Gå til innhold

Cucumber

Medlemmer
  • Innlegg

    328
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cucumber

  1. Heisann.

     

    Jeg har en kommode (furu tror jeg) som jeg skal beise. Etter litt DIY googling/youtubing ser jeg at det anbefales å bruke "Pre-Stain Wood Conditioner" for å få et jevnest mulig resultat. Jeg regner med å kjøpe produkter i norsk butikk, men jeg klarer ikke å finne ut hva dette heter på norsk. Er det en form for lakk eller grunning?

     

    Se for eksempel https://youtu.be/dQObZ1egaUw?t=4m42s

     

    Takk.

  2. Jeg har litt dårlig samvittighet for å peste tråden med dette midt oppi disse "Jeg har kommet inn på NTNU"- og "Jeg skal konte"-tider, MEN jeg oppfordrer alle som har lyst til å gi sitt aller beste tips til K-emne, med en kort begrunnelse, enten på pm til meg, eller aller helst her i tråden til alles opplysning. På forhånd tusen takk! :)

     

    Tok selv TIØ4120 - Operasjonsanalyse, grunnkurs i fjor. Standard fag, 8/12 øvinger, eksamen teller 100/100. Var ikke i noen av forelesningene, men det var ikke noe problem med bok og foiler. Brukte 2-4 timer på en øving. Faget omhandler for det meste lineær optimalisering. En del metoder som er enkle å lære seg. Her kommer du langt hvis du kan knyte dine egne skolisser, samt grunnleggende lineær algebra ala matte 3. Fikk ikke noe særlig nytte av faget selv, men det hadde jeg heller ikke forventet.

     

    Finans for teknisk-naturvitenskaplige studenter ryktes for øvrig å være et fag som kan læres på 3-5 dager.

     

    Kan du kort si noe om bedøk? Kommer man langt hvis man dropper forelesningene? Vanskelig fag?

    • Liker 1
  3. Jeg leter etter en side som ble linket til i DST (eller et annet treningsforum?). En slags kalkulator hvor du kunne skrive inn vekt, aktivitetsnivå (type lite, moderat elller mye aktiv), mål (vektnedgang, vedlikehold eller oppgang) og du fikk ut ca kaloriinntak. Det var også mulig å velge prosentvis fordeling av karb, prot og fett slik at du fikk ut antall gram av hver. Hele greia var ganske intuitiv og interaktiv (litt flash-aktig) med kakediagram og diverse knapper. Siden var på engelsk.

     

    All hjelp er til hjelp!

     

    Kan også legge til at jeg klikket meg inn på den for 1-5 uker siden.

  4. Jeg har selv gitt blod og trent styrke 4 ganger uken. De fleste gangene tror jeg at jeg følte meg ok 4-5 dager etter. Men jeg har også gått på en stor smell og vært helt fucked up over lengre tid. Dette på grunn av lave jernverdier i blodet. Så jeg vil anbefale å spørre om jernpiller hos din lokale blodstasjon, evt. kjøpe på apoteket. Når det er sagt, så er det generelt ikke anbefalt å ta jerntilskudd uten å ha fått anbefalt dette av lege da for høyt jernlager også ikke er bra (men dette er nok mer uvanlig enn lavt jernlager). Så hvis du føler deg slapp over lengre tid kan blodprøver hos lege være å anbefale.

     

    Rødt kjøtt og brokkoli inneholder mye jern da, så det kan du trygt trøkke i deg.

  5. Hadde eksamen i hall A i spektrum idag. Samtidig var det 50-60 stykker som hadde eksamen på galleriet ovenfor. Klokka 10 reiser alle bortsett fra to eller tre seg, og går å leverer blankt.

     

    Noen som vet hvilket fag det var, og hva som var grunnen?

     

    MFEL1050 Innføring i idrettsfysiologi - Trening for prestasjon, helse og livskvalitet (se http://www.ntnu.no/eksamen/sted/?dag=120529 ). Det høres også ut som et MPC-emne.

  6. Fy faen, Mekanikk 1 er helt innforjævlig vanskelig og komplisert fag!

     

    Mekanikk 1 er egentlig et veldig greit fag. Min oppfatning er at det kan være litt trøblete i begynnelsen, men læringskurven stiger fort etter hvert. Mesteparten av faget dreier seg om akkurat det samme (krefter i konstruksjoner). Jeg anbefaler å gå i forelesningene, der får du det du trenger av metoder og framgangsmåter. Jeg brukte aldri bøkene mine (Hibbeler), men kun forelesningsnotater. Irgens kan være grei støttelitteratur. Mengdetrening (oppgaver) gjør at du kommer langt.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...