Gå til innhold

M4c

Medlemmer
  • Innlegg

    217
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av M4c

  1. Du har faktisk ikke lov til å bruke TechNet "lisenser" som faste langvarige installasjoner i det hele. TechNet lisenser er for evaluering, testing med mer og har en lang rekke begrensninger.
    Vet ikke helt hva du mener med "ikke lov", men hvis dette (http://technet.microsoft.com/en-us/subscri...s/cc294422.aspx) er lisensen som er aktuell for dette produktet, er det ingen tidsbegrensninger som jeg kan se. Det står også at det er lov å overføre produktet til en tredje part. I så fall betyr det at hvis det produktet G2Play selger er en Technet-lisens, så har man et lisensert produkt. Stemmer dette?
  2. Uten at jeg har prøvd å laste Windows fra G2Play: Det kan være selve ISO man laster ned enten er 32 eller 64 for å komme ned i halve størrelsen? Antar man velger om man vil ha 32 eller 64 i starten av installasjonen på disse andre pakkene?
    Godt mulig. Filen jeg lastet ned heter "en_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65922.iso", og størrelsen er 3 GB (3 224 686 592 Byte). Er det noen som vet om isoen med 32 og 64 bit er større?
  3. Jeg opplever også slik som dere andre, men for meg er det ikke begrenset til HDMI-tilkoblingen. Faktisk skjer det oftest utenfor spill i det virkelige livet, kan f.eks. være slik at når jeg snur meg raskt rundt på gaten etter en pen jente, ser jeg lange svarte streker, og jenta kan forandre seg til en kjøttetende agurg mens jeg ser på henne. Er det slik dere opplever det også?

  4. Først og fremst, så er det viktig at du benytter korrekt benevning. Gb er gigabit, bukes som benevning når det kommer til hastighet på f.eks. internettlinjen din. Det du er ute etter er GB, gigabyte. Viktig å benytte korrekt benevning for å ikke skape forvirring.
    Jeg reagerte på det samme selv, men du gjør også feil. Gb er som du sier en forkortelse for gigabit, men har ingen ting med hastighet å gjøre, det er et størrelsesmål som på samme måte som gigabyte. Du tenker nok på Gb/s eller Gigabit per sekund.

     

    Og til trådstarter, tror ikke du kommer langt med en klage på at harddiskprodusentene bruker den mest vanlige og annerkjente standarden SI. Hvis det er noen du burde kjefte på, bør det heller være Microsoft, Apple og Linus Torvalds som ikke oppgir størrelse i både GB og i GiB ;)

  5. Men de stopper ikke der, og foreslår også at nettsteder skal kunne gjøre det samme, og visuelt advare besøkende som bruker utdaterte nettlesere om dette, og viser som et eksempel på dette et fiktivt skjermskudd fra Wikipedia.
    Nei, nei, ikke gjør dette! Akkurat samme metode kommer til å bli brukt for å få folk til å installere spyware. Ikke stol på websider som sier at du må installere noe for å være trygg. Dette må gjøres av Web-leseren selv.
  6. Hadde det samme problemet for noen uker siden, ringte Dell support, og etter å ha snakket en stund med dem foreslo de at de skulle sende en ny skjerm til meg og hente den gamle. Tror ikke Dell Norge har fått med seg dette enda.

     

    Det ER skjermen, har funnet noen med det eksakt samme problemet som meg:

     

    http://www.dellcommunity.com/supportforums...d=155469#M77236

     

    Der postes det en løsning fra Dell. Skal sjekke dette ut nå.

     

    edit: funket flott

  7. Selvfølgelig kan du bli bannet. Ingen vet hva Microsoft kommer til å gjøre i fremtiden for å sjekke modding.

     

    Men før de kan komme med nye metoder, så må de slippe en ny update, right?

    Så frem til Fall Update så er det 100% sikkkert? :)

    Sannsynligvis ja, men ikke sikkert. Slik det har skjedd tidligere på XBOX360 så banner de ikke med en gang de oppdager modding, men lager en eller annen liste hvor de banner mange samtidig. Ingen vet helt hva som skjuler seg i Microsoft sin firmware.

     

    Sannsynligvis går det bra å modde, men det finnes ingen garantier. Jeg tenker som deg, at det er rimelig trygt frem til neste update. Når den kommer, skal jeg vente i fjorten dager eller no, og ikke spille backup i den tiden. Så er det bare å krysse fingrene. Men er du helt avhengig av spilling på Live, ville jeg ikke moddet.

×
×
  • Opprett ny...