Gå til innhold

nesii

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nesii

  1.  

    Punkt 1: ingenting er gratis, noen gang, whatsoever.

     

    Hadde det bare vært at man kan vinne noe, men at alle skal få noe for å delta? Sorry, men det finnes ingen medlidenhet for slik dumhet. Det her var ikke halvproft engang..

    Tja, det er da ikke så utrolig. Gavekort og premier deles ut hele tiden. Markedsføring kan koste millioner, å bruke noen hundre tusener på premier for å få spredd markedsføring til flere hundre tusen mennesker er ikke noe dårligere business enn å bruke minst like mye penger på markedsføring for å nå ut med budskapet. Hvis en Rusta-butikk i Tromsø kan gi bort 100 000kr, er det faktisk ikke så usannsynlig at Power kan gi bort gaver til 1500kr til noen hundre nordmenn.

     

    Selvfølgelig er det andre ting her som helst burde gjort at folk lukter lunten, men premisset ditt er like fullt feil. Og som andre har påpekt, varierer den tekniske kompetansen til folk. De skjønner ikke konseptet med å undersøke hvor lenken går. (Tipset til Tek.no om mouseover fungerer heller ikke på facebook eller messenger, fordi den vil vise en redirect-URL på et facebook-domene.) De skjønner ikke hvordan eller hvor de ser hvilket nettsted de er på. Og siden ser ellers ut som en hvilken som helst annen kampanjeside. Tenk på hva en helt gjennomsnittlig ikke-teknisk anlagt person kan finne på å gå på. Og husk at halvparten statistisk sett er dummere enn vedkommende. Man trenger slett ikke være idiot.

    Litt forskjell på noen hunde og 5000, og hvis det hadde vært ekte enda flerr

×
×
  • Opprett ny...