Gå til innhold

Hisoka

Medlemmer
  • Innlegg

    283
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hisoka

  1. Hei, skal kjøpe meg ny laptop til studiestart.

     

    Har leita litt rundt nå, men føler ikke det har gått noe særlig sted.

    Laptopen skal brukes til skolesaker, gaming (spill som The Witcher og Bioshock får å gi en pekepinne), surfing og filmkikking.

     

    Prislappen er 8000kr, batterilevetiden er ikke så essensielt, men setter 2,5t som minimumskrav. OS skal være Vista, helst engelsk versjon. Har ingen spesielle merkefordommer eller behov.

     

    Som sagt har jeg leita litt, så fant en kandidat:

    Acer Aspire 5930G

     

    Får jeg valuta for penga med kandidaten over?

  2. eg spør igjen:

    om eg skal bruke meir penge enn epiphone les paul standard 4500,- og roland cube 30 watt. kva bør eg legge peng i då`?

     

    gitar

    forsterker

    eller pedal

    eller anna stuff

    7285080[/snapback]

     

    Du burde helt klart prioritere gitaren. Du kan ha det nyeste innen pedaler og forsterkere, men til syvende og sist er det gitaren som teller. Jeg har en gitar som veldig fort blir ustemt, hvis jeg bruker "whammy-spaken", eller hvis jeg bender strengene litt for mye. Det kommer blant annet at enkelt deler av gitaren er dårlig, så du burde teste en del ting før du kjøper gitaren. Som feks å bruke "whammy-spaken" mye, og se om gitaren blir fort ustemt.

     

    Vel, ble sikkert litt rotete. Håper du fikk noe ut av det.

  3. Husker en kompis av meg en gang, var borte en dag fra skolen. Neste dag kom han rett bort til meg og sa: "Jeg så 13 timer med One Piece i går".

     

    Satan, den gutten så ut som om han akkurat hadde røyka sokka sine. Blodsprengte øyne, og kiwiposer under øynene. 13 timer med 25 min lange episoder blir sånn cirka 31 episoder. Kort sagt en god dose anime.

  4. Click

     

    Filmen var overraskende morsom, spesielt for en som ikke er så begeistret for Adam Sandler. Riktignok har ikke jeg sett "Happy Gilmore", men av de Adam Sandler filmene jeg har sett er dette den desidert beste. God underholdning, og at Christopher Walken er med gir bare et ekstra pluss.

     

    Handlingen:

    Handler om en familimann som vil oppnå suksess og penger på kortest mulig tid. Samtidig vil han skippe de mindre viktige tingene, som konekrangler og familimiddager. En vakker dag er han på utkikk etter en universalkontroll, og finner bokstavelig talt dette.

     

    Orginalt konsept med mye god humor. Bør ses.

  5. Jeg har tenkt til å utvide min DVD-samling, og tenkte at jeg skulle kjøpe noen gode komedier.

     

    Jeg liker komedier som "Fear and Loathing in Las Vegas", "Big Lebowski" og "One Flew Over The Cuckoo's Nest". Noe ned den gaten der hadde passet ypperlig. Takker for alle svar.

  6. Siste pulje med filmer ble kjøpt på hendholsvis El-kjøp og Rimi. Det er skummelt med disse billige filmene, som ligger å venter på deg rett ved kassa. Du fatter litt interesse, og så vips har du kjøpt 4 filmer.

     

    Sin City (99 kr):

    Imo den beste tegnefilmbaserte spillefilmen. Rodriguez (etter hva jeg har hørt) har blitt kasstett ut av Hollywood pga at han ga Frank Miller tittelen co-director. Hvor absurd er ikke det? Fyren skapte jo hele greia, han refererer til Sin City som "my child". Det burde si sitt. Uansett, litt ute på viddene her ja.... Men filmen er genial og utrolig bra gjennomført. En virkelig god film-noir.

     

    Crash (99 kr):

    Tja, helt grei egentlig. Må innrømme av at jeg ble litt skuffet, selv om jeg ikke hadde noen spesielle forventninger til den. Følte at du ikke ble god nok kjent med karakterene. Mulig det ikke trengs i en slik film, men mener nå det. Alt i alt er den verd pengene.

     

    Traffic (69 kr):

    Ikke min type narko/gangster film, men for all del verdt penga. Så mange gode skuespillere gjør at filmen var verdt pengene.

     

    Chinatown (99 kr):

    En ekte klassiker, alle filmelskere anbefales å se denne filmen. Sier ikke mye om denne, men at den burde ses.

  7. Gøteborgs Rapè, uten tvil.

    6582236[/snapback]

     

    Synes også den er god, men har ikke prøvd så mange andre. Så jeg lurer på åssen den ligger på skalaen i forhold til hvor sterk den er. Pleide å røyke før, men godt over til snus. Synes det er mye mer behagelig. Ingenting slår en snus etter du har spist, I rest my case.

  8. Synes musikken fra filmen Princess Mononoke er fin. Komponisten (som jeg ikke husker navnet på) regnes som østens svar på John Williams. Var en kompis av meg som sa det, i en av våre filmdiskusjoner.

     

    Ellers har du One Piece musikken som kan få selv en nistrist emo-kid til å hoppe av glede.

     

    Folder 5 - Believe er en av dem:)

  9. Denne er riktignok ikke fra din ønskede tidsperiode, men gode komedier er tidløse. "Fear and Loathing in Las Vegas" er en vill reise med Benicio Del Toro og Johnny Depp samt en koffert med et bredt utvalg av narkotiske stoffer. God musikk og narkotripper av en helt annen verden. Kunne sagt mye mer, men det er jo bare snakk om en anbefaling.

  10. Irreversibel

     

    En fransk film av Gaspar Noe, jeg siterer koveret: en nedsenkning i helvete fortalt baklengs. Denne beskrivelsen passer relativt bra. Filmen er kanskje en av de mest surrealistiske jeg har sett. Ser at noen nevner Takashi Mike ovenfor, og denne filmen passer ganske godt inn i hans groteske verden. Her blir idyllen snudd til tragedie, eller i dette tilfellet blir tragedien snudd til idyll. Dette ble sikkert litt knotete sagt, men uansett er dette nok en film som viser hvordan en tilfeldighet kan snu opp ned på menneskers liv.

     

    Kamerat kan til tider virke ufokusert og kaotisk, men dette er med på å framheve den kaotiske verden vi for et innsyn i gjennom homsebaren "Rectum". Humoristisk navn, men dette er ikke en film du ler av. Tror den fikk noen priser i Cannes det året den kom, men skal ikke si det sikkert. IMO så fortjener filmen det, anbefales.

     

    9/10

  11. Kanskje den er nevnt før, men Cowboy Bepop er en god animeserie med totalt 26 epiosder samt en film. Dessverre ikke så mye blod og gørr for de som synes det er et "must" for at serien skal være voksen nok :roll:.

     

    Her kombineres musikk fra 40 og 50tallet med en framtidsverden. Høres kanskje sært ut, men fungerer utrolig bra. Meget bra gjennomført anime, verdt å se for alle med generell interesse for anime.

     

    Har forøvrig skaffet meg TV-episodene av Rurouni Kenshin, så skal begynne å se den nå. ER nesten litt flau over å ikke ha sett den før, har jo sett på anime i drøye 4 år nå. Første serien jeg så var Hunter x Hunter, men den tilhører ikke den voksneanimen. Dog høyst sebar.

  12. Er du ute etter noe lystig og energisk er nok Paganini noe for deg.

    Fiolinmesteren er verdenskjent for sine lekende stykker, utrolig behagelig og deilig å høre på. Desverre husker jeg ikke bestemte sanger akkurat nå, kan komme tilbake til det hvis du ønsker det. Nå har du ihvertfall et navn å gå etter.

  13. De gutta gir seg nok aldri, blir spennende å høre nytt materiale. Men jeg har mine tvil på kreativiteten, albumet blir nok bra sett fra en maidenfans øyne. Tror ikke bandet beveger seg mye ifra "Brave New World" og "Dance of Death" stemningen. Noe annet kan man vel egentlig ikke forvente, jeg ser det liksom ikke for meg "Maidens 14ende album snudde alle på hodet!" Det er klart det blir det samme som de to forrige albumene, men det er vel nettopp derfor vi liker dem? :hmm:

  14. Dette er sikkert nevnt, men VLC player er etter min mening noe av det beste innen videoavspilling (divx,avi,svcd osv). Eneste jeg synes er dumt er subtitles funksjonen, funker ikke på alle undertekstformater.

     

    Derfor anbefaler jeg å installere "All in one codecpack". Utrolig brukervennlig, trenger bare å spille av filmen (i Windows Media PLayer riktignok) og så kommer underteksten med. Forutsetningen er kun at filmen samt undertekstfilen ligger i samme mappe.

     

    Her er en side, hvor man finner mange nyttige og unyttige programmer:

    http://www.majorgeeks.com/page.php?id=20

  15. Hvergang jeg dobbeltklikker på ikonet så skjer det ingenting, prossesen vil rett og slett ikke starte. Jeg har spilt det før, det var ca 5 timer siden jeg spilte det sist. Så skulle jeg endelig spille igjen etter litt søvn, og så skjer dette. Har prøvd systemgjenoppretting uten hell:(.

     

    Noen som har erfart det samme, og som kanskje kan hjelpe meg?

     

    PS: Takker for alle svar, og håper noen svarer før desperasjonen min når nye høyder.... :dontgetit:

  16. jeg sier bare Hunter X Hunter.

     

    denne serien handler om en gutt som heter Gan som vil finne pappen sin. farn hans er en hunter så Gan bestemmer eg for å bli med i den årlige Hunter konkuransen for å bli en hunter og sånn at han kan finne farn sin. under de oppdragen de får under Hunter prøvelsen møter han folk som blir hans venner. de går ved navnet. Kea, Culerpica og Neoleo. han og de nye vennene hans begynner under prøvelsen å misslike en av deltakeren. Hans navn hvar Xian.

     

    skal ikke si mer enn det. vil du finne ut mer så kjøpe serien. jeg annbefaler den på det høyeste. dette er den beste animen som jeg har sett

    Helt enig med deg at serien er kjempebra, men tror du ser på noen veldig dårlige subber. Gutten heter forøverig Gon ikke Gan, Kea heter Killua, Culerpica heter Kurapicha, Neolon heter Leorio. Xian er vel Hisoka, om jeg ikke tar helt feil. Hvis det er han jeg har som avtar.

     

    Hvis navnene er så på jordet, så anbefaler jeg deg å ikke kjøpe dem. Tenk på alt det andre som også er galt. Du kan jo miste viktige poeng, og få andre feil-opplysninger. Håper for din skyld at det bare er navnene som er gale.

  17. Synes konserten var bra, SOAD var jo helt klart beste. Gåte var også flinke, men må si meg litt uenig til at Stonegard imponerte. Med en "pappagutt" på bass mister de litt av stilen synes jeg. Trommene trakk veldig opp, men i alt synes jeg det ikke var særlig mye å skryte av. Wednesday 13 overrasket veldig, synes det var virkelig trøkk i de gutta, leverte varene. Jeg var en av de heldige som fanget et av plekterene gitaristen kastet ut mot publikum. Plekteret var formet etter Frankensteins hode, og selvsagt var monsteret selv klistret på.

  18. For to uker siden var jeg på konsert på [mølla], for de som ikke vet det ligger det i Kongsberg (og for de som ikke vet det ligger Kongsberg i Norge :p). Der var det flere lovende metal band, to av bandene som spilte heter "Crypitc" og "Metal Munchies". Riktignok spilte de noen cover-låter av både Metallica, Opeth og Pantera. Men deres eget låtmaterialet slo også bra i fra seg. Tror de spilte på "Blå" i Oslo forrige helg, for de som var der. Er usikker på begge gruppene var der, uansett spiller den ene gitaristen i begge bandene. Så han var jo der garantert:P

     

    PS: Kommer med flere innlegg når jeg får kartlagt hva bandene som spilte der het:P

×
×
  • Opprett ny...