Gå til innhold

Jeanette32

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jeanette32

  1.  

    I tilfelle noen skulle være i tvil: https://www.google.no/search?q=aidon+emf+consult&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiRkbj_t4TjAhWGIZoKHZSbDu4Q_AUIECgB&biw=1920&bih=963#imgrc=oo5NxFO3QMX9OM:

    Og om dere fortsatt skulle vært i tvil, MÅ selv, dere vil bli sjokka og forbanna og kreve målern UT av huset:)! UT med faenskapet!

     

    Jeg har den utenfor, det kan du også få. Du må bare betale for det. Gjør opp for eg nå. 

    Den kommer ikke inn i mitt hus, den stråler om den står utenfor også. Prøvde nemlig å sette naboen sin lenger unna, det ble bare værre pga dårlig dekning, og jeg ble sykere.

  2. Link til hvor mye en aidon smartmåler stråler, og det som er mest skadelig for kroppene, er pulsene. At den stråler i skudd opp og ned hvert sekund. Kroppen får aldri ro! Videoen er tatt av en som aldri var el overfølsom før smartmålern kom i hus. Sånn i tilfelle noen skulle si at den stråler "1 gng i timen", kan dere se selv: https://einarflydal.com/aidon-maling-1min-dan-kanihelpyuu

  3.  

    Men vi dropper IKKE rettsaken. Det er vi som skal saksøke strømselskapene!:) Her kan dere støtte dette: https://bidra.no/prosjekt/vi-tar-amsmålerne-for-retten--trinn-1/3af7ad9e-f4e2-4771-813f-928fa171074c?fbclid=IwAR0IITpoNE_wrOFCgfUcw0a6KvAc7xiVklzPVYsH1EK8jRcY1tNQGBAvb7EHvem vil ha en tvangsinstallert måler som stråler døgnet rundt dag og natt, som mange har meldt bivirkninger fra og som stråler mer enn mobiltelefoner?! Og i tillegg i pulser døgnet rundt hvert eneste sekund. NEI TAKK.

     

    Såvidt jeg kan se bruker trønderenergi Kafka Nuri målere. Disse sender ca 10 ganger i timen.

    Hvis dere skal saksøke, så sørg iallefall for å ha korrekte tall.

    AIDON SENDER 2 GNG I SEKUNDET:) !!!

    • Liker 1
  4. Men vi dropper IKKE rettsaken. Det er vi som skal saksøke strømselskapene!:) Her kan dere støtte dette: https://bidra.no/prosjekt/vi-tar-amsmålerne-for-retten--trinn-1/3af7ad9e-f4e2-4771-813f-928fa171074c?fbclid=IwAR0IITpoNE_wrOFCgfUcw0a6KvAc7xiVklzPVYsH1EK8jRcY1tNQGBAvb7EHvem vil ha en tvangsinstallert måler som stråler døgnet rundt dag og natt, som mange har meldt bivirkninger fra og som stråler mer enn mobiltelefoner?! Og i tillegg i pulser døgnet rundt hvert eneste sekund. NEI TAKK.

    • Liker 3
  5. "beladinka": Jeg har vært el overfølsom siden 2013, så mobiler bruker jeg ikke. Mobiler gir meg brennende følelse i huden. Bruker hus telefon og kablet nett. Men uansett er naboens smartmåler VÆRRE en naboens ruter og naboens telefon, da smartmålern pulser kraftig konstant hele dagen og natta. Smartmålern kan ikke sammenlignes med mobil som er frivillig, kan slås av og som ikke gir pulset stråling slik målern gjør!

  6. ALDRI om den smartmåleren skal inn i mitt hus. Jeg bestemmer over mitt eget hjem og helse. Jeg er fra før el overfølsom, og har hatt sterke bivirkninger av naboene sine målere før jeg skjermet. Lå med migrene og kastet opp. Smartmåleren stråler som hagleskudd i pulserende mikrobølger over 80 000 ganger daglig, og kan ikke slås av! Og mange har meldt bivirkninger av målerne. Historiene er samlet  https://einarflydal.com/smartmaler-historier/. De vanligste bivirkningene som er blitt registrert er hodepine, piping i ørene, svimmelhet, brennende følelse i huden, redusert toleranse for annet trådløst/stråling man ikke har reagert på tidligere, hjertebank, søvnproblemer, muskelrykninger. At jeg som el overfølsom eller andre som ikke vil ha unødvendig sterk stråling i hjemmet sitt skal måtte betale et gebyr på 2-4000 kr i året er helt horribelt. Et gebyr for noe vi ALDRI har bestilt eller blitt spurt om! Men jeg må betale dette og ta vare på kvitteringene i ettertiden, for smartmålere vil jo bli forbudt (akkurat som asbest, kvikksølv, tobakks røyk inne på offentlige steder), bare for å nevne noe. Når mange nok har blitt syke. Husk at de som har smartmålere også får minst like høye gebyrer, men de er godt gjemt i fakturaen. SI NEI til smartmåleren. Du bestemmer selv over din helse og er herre i eget hjem!

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...