Gå til innhold

j0rn

Medlemmer
  • Innlegg

    361
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av j0rn

  1. Jepp^^ Men det kan jo komme helt ann på uansett, Komplett lister nok opp 550watt fordi det er anbbefalt iforhold til at en kan ha andre eller ekstra som tar strøm (som en slags sikkerhet) Men hvis du tar en overkikk her: http://www.extreme.o...culatorlite.jsp så skal jo den være troverdigt! ;)

     

    Uansett når det gjelder din psu, kommer den fram som en som skal fungere ifølge her: http://www.corsair.c...explore?psu=yes ;) Det skal ikke være noe problem! :)

    Isåfall etter jeg sjekka på corsair der: Your system should easily be able to run quietly and efficiently on any of the recommended supplies without compromising performance or reliability.

     

    Thank you! Da bestiller jeg og hvis det absolutt ikke fungerer smertefritt så får jeg vel bare kjøpe kraftigere PSU :)

    • Liker 1
  2. For all del ja, men det kortet jeg linka til over her krever: Minimum PSU Wattage: 424 W

    Recommended

    PSU Wattage: * Så det skal gå helt fint ;) Men hvilken psu har du, hva heter den? (hvor gammel)? Bare for og spør :) Bør uansett ikke være noe problem og kjøre det jeg linka til med den du har!

     

    Er det dett edu snakker om? http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=744108#reviews

     

    For der står det jo minimum 550W ifølge Komplett. Dette er PSUen min og den er 1 år gammel: http://www.dustinhome.no/product/5010596233/corsair-cx-430w-v2-atx12v-2-3-eps12v-psu/

  3. Riktig som @marius sier, sjekka bare sånn ekstra med en psu calculator (ble litt feil først) .-. Så var ikke meningen og ødlegge noe for deg altså xD

     

    Takk for hjelpen! Jeg har problemer med å koble pc'en til stue tv'en via HDMI-kabel og DVI adapter, Kanskje dette kunne hjulpet meg? http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=633004#extra

     

    Da kan jeg koble tv'en direkte til pc'en via HDMI. Denne vil vel også fungere på min 430W PSU?

  4. Jeg har en stasjonær pc som skal kobles til det trådløse kortet. Hovedkortet jeg har er: http://www.dustinhome.no/gigabyte-ga-h67m-d2-b3-h67-s-1155-m-atx/product/5010552615

     

    Hva vil være den beste løsningen? Vil en usb dongle være godt nok? Kan jeg bruke et pci nettverkskort? Altså kan man bruke pci kort i pci express slotten? Er det mulig å bruke denne: http://www.dustinhome.no/netgear-wnr3500l-open-source-wlan-n-gigabit-router/product/5010332471 sette den opp som en bro. Dvs: jeg låner naboens nettverk så det vil være følgende: internett - naboens router - min ruter som jeg setter opp som en bro - stasjonær pc

  5. Er det noen som klarer å skru av heptic feedback? Jeg har fått slått av når jeg skriver, men det er fremdeles vibrering når jeg bruker system knappene og låser opp skjermen.

     

    edit: dette kan endres under innstillinger - lyd.

  6.  

    De neste episodene blir nok herlige siden det blir en Ben centric, Sawyer centric og Richard centric. Blir nok en del svar på disse episodene og mer fremgang. Vi er blitt kvitt de kjedeligste centricene(klovnene Kate og Jack), så de neste episodene regner jeg med blir fantastiske.

     

     

    ...og takk for at du spoiler jæv** klovn!!!

  7. hvordan innstallerer man ny radio? er det akkurat som man gjør med ROM ved å legge update.zip på sdkortet og booter recory img?

    Det stemmer.. Akkurat samme fremgangsmåte.

    Når du rebooter etter å ha gjort dette vil tlf stå ei stund hvor den viser en boks og en pil mot telefonen.. La den gjøre seg ferdig med dette (IKKE ta ut batteri eller noe sånt)

     

    har det noe å si om jeg legger inn radio eller custom ROM først?

  8. Hvordan anbefaler du å oppdatere da?

     

    Jeg har nå rom'en som fulgte med telefonen og har ikke gjort noe enda. Men planen er å leke når man får tid.

     

    MoDaCo har lagt ut update.zips som er helt standard, men uten denne bootloader oppdateringen. Last ned HTC Generic 2.73.405.5 with radio 63.18.55.06EU_6.35.06.18 fra MoDaCo

     

    Fremgangsmåte for å gjøre dette er det mange guider på rundt forbi

     

    kan du legge ut en link til en guide?

  9. Prøvd å reboote telefonen? Sikker på at du har riktige drivere til Windows/OSX ? Sjekket at du har USB Debuggin enabled på telefonen?

     

    prøvd å reboote. innstallerte x86 driverne fra sdk3 pakka (har win xp). usb debugging er enabled.

     

    hva er enklest måte for å resette alt/flashe tilbake til original rom?

×
×
  • Opprett ny...