Gå til innhold

Informanten

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Informanten

  1. Selv blir jeg frustrert når jeg spiller CSS. Folk oppfører seg jo ikke som det skal!

     

    Mange som blir frustrerte når de spiller, får du må være god samt være helt konsentrert om ikke er du sitting duck før du rekker å gjøre noe særlig på en server med gode spillere. Dette gjør veldig mange frustrerte som igjen fører til at rop som omg-wtf-fu-cheater-hax er ganske vanlig men om man tar det med en klype salt blir det en del av sjarmen.

     

    Videre er det ikke problem å finne seriøse servere der de som jukser fort blir plukket bort men da er du trolig igjen på en server med gode spillere så muligheten er jo at du dør like fort ;)

    Eller ikke, om man er god selv :D

  2. Ganske mange cheatere fortiden, er det ikke?

    Spørs hvilken server du spiller på. HF.no siner servere har VAc som hjelper litt, ellers er det mange admins som lurker i kulissene og luker ut de som likevel fusker. Jeg spiller der ofte og det går ikke lang tid før en blir bannet med hax.

    Den generelle holdningen på de serverene er at juksing er fy, noe som gjør at spillegleden er stor når man kan spille i fred uten de jaækla folk med speed, aim osv hax.

  3. Oioioi, her blir det veldig mye å velge mellom. Har hatt pc med masse spill siden windows 3.1, så det har bygd seg opp endel minner ja. Jeg må nok liste opp noen, å velge et blir for vanskelig, men skal begrense meg.

    -Endelig klare det første oppdraget på Blue Force.

    -Spille igjennom store deler av Alone in the Dark med en kamerat, begge liveredde.

    -Spille Alone in the Dark 2 uten å skjønne noe som helst, sammen med nevnte kamerat.

    -Prøve demoen av Warcraft 2.

    -Se på at mannen over alle menn(Duke Nukem) river ut øyet til et gigantisk romvesen, for deretter å bæsje ned i såret og sparke øyet igjennom et mål.

    Kan det stemme at det var noe som het windows 3.11? tror det var det jeg hadde en gang. Så skulle jeg installere ett bilspill hvor man kunne bygge egne baner, tror det het speed ellerno. Noen tastetrykk senere røk det som den gang het hdd :p Stor som faen og rommet hele 8MB!!!

  4. Det må være ett "ping pong" aktig tv spill (en gul boks med to kontroller i koblet til ved krølledninger) Selve konsollen gikk på batterier og var like stor som en Xbox . Man koblet enheten til tv ved hjelp av Tv ledninger og vips så dukket rare streker opp på skjermen.

    Det var 2 modus på "konsollen", 1 player mot "maskin" eller 2 player (en kvisetet fyr mot en annen kvistete fyr) og då var det bare å fyre ballen løs.

    Idag finnes dette spillet i millionvis andre utgaver men prinsippet er det samme.

    Edit: dette var før, Amiga, commodore, sega og alle andre atari tv-spill. Vil tippe rundt begynnelsen på 80 tallet

  5. Noen som husker ett spill som var om Western, med Salooner øverst i bildet og så skulle du trekke våpent ditt og skyte motstanderen før han skøt deg, husker søren ikke hva det spillet het.. Hjelp?

    Piratkopiereing på den tiden var ikke eh.. akkurat så vanskelig (kopiere kassett :D) Kassett sa du?, ja, sånn plastgreie med bånd i som snurrer rundt og rundt.

  6. Purple tentacle fra Maniac Mansion og Day of the tentacle! :)

    Hehe, Episk. Rundet spillet for...tja, 14 år siden . og for en stund tilbake prøvde jeg igjen, men ikke faen om jeg klarte å finne alle "dingzene".

    Skikkelig kozespill det der ja.

     

    Æsj.. Synes jeg tråden her er skikkelig slem mot meg. ^_^ Jeg vil ha tilbake Amigaen min! Synd det er så vanskelig å få tak i Amigaer nå til dags. Og de som selger det, krever jo blodpenger.

    Bruke emulator på pc :D

     

    Scorched tanks var et gøy spill med atombomber og nuking på høyt nivå :)

  7. Folk som nevner Google AdSense, tror jeg vi kan stenge ute. Skal være reklamefritt i forumet. Greit med Komplett.no reklame på forsiden. Men hold forumet clean.

     

    Birger :)

    Jeg mente jo ikke å lesse ned siden med Shjit. Adsense modulen fåes i alle fasonger, helt ned til pitte små søkerubrikker.

    F.eks bytte ut det "ordinærer søkefeltet" med google sin, bare det genererer verdier. Og attpåtil kan du adde søkeområder.

×
×
  • Opprett ny...