Jump to content

Politano

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Politano


 1. Hei!

   

  Er det noen som har erfaring med å bruke kompresjonshansker eller lignende mot en muskelskade i hånda? For halvannen uke sida var jeg nemlig uheldig og kjørte en kniv inn i hånda som traff og skadet en muskel på oversida. Da tenkte jeg at skiturene i påska røyk. Men, jeg får vel høre med folket her inne først i nærsagt håp om at noen har lignende erfaringer og forhåpentligvis løste det på mirakuløst vis? 😄 

   

  Takk på forhånd! 


 2. Hei!

   

  Min samboer og jeg snubla over en nettside da vi er på jakt etter utemøbler til en rimelig penge - nemlig www.bestprice.no

   

  Er det noen som har erfaringer med denne virksomheten? Virker litt for godt til å være sant, men godt mulig det er kynismen i meg som tar overhånd.


 3. Hei.

   

  Min samboer og jeg har tenkt tanken på å kjøpe hus sammen. Da vi kredittsjekket oss selv via Min Experian og Bisnode kom det frem at samboeren min hadde en betalingsanmerkning som etter planen blir betalt fullt og helt i dag. Og de slettes vel omgående om jeg har forstått det riktig.

   

  Spørsmålet mitt blir da om vi trygt og greit kan søke om boliglån i løpet av neste uke når anmerkningen slettes fra hennes register?

   

  Takk på forhånd.


 4. Hei.

   

  Min samboer og jeg er i en kinkig situasjon. Hun har nemlig ikke fått utbetalt sykepenger fra NAV grunnet mangelfull informasjon om inntektstall som skulle vært sendt inn av arbeidsgiveren hennes.

   

  Dermed har ikke hun i skrivende stund fått utbetalt to månedslønninger. Og det er selvfølgelig ikke holdbart. Jeg er ikke kjent med regelverket, men burde ikke det være slik at arbeidsgiveren i det aller minste utbetaler lønn til henne, om bedriften så må ta opp et lån, for så å få igjen penger fra NAV? Jeg ser personlig for meg at dette må være et krav det må gå an å følge opp og eventuelt ta videre om arbeidsgiveren ikke kan bistå.

   

  NAV har, etter hva jeg har forstått, sagt at arbeidsgiveren må utbetale lønn og deretter få igjen av dem. Men de kan visstnok ikke legge press på bedriften om å gjøre dette.

   

  Er det noen som har vært i en lignende situasjon eller kan komme med råd?

   

  Tusen hjertelig takk på forhånd!


 5. Hei.

   

  Jeg sliter med kalde og stive armer, især fra albue og ned, når jeg spiller fotball. Jeg har derfor tenkt å gå til anskaffelse av noen sleeves. Så lurer jeg på om et par av disse vil hjelpe? - https://www.xxl.no/defeet-armskins-d-logo-wool-charcoal-armvarmere-i-merinoull/p/1133280_1_style

   

  Eller om jeg bør kjøpe noe á la det samme, men med kompresjondemping? - https://www.xxl.no/2xu-compressin-flex-arm-sleeve-kompresjonserme-unisex-svart/p/1115857_2_style?gclid=Cj0KCQjw5NnbBRDaARIsAJP-YR-x8wK9EnXqXjA7bvcxF-fkJZWTqM7ZqvTYB5KPhSfKHaq7odkDi2UaAsIVEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&dclid=CP_huoCC9dwCFQfBsgodcqcDNQ

   

  Kan ikke påstå jeg kjenner veldig på noe smerter underveis eller etter aktivitet, men dette har jeg null snøring på, så håper å få litt hjelp.

   

  Tusen takk på forhånd.

×
×
 • Create New...