Gå til innhold

kadiss

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kadiss

  1. Da har min 5820TG kommet. Virker meget lovende. Etter litt problemer med adminpassord så virker alt som det skal. Et lite spørsmål. Med en HD på 640 GB burde jeg ha flere partisjoner eller er det ikke noe vits? En egen til windows og en til resten? Filmer, spill, musikk og sånt?

     

    Ja, det anbefaler jeg. Skulle du noen gang måtte reinstallere windows fra bunnen av, så slipper du å tenke på å flytte over filer du vil ta vare på osv. Da har du allerede alt privat og personlig på den største partisjonen (feks D:\) også har du windows med installerte programmer på stasjon c:\. Konfigurèr dine personlige mapper til å ligge på den nye partisjonen, slik at nettlesere etc automatisk lagrer filene dine på den "trygge" partisjonen. Jeg synes dette blir mer oversiktlig også.

    Partisjon C: trenger strengt tatt ikke være på mer enn 50GB, og stort sett holder det med 25GB, avhengig av hvor store programmer du installerer.

     

    Ettersom det ikke følger med noen windows cd og recovery discen gjenoppretter fabrikkstandard, hvordan partisjonerer man denne pcn?

  2. Når jeg skal laste ned torrents i utorrent så begynner den å laste ned for så og slutte. Da står det "Error: ingen tilgang" Dette skjer på samtlige torrents. Har prøvs alt så og si. Fjernet brannmur, antivirus osv. Prøvd på forskjellige nett også. Når det skjer detter jeg ogso ut av nettet. Jeg bruker Vista. Noen som vet hva prooblemet er?

  3. Har bestilt den beste skjermen med 1680x1050 oppløsning, men er skjermene med truelife slik at en ser bra fra alle vinkler, evt blir 1600 litt mye?

     

     

    15.4" WXGA TFT skjerm (1280x800) widescreen

     

    15.4" WXGA TFT skjerm (1280x800 oppløsning) med TrueLife™- widescreen

     

    15,4-tommers widescreen WXGA+ (1440 x 900) TFT-skjerm med TrueLife™

     

    15,4-tommers UltraSharp™ widescreen WSXGA+ (1680 x 1050) TFT-skjerm med TrueLife™

     

    Hvilke av disse gir et bra bilde fra alle vinkler, evt har noen et bilde fra en med 1400x900 og 1680x1050 så en kan sammenligne de?

  4. Jeg har bestilt alpine white som de sa kunne ta lenger tid å få tak i, men det hadde som sagt ikke noe å si pga at de manglet glass. Jeg ringte de i går og de sa at de fikk inn glass denne uken og at alle som lå i systemet så langt skulle få sin påbegynt asap. Det at de ikke klarer å bestille glass på forhånd er noe merkelig spørr du meg da disse glassene ikke er nye til 1520.

  5. Lurer på hvordan transportmulighetene er fra sogn studentby til BI nydalen. Har fått tilbud om hybel på sogn (skal evt søke flytting til bjølsen), men er ikke så kjent i området. Om noen bor der og går på BI så hadde jeg satt pris på hvordan dere syntes det fungerer og gjerne si litt om hvordan sogn er. Langt til treningsanlegg osv?

  6. Har neste samme feil. Har Innternett delt på 3 datamskiner gjennom router. Det som skjer at at jeg plutselig detter ut, den vil ikk koble seg på igjen men det hender det funker om jeg slår av alt av maskiner og modem osv. Kan ta 20 min til 5 timer før internetten er tilbake.

×
×
  • Opprett ny...