Gå til innhold

Valmorgul

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Valmorgul

  1. Jeg har hatt både Shure E3c og UE Super.fi 5 Pro. Begge er veldig bra. Lydmessig så er UE bedre på bass og litt bedre på isolasjon(isolasjon vil sikkert variere fra øre til øre) mens Shure har en ekstremt klarhet i diskanten som UE ikke helt matcher.

     

    Et problem jeg har hatt med Shure er at kablene er solide og tykke men plastikken i de tåler ikke kaldt vær for bra. Om man bruker de mye på vinteren så sprekker kablene(man merker de blir veldig stive etter 5 minutter ute i kulda). Dette var hovedgrunnen til at jeg valgte å kjøpe UE for litt siden da de har kabler som kan skiftes (en stooor fordel når man skal ut med såpass for et par hodetelefoner).

     

    Etymotic har jeg desverre ikke testet. De virker rett og slett litt spinke og lite solide i forhold til de andre til at jeg er villig å bruke såpass med penger på de (ER-4).

  2. Abonnemente mitt går snart ut (Privat + 129,- pr. mnd.)

    Igår ringde ein fyr og så eg fikk 1000 kr trekt fra regningen viss eg fortsatte med deres abonnomang.

    Eg ringer for ca. 20-30kr månaden. Eg skulle eg få bytta abonnomang til noe som kosta 49pr mnd. inkl. 20min gratis ringetid pr mnd.

    Virker på meg som et godt tilbud!

    Gratis telefon i et år. :!:

    Er det noe eg har missforstått?

     

    En ting til: Eg sa tidligt ja til tilbudet i telefonsamtalen, men likevel fortsette fyren og preike varmt om Telenor i kanskje 5 min. Har dei en kampanje gående hvor dei prøver å hjernevaske oss eller....? :dontgetit:

     

    PS! Såg FBI igår kveld(Var en krass sak om Telenor), hvordan finner eg ut om telefonen min er låst.

    (Vil kanskje selge den, K700i)

    5166419[/snapback]

     

    Så vidt meg bekjent er det et litt generelt tilbud på 1000 kroner som de gir kunder en gang i året for å binde seg til Telenor i et år.

     

    Disse 1000 kronene kan dekke regninger (fastavgift og bruk) eller du kan og få de til å betale 1000 kroner på en ny mobil du kjøper.

     

    Jeg har benyttet tilbudet de siste par årene og det funker slik at jeg ikke får noen regning fra de før abonnement og bruk har passert 1000 kroner. Man glemmer nesten at man har mobil en liten stund ;)

  3. Ikke la folk lure deg til å velge en annen skjerm enn Eizoen om det er den du har lyst på. Om du aldri har sett den er det kanskje ikke så farlig men man blir farlig fort bortskjemt av de.

     

    Jeg hadde senest i går en 21.3 tommer Eizo her ved siden av min NEC 2070NX og det var stooor forskjell i bildekvalitet på de to (og jeg tør ikke engang tenke på å sammenligne med de Samsung 213T o.l som står rundt i lokalene her).

     

    En annen ting å tenke på når man skal ha skjerm er at en skjerm har du rimelig lenge... kanskje bytter du pc'en 2-3 ganger før du skaffer deg en ny skjerm. Derfor er skjerm det smarteste stedet å bruke mye penger antageligvis.

     

    Når det gjelder respons osv. så får du mange skjermer som har bedre spek. enn 16ms for tiden men om de i virkeligheten er kjappere er litt uvisst. Ihvertfall er min 985EX bedre på refresh (og den er 40ms) enn mange 16ms skjermer jeg har sammenlignet med. Refresh kan man ikke lese seg til det må bare sammenlignes modell mot modell, side ved side. Jeg tror neppe du kommer til å slite med refresh på den Eizoen...

     

    En annen fordel med Eizo er at de har 5 års garanti i stedet for 3 år som jeg tror stort sett alle andre har.

     

    Når det gjelder panelene i Eizo så er de meg bekjent produsert av diverse produsenter avhengig av modell. Eizo setter en spesifikasjon og krav til et panel som de skal lage en modell av og den produsenten som klarer møte kravene får produksjonen mot at ingen andre får benytte de samme panelene i en viss tidsperiode (vanligvis 1år mener jeg å ha lest).

     

    Så oppsummert så er Eizo det beste valget så fremt man har pengene.

  4. Vi har hatt en 5-6 F-500(om jeg ikke husker feil var det modellnummeret til forgjengeren) og F-520 skjermer og jeg vil ikke anbefale noen av disse. Selv om de nok er like bra nye så vil jeg sette et stort spørsmålstegn ved holdbarheten på disse skjermene. Nå har vi vel igjen 1stk 520(og bildet på denne er og blitt veldig dårlig) da resten har gått i stykker. Det merkverdige er at de holdt 3 år og noen måneder så var det slutt (garantien er 3 år). Den siste er vel ikke riktig 3 år enda så vi får se om den setter ny rekord ;)

     

    Så om du er ute etter en skjerm som du skal ha noen år ville jeg helt klart ha valgt Eizoen.

  5. Jeg har akkurat anskaffet meg et nytt tastatur og sjekket rundt alle steder etter alternativer før jeg bestemte meg. Jeg endte opp med et Cherry CyMotion Master Solar og er utrolig fornøyd med det.

     

     

    Det er ikke så lett å finne dette i Norge, men til slutt fant jeg det hos www.letsshop.no som leverte MEGET kjapt.

     

     

    Ut fra reviews jeg har sett og egne erfaringer er det vel egentlig kun Logitech DiNovo som kan sammenlignes med dette når det gjelder komfort. Forskjellen er da at DiNovo koster 2000+ og dette 864 kroner :)

     

     

    Her er noen linker til reviews som du sikkert må oversette via Google om du ikke er veldig stø i tysk:

     

     

    PCWelt

    Pure Digital World

    HardTechs4U

×
×
  • Opprett ny...