Gå til innhold

grimleifson

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av grimleifson

  1. Med tanke på at australske politikere har sagt at australsk lov står over matematikkens lover, er det vel ganske åpenlyst at politikerne rett og slett ikke er kvalifiserte til å gjøre vurderinger rundt slike tema?

     

    Kunne nesten vært artig om de prøvde å innføre dette. Tenker det ville gått inntil et år før en eller annen hacktivist laget et datavirus som samlet inn private bilder, kompromitterende samtaler og artige klipp fra mikrofon og webcam fra millioner av private borgere og la det ut på nett helt offentlig for alle å tafse på. Litt som Watergate Meets Fappening, med en god dose "dette er hva venner/kolleger har sagt om deg når du ikke har vært til stede" og smørbrødliste av alt uryddig som har skjedd i forretningsliv og offentlig administrasjon. Så ser vi hvor stemt den pipa er når "jeg har jo ingenting å skjule"-låta spiller neste gang.

     

    Skammelig at folk i Norge, hvor vi lovpriser terroristene (juridisk sett) som kjempet mot den tyske okkupasjonen, og sånnsett burde ha et mer opplyst forhold til denne ideen om at myndighetene alltid nødvendigvis må stoles på og gis makt. Tror ikke det ville blitt noe bra om tyskerne hadde full tilgang til alt noen noensinne sa i Norge den gang. De som eventuelt måtte si "dét skjer ikke igjen" er i godt selskap med det brede flertall før det skjedde forrige gang (og de fleste gangene før dét igjen, også).

     

    Hadde nok blitt populært hos enda mer totalitære regimer, dog, siden de også ville fått samme tilgangen og kunne utryddet dissens i sine land ganske effektivt (er jo bare én grunn til å ikke ha med mobilen til enhver tid, må vite...).

×
×
  • Opprett ny...