Jump to content

Vestre

Medlemmer
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Vestre


 1. Team Nitro er en norsk e-sport organisasjon som stadig vokser og utvider seg. Vi har flere lag innenfor forskjellige spill, og jobber oss oppover i divisjonene. Rocket League laget vårt Team Nitro Alpha rykket opp til 3. Divisjon i år, og vi er på utkikk etter et par nye spillere til laget på grunn av utskiftinger. Er du interessert i å spille for en klubb som satser på å utvide oss og komme oss framover, gjerne ta kontakt. Krav vi har til spillerne våre: - Ha mulighet til å møte opp på treninger og kamper. - Kunne ta og gi konstruktiv kritikk. - Være aktiv og tilgjengelig via Discord.^ - Helst være over 16 år. - Tidligere erfaring fra andre lag er et pluss. - Villig til å gi en innsats for å forbedre seg både individuelt og som lag. Viss du er interessert i dette så kontakt med Vestre#5498 på Discord. Har du noen spørsmål så kan det også sendes til Vestre på PM på Discord.

  Se hele utlysningen på Gamer.no


 2. Team Nitro er en norsk e-sport organisasjon som stadig vokser og utvider seg. Vi har flere lag innenfor ulike spill, og jobber oss oppover i divisjonene. Vi har et lag innenfor CS:GO som rykket opp i til 4 divisjon i høstsesongen. Til neste sesong er vi på utkikk etter 2-3 nye spillere til laget samt at vi har behov for subs. Som sub hos oss er det gode muligheter for spilletid på grunn av jobbing hos enkelte spillere av og til. Krav vi har til spillerne våre: - Har mulighet til å møte opp på treninger og på kamper når de begynner som er på Torsdager. - Kunne ta og gi konstruktiv kritikk - Være aktiv og tilgjengelig via Discord. - Helst være over 16 år. - Tidligere erfaring i fra andre lag er et pluss. Er dette noe for deg eller om du har noen spørsmål så gjerne ta kontakt i kommentarfeltet eller send en PM til Vestre#5498 på Discord.

  Se hele utlysningen på Gamer.no


 3. Team Nitro er en norsk e-sport organisasjon som stadig vokser og utvider seg. Vi har lag innenfor flere spill og jobber oss oppover i divisjonene. Vi har to lag innenfor League of Legends, men bare en manager/trener. Vi er derfor på utkikk etter en ekstra i trenerstaben vår. Slik at spillerne våre kan få enda bedre oppfølging og slik at managerene våre kan avlaste hverandre slik at kvaliteten blir bedre. Er dette noe for deg så gjerne ta kontakt i kommentarfeltet eller på PM til Vestre#5498 på Discord. Krav: - Du må være over 16 år. - Være aktiv og tilgjengelig via Discord eller Messenger. - Tidligere erfaring som trener/manager er et pluss. - Kunne følge opp spillerne våre, gå igjennom replay av kamper. - Legge opp til treninger sammen med den andre manageren vår og gi spillerne våre oppgaver å jobbe med på treninger. Dette er noen av kravene vi har, viss du har spørsmål så gjerne ta kontakt :)

  Se hele utlysningen på Gamer.no


 4. Team Nitro er en norsk e-sport organisasjon som stadig vokser og utvider seg. Vi har lag innenfor flere spill og jobber oss oppover i divisjonene. Vi har to lag innenfor League of Legends, men bare en manager/trener. Vi er derfor på utkikk etter en ekstra i trenerstaben vår. Slik at spillerne våre kan få enda bedre oppfølging og slik at managerene våre kan avlaste hverandre slik at kvaliteten blir bedre. Er dette noe for deg så gjerne ta kontakt i kommentarfeltet eller på PM til Vestre#5498 på Discord. Krav: - Du må være over 16 år. - Være aktiv og tilgjengelig via Discord eller Messenger. - Tidligere erfaring som trener/manager er et pluss. - Kunne følge opp spillerne våre, gå igjennom replay av kamper. - Legge opp til treninger sammen med den andre manageren vår og gi spillerne våre oppgaver å jobbe med på treninger. Dette er noen av kravene vi har, viss du har spørsmål så gjerne ta kontakt :)

  Se hele utlysningen på Gamer.no


 5.  

  Hei, vi sliter litt på Torsdag ved at vi har en del spillere som er bortreist og noen som jobber. Er det mulig for dere å for eksempel spille på Onsdag 23. Oktober?

   

  Hei. Vi kan dessverre ikke spille før torsdag. Vi har folk som jobber. Vi har evt mulighet søndag?

  Hei, viss vi kunne spilt på Søndag så hadde det vært strålende. Kunne du sendt meg en melding på Discord [ Vestre#5498 ] så kan vi ta det videre der. Siden er lettere mtp på varslinger og sånt :)
  • Like 1

 6. Vi i Team Nitro CS:GO trenger spillere til vårt lags to siste kamper for sesongen. Ved bra spill så vil det være gode muligheter for å bli værende på laget inn mot neste sesong. Vi ligger også an til opprykk til 4. Divisjon.

   

  Viss du ønsker å spille for oss så send meg en melding på Discord [ Vestre#5498 ]

   

  Se hele utlysningen på Gamer.no


 7. Et av Team Nitro sine LoL lag spiller i 4 divisjon og er foreløpig ubeseiret. Vi mistet nylig top planeren vår pga han måtte fokusere på studier og jobb nå. Derfor er vi på utkikk etter en ny top laner for laget vårt.

   

  Krav:

  Være minst 16 år

  Mulighet til å trene minst 1-2 ganger i uken + en kamp.

  Være aktiv på Discord

  Være en snill, høflig og sosial person.

   

  Viss det er noe du ønsker å prøve ut så send en melding på Discord til Loner#2123

   

  Discorden vår: https://discord.gg/XGUBuv

   

   

  Se hele utlysningen på Gamer.no


 8. Team Nitro Academy ser etter subs som vil være med på academy laget vårt. Vi har startet bra i ligaen, men har hatt litt problemer med sykdom og lite subs.

   

  Derfor er vi på utkikk etter subs for laget vårt. Kravene våre er:

   

  - Må være over 16 år.

  - Et pluss viss du kan spille i flere roller.

  - Positivt viss du har tidligere erfaringer fra lag.

  - Du må kunne være aktiv, delta på treninger og ha en god oppførsel/personlighet.

   

  Viss dette er av interesse så svar under med Discord navnet ditt + IDen din eller send en melding til Vestre#5498 på Discord.

   

  Se hele utlysningen på Gamer.no


 9. På vegne av Team Nitro CS:GO søker vi spillere (3stk) til å være med å spille i et seriøst lag med oss. Vi er derfor på utkikk etter spillere som kunne tenke seg denne muligheten.

   

  Vi er allerede 2 jenter, hvorav jeg er manager for laget samt spiller. Vi har god erfaring med csgo og har tusenvis av timer spilt begge to.

   

  Vi har selvfølgelig ingen krav når det gjelder kjønn men vi syns det hadde vært veldig kult med rent jentelag! Om du er jente og ønsker å spille på et lag, ikke nøl!

   

  KRAV:

  - Være 16 år eller eldre.

  - Må ha discord.

  - Du må også kunne takle konstruktiv kritikk.

  - Ha mulighet for å trene med oss og å være med i Telialigaen.

   

  Dere kan gjerne sende inn litt om dere selv, alder, evnt faceit level om du bruker faceit, hvilken rolle du kunne tenke deg, timer spilt osv. (På discord pm)

   

  Vestre er han som styrer og er sjef for Team Nitro og om dere har noen spørsmål kan dere sende til han.

   

  Om dere ønsker å søke som spiller kan dere sende til både meg og Vestre.

   

  Vestre#5498

  m0nzN#2519

   

  Nettside: https://www.nitro.team/

   

  Se hele utlysningen på Gamer.no

×
×
 • Create New...