Gå til innhold

andrenos

Medlemmer
  • Innlegg

    287
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andrenos

  1. Jeg skal på en spontantur til Japan og eneste kamera jeg har liggende er et gammelt Nikon Coolplix880. Jeg oppdaget for et par dager siden at det kun satt et 32 MB-minnekort i den. Jeg kjøpte derfor et nytt Compact Flash-kort til kameraet før turen, Kingston 4GB CF-kort. I dag fikk jeg kortet i posten og satte det inn i kameraet. Jeg fikk med en gang opp en beskjed om at jeg måtte formatere kortet. Jeg kommer til "Formating..."-skjermen og det ender etter et par sekunder. Deretter går det tilbake til første beskjed om at jeg må formatere kortet.

     

    Er det noen som vet hva som er feil? Er det noen måte å formatere CF-kortet på en Mac (har minnekortleser). Jeg håper på raske svar, da jeg reiser til Japan i morgen tidlig :O

  2. Jeg har liten peiling på kamera, så jeg prøver å forklare dette så enkelt som mulig ;)

    Mitt ca. 1 år gamle Canon 350D-kamera vil ikke lenger gjøre ting i fokus. Altså, når man trykker "ta bilde"-knappen halveis ned, skal objekter komme i fokus. Det er har det iallefall alltid gjort før. Men nå plutselig vil ikke kamera gjøre slikt at det blir et ordentlig fokus...

    Er det noen knapp jeg har trykket på, eller er det en feil med kameraet?

     

    Håper dere forstod dette :p

  3. Jeg skal snart flytte til Queensland, Australia og ønsker å ta MC-lappen der nede. Er det noen som vet hvor mye dette koster i forhold til Norge?

    Og når jeg da skal flytte tilbake til Norge, vil kun en førerprøve holde for å få den norske MC-lappen?

     

    Takk for svar :)

  4. Har et spørsmål ang. størrelse på bot her nå! Kjørte i går kveld på motorveien (klasse B, hvis det skulle ha noe å si) og skvatt av at en fotoboks blinket. Kjørte i 100-105 km/t i 80-sonen når fotoboksen blinket.

     

    Er det noen som har noen anelse om hvor stor boten kommer til å bli? :roll:

  5. Jeg kjøpte i dag en ny Philips 32PFL9632D, og kjøpte også med et hjemmekinoanlegg fra Philips. Jeg har koblet en hdmi-kabel fra dvd-spilleren til tv'en.

    Når jeg ser på filmer, skrur skjermen på tv'en seg ofte plutselig av og kommer på ca. 15 sek. senere. Det er som om skjermen bytter visning, hvis dere skjønner. TV'en er fortsatt på, men skjermen blir svart og kommer til live 15. sek. senere.

    Dette er fryktelig irriterende, og jeg ønsker jo da selvfølgelig å få fikset dette. Men er det noen som vet hva som kan gjøre at skjermen oppfører seg rart?

  6. Jeg bor for tiden i USA, og tenker på å utnytte muligheten og ta sertifikatet for MC her. Det koster jo kun 26 dollar!

    Men etter jeg har fått sertifikatet for MC i USA, vil dette være gyldig når jeg flytter tilbake til Norge? Hvis det ikke er gyldig, må jeg ta sertifikatet på nytt igjen i Norge for å få lov til å kjøre?

×
×
  • Opprett ny...