Gå til innhold

Granitt

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Granitt

  1. Her gjelder forbrukerkjøpslovens kapittel 5. Kjøper krever etter §21 første avsnitt, 24 og 25. Selger krever rett etter § 21 andre avsnitt og 25 utenfor selgers kontroll. 

     

    Når det gjelder vareleveranser er det mange ulike faktorer. Og det er ikke noe automatikk at det finnes varer på lager hos importør selv om andre kunder har fått senere eller samtidig. Siden verden har blitt mer global har også parallell import blitt mer utbredt, dette kompliserer saken. Siden alle måler avkastning  i fortjente /lagerhold har "just in time"  blitt viktig. De billige  går alltid tom først og de som holder veil pris eller høyere risikerer å "brenne" inne med varen, som kjøper her erfarte. Det er sjelden noen importør ligger med noe vesentlig lager hvis de ikke opererer som detaljhandel selv, med mindre de har økonomiske muskler og  kan tjene gode penger på "lagerpris" vs forehåndsordre pris.

     

    I denne saken med en så stor aktør vil jeg tro de har live oppdatering av lagerstatus. Hvis de har rett burde de ha sagt ifra umiddelbart ihht. Fkjl. som nevnt over.

×
×
  • Opprett ny...