Gå til innhold

arn.gab

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av arn.gab

  1. svar til databutikken.com:

    jeg bryr meg lite om de 105 kronene som jeg hadde i utlegg på frakta til sverige-men det som i utgangspunktet teller her-er at dere for fremtiden bør legge om rutinene deres-noe jeg ser i svarene fra dere her på forumet at dere akter og gjøre-fint!

    men jeg lurer fortsatt litt på hva som skjer når AMD`en min tar kveld innefor den såkalte garantitiden..?

    jeg tipper at det er vel bare og finne antistat eska som den kom i- og ta spaden fatt i hagen og gi den en anstendig begravelse i "AMD himmelen..."enn å sende den til dere uten klistrelappen som ikke var der da jeg fikk den fra dere!

    når jeg påstår at det ikke er noen lapp der så lyver jeg ikke..før jeg nemlig fikk maskinen min opp og gå lå både prosessor og hovedkort i sin respektive emballasje i påvente av nye minnebrikker fra dere og nytt kabinett fra komplett.no

    hadde allerede da tatt athlonen i nermere øyesyn og det fantes ikke spor etter noen klistrelapp på den..

    og kom ikke og si at jeg har tatt av lappen for at jeg "ikke likte"at den var der..jeg bryr meg ikke en døyt om hva databutikken setter på prosessorene som de selger-blir den ødelagt av den angivelige klistrelappen får databutikken.com ta støyten for det!

    jeg ser at databutikken har ordnet opp med kunden og allt er bare velstand-ja det skulle bare mangle!

    at den selgeren som obi_one var i kontakt med først beklaget at"han hadde hatt en dårlig dag.."var meget fint gjort-det beviser at det er"mennesker"i sverige og!BRA!

    men-...for ettertia håper vi alle her på forumet at databutikken.com har lært av dette-det har vi også...

    IKKE fjern noe som helst av lapper fra noen av produktene dere kjøper-enten det er databutikken eller andre-for det er faktisk litt rett som databutikken sier-lappene er der for at de skal kunne spore tilbake at produktet er kjøpt hos dem..så jeg forstår dem litt-men systemet har vert for dårlig-tydeligvis.

    så til slutt:databutikken..jeg gjør ikke krav på mine 105 kroner-så dårlig er det ikke for meg-det er prinsippet i hele saken som har verdi!

    og den dagen athlonen takker for seg..kommer antistat eska fram..resten vet dere..så blir det lagt inn bestilling på ny hos en wedshop i...

    NORGE!

    takk for meg..

  2. svar fra arn.gab til databutikken.com:

    da jeg sendte inn mitt ABIT KT7a til dere så hadde jeg all verden av tid til og studere min AMD ATLON..og selv om jeg er blitt faktisk 35 år så er jeg ikke komme over i de"seniles"rekker og lider heller ikke av grå stær heller..når jeg påstår at det ikke er noen klistrelapp på prosessoren-så må jo ikke du komme og si noe annet! du sier at det finnes mange som har en slik klisterlapp på prosessoren-trodde det var 100%av dem du kaller for "alle"men jeg kan fortelle deg at da sitter jeg med et eksemplar her som er kjøpt hos dere har både faktura og mere til-og denne er UTEN lapp!

    det kan jo være at den har løsnet før dere rakk og legge den i eska..og uten at dere så det.

    hvis dere har disse ordningene om at kunden skal få refundert sine utlegg ved retur av defekte komponenter så burde dere jo spørre selv etter kundens kontonummer..det hadde vert mere på sin riktige plass! jeg mailet ikke så rent lite frem og tilbake med dere og det var ikke et pip i mailene som sa at jeg skulle få mine utlegg refundert-egentlig skulle jeg sendt telefonregninga mi til dere og da.hadde ikke så rent få langdistansetelefoner for og finne ut av hva som feilet kortet!men disse 105.-kronene som jeg betalte i porto kan du bare beholde-forresten så kan du legge dem i portoen til han som skal ha sin nye prosessor når du sender den til han-så er jeg med på og gjøre han blid og fornøyd!

    dessuten er dere ekstremt trege ved behandling av retur.

    dere har mistet i hvertfall EN kunde!

  3. du må gå inn på system-maskinvare-enhetsbehandling-og så klikke hvis du ser et gult spørsmålstegn..eller"andre enheter"så oppdaterer du driveren..da legger win 2k også inn maskinvareinformasjonen i tillegg.

    det er sikkert derfor win 2k ikke finner kortet ditt-det gjenkjennes ikke i win2k-du må legge det inn manuellt.

     

    p.s:du finner det som ikke er installert in win 2k under "enhetsbehandlig"så er det bare og legge inn drivere derfra..det er like greit

     

    [ Denne Melding var redigert av: arn.gab på 2001-12-04 01:08 ]

  4. ser du plages med databutikken...

    det har jeg også gjort-ikke med cpu men med et defekt hovedkort som jeg kjøpte av dem.

    jeg plagdes med kortet i ca 14 dager intill jeg fant ut at det var feil på agp slotten..sendte kortet i retur til dem etter et stort x-antall mailer frem og tilbake..

    jeg måtte selvfølgelig betale returfrakta selv-uansett om det var databutikken som hadde sendt meg en vare som det var feil på i utgangspunktet.

    ukene gikk-uten at jeg hørte et pip fra dem.

    jeg ble til slutt forbanna og sendte dem en mail som det luktet jævli surt av-med deriblandt trussel om å fraråde alle jeg traff på med tanker om å handle datautstyr hos dem-og styre unna!

    pluss at jeg trua dem med og legge ut en offentlig klage på dem..de sitter jo ganske kjepphøyt på rangeringsstigen både hos multicom og div.andre web shopper..

    men jeg mistenker hele databutikken for å være et "kjøkkenbordfirma" som har klart og lage seg ei noenlunde utseende webside..

    jeg fikk til slutt et nytt hovedkort sendt tilbake etter mye om og men..men frakta som jeg betalte..den fikk jeg ikke nei.

    så-databutikken-skjerp dere og la mannen få sin nye prosessor som han har krav på!

    det er fort gjort her i norge og boikotte dere etter slik omtale som dere nå får..

     

    det kan til slutt sies at jeg ikke handler der mer...

     

    ser forresten at databutikken.com har vert inne og svart på forumet her-og jeg kan bare opplyse databutikken.con at på min AMD ATHLON THUNDERBIRD 1400/266 som jeg har OGSÅ(dessverre)kjøpt hos dere så står det faen meg ikke noe klistremerke!!!

    og en ting kan jeg bare si ryker svineriet så skal jeg gladelig sette meg i bilen og bringe den personlig til "dustebutikken.com" hvis dere prøver dere på det samme u-seriøse med meg opgså!

    foreløpig virker den...

     

    [ Denne Melding var redigert av: arn.gab på 2001-12-03 22:24 ]

  5. ZAN:

    ta nå og sett deg ned og les fra begynnelsen av i dette "topic`et"..les hvordan du fyrer av fra"hofta"og kaller folk både det ene og det andre-mener du at du bare kan kalle folk for det du vil uten at du får svar på det?

    hadde du holdt deg innenfor et seriøst diskusjonsforum sine estetiske regler hadde du sikkert ver en ok fyr og diskutere med her inne.

    det er til opplysning ingen som "er ute etter og ta deg"men slik som du oppfører deg må du regne med og få svar på tiltale..

     

    men..ZEN..jeg har et godt forslag til deg..

    er det ikke på tide og stoppe dette nå??

     

    ZAN skulle det være..:smile:

    kan da vel ikke være noe særlig artig og sitte og hisse folk på deg eller?

    du er helt sikkert en ålreit fyr..vi som er inne her på forumet svarer på spørsmål når vi føler at vi kan-og stiller spørsmål når vi trenger svar..la det nå være med det-så er vi mer en kameratgjeng hele bunten-og ikke fiender.

     

    ikke sant...?

     

    [ Denne Melding var redigert av: arn.gab på 2001-12-03 00:31 ]

  6. nei ikke akkurat her i dette "topicet"ta deg nå tid til og lese det du selv har skrevet siden du første gang skrev her i dette forumet....

     

    finnmarka sa du?jeg sitter i vesterålen-så jeg karateriserer meg som nordlending jeg og..men vi har da lært litt folkesjikk her "nede"da..

     

    artig kar du..he he

  7. herregud mann..vet du aldri og gi deg?

    jeg har sittet og lest igjennom endel av topic`ene dine-det kan alle som vil gjøre..det er bare og klikke på deg og lese alle meldinger-så kan de jo gjøre seg opp sin egen mening..

    du sier at andre lager"spam"her-men jeg tror du bør ta deg selv litt i nakken med "spammet"som du selv slenger ut..

    skjønner ikke at du ikke er blitt utestengt enda-du blir jo ikke bedre!

    og dessuten etter og ha lest i gjennom"stoffet"ditt så vil enher som leser litt mellom linjene se at du er på bærtur flere steder..

     

    BLI VOKSEN!

     

    på finnmarkvidda...

     

    [ Denne Melding var redigert av: arn.gab på 2001-12-03 00:04 ]

  8. Postet: 2001-12-02 13:30 ID: 20

    --------------------------------------------------------------------------------

    du må som sagt være komplett idiot Yoshy som ikke tror jeg vet forskell mellom coren og vifta ,,,

     

    jeg siterer....

     

    sjekk spesielt den ytteste kanten på cpu, der feste til cpukjøler er .så vil det i ca 10-30 % av alle monerte amd cpuer være ørsmå coreskader...

     

    thats a fact i følge seriøse undersøkelser ...

     

    ____________________________________________________

     

    sitat:

    ytterste kanten på cpu...

     

    forklaring:

    da pratet jeg selfølgelig om core...

    da det er topicen på dette innlegget..

     

    sitat:

    der feste til cpukjøler er

     

    forklaring:

    att coren er skadet på den siden som cpukjølerne er på ,da det er der man trykker får og feste den overnevnte kjøleren...

     

    så Yoshy ikke kverruler og gjør deg selv til latter...

    jeg er 38 år og har holdt på med data i 20 av disse årene...

     

    kunne bare ikke dy meg her..

    var og sjekka litt om hva du har spurt om og svart på her på forumet..

    du sier du har holdt på med data i 20 år?

    tviler jeg på når du spør litt tidligere om hva"busser"er+ diverse andre spørsmål som leder til at du ikke vet en døyt om data...!

    for andre som lurer på hvor jeg fikk tak i dette:klikk på ZAN også vis alle meldinger fra denne brukeren-les og le!

     

    20 år du liksom:)))...

  9. normalt pleier jeg ikke og svare i forum som sklir ut til å kunne defineres som "useriøst"..men her føler jeg at jeg er nødt til og si et par ord..med antakelige følger at det blir enda mer "skuespill"av det..

    ZAN:

    jeg skjønner ikke at du gidder og rippe opp til en slik diskusjon som dette-med følger at dere sitter og kaller hverandre for"dumme"og "tosker""idioter"og mere til..

    det er så dumt og lite voksent og drive og skrive slikt i et diskusjonsforum som andre prøver og holde på et seriøst plan!

    når det gjelder coren på amd sine cpu`er så forstår jeg heller ikke hva du plages med..?

    jeg er 3 år yngre enn deg..og har holdt på med data og maskinvare-om ikke like mange år som deg-men en hel del år..

    men til dags dato har jeg ikke opplevd at det har vert noen problemer med montering av amd cpu`er..

    jeg har selv en amd 1400/266 som jeg har drevet og tatt av hovedkortet flere ganger-montert den på igjen-satt på kjøleren-uten at det en eneste gang har blitt noen form for skade på den..

    det går så godt an og knekke coren på cpu`en-men da mistenker jeg at det er andre årsaker som kommer inn i bildet.

    jeg betviler ikke dine kunnskaper på dette planet-men og gå til det skritt og si at amd er noe søppel synes jeg er i grenselandet..

    hvorfor får du ikke byttet cpu`en da?

    hvis det skulle vise seg at det er en produksjonssvakhet på cpu`ene som du har vert u-heldig med-burde du jo få refundert beløpet-eller en ny!

    hvilken levrandør bruker du da?

     

    jeg håper du ikke misforstår dette-men heller prøver og holde diskusjonen neste gang på et mere seriøst plan-så er det kanskje noen som kanskje kunne komme med hyggelige råd og tips til deg om hvordan du skal angripe problemet for å få cpu`en din refundert..

    men du hadde vel 3 stk forstod jeg..hmm..

  10. svar til "slangen":

    jeg har hatt et "point of wiev"geforce 2 mx 400 32 mb

    var ikke helt fornøyd med det..kjøpte så hercules som jeg nevnte lenger opp..men det var det feil på..

     

    har vel muligens hatt litt u-flaks med de to korta-for det skal jo være rimelig bra kort til sitt bruk..

    jeg regner med at jeg går for gainward sitt kort..

    en kamerat av meg kjøpte point of wiev fra databutikken-et 64 mb..ikke bra det heller..så f...vet..

  11. hvordan er det med driverene da?

     

    opplevde med driverene til hercules at om man lastet ned nye drivere ble det liten eller ingen forskjell på ytelsen på kortet..men nå skal det jo sies at herculesdriverene i utgangspunktet ikke var noe særlige..

     

    behøver man og overklokke gainward kortet for og oppnå relativt bra resultater i 3d marks?

    er ikke særlig glad i overklokking i utgangspunktet da..

  12. hadde tenkt og prøve dette kortet..noen som har erfaringer?

     

    guttungen liker og spille litt på maskinen..og vi var ute etter et brukbart kort i prisklassen ca.2000.-

    noen som vet hvordan det takler 3d grafikk?

     

    maskinoppsettet mitt er:

    abit kt7-a

    amd athlon thu 1400/266

    WD caviar 5400 30.7 gb

    785 mb ram

    win 2000 pro.

    + div annet rask:)

     

    leste et par tester i et utenlansk forum-så ut som kortet kom rimelig bra ut der.

    geforce 3 er aktuellt-men ikke prisen..

    duger geforce 2 enda?

×
×
  • Opprett ny...