Gå til innhold

Marek

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marek

  1. hva er det man kan kjøpe for de poengene egenkelig?

    5314828[/snapback]

     

    Microsoft Points brukes til handling på Live Marketplace. Her kan man kjøpe arkadespill, nye temaer/bakgrunner, nye brett/baner til ulike spill. Man kan også kjøpe biler til bilspill for eksempel.

  2. En av grunnene til at de ikke kjører systemet med høyeste klokkehastigheter er at dette trekker mye mer på levetiden til batteriet. Å skru opp klokkehastigheten hadde nok vært kjekt under for eksempel eksplosjoner i MGA. Her kan man tydelig se at tempoet går ned.

     

    I flere av homebrew emulatorene kan man sette opp klokkehastigheten etter ønske for å få bedre ytelse.

  3. Litt tull å sammenligne de to konsollene på bakgrunn av spesifikkasjoner. Begge bør testes slik at man finner den som man liker best selv og ikke la andre bestemme. Spillene har også veldig mye å si, jeg elsker min PSP, men har spillt GBA etter at jeg fikk meg den pga bla Advanced Wars.

     

    Liker du film har PSPen et enormt pluss her, og elsker du film er valget allerede tatt!

  4. PSP har en hovedprosessor, men andre ekstra som gjør spesifikke oppgaver. Grunnen til at hovedprosessoren er klokket ned er fordi den da bruker mindre strøm, mao lengre batteritid.

     

    Men back on topic:

    FFVII

    MGS

    og noe skikkelig strategi(gjerne noe i samme duren som Advanced Wars, leste noe om det et sted...)

    :thumbup:

  5. Slutten på Halo2 er kun slutten på spillet og garantert ikke slutten på Halo serien. Det kommer garantert mer. Dette tror jeg mest fordi det er en enorm pengemaskin. Halo3 på 360 bør alle kunne være enige om at er helt uunngåelig. At det ikke er klart før i 2007 er en annen sak, men høres også ganske riktig ut. De bruker minst så lang tid på et slikt spill.

     

    Halo bøkene anbefaler jeg alle å lese. Første boken tar for seg opprinnelsen til Master Chief og hele historien om Spartan prosjektet. Andre boken er første spillet, og tredje boken forteller en historie rett etter de har sprengt første og lengter hjem...

     

    Bøkene baserer seg på første spillet og gir masse ny info, forteller blant annet historien til de andre soldatene som blir droppet på den første ringen og følger ike kun Master Chief. Anbefales på det sterkeste. :thumbup:

  6. Noen som kan fortelle meg hvordan du lager homebrew? Er det C det eller?

     

    Og vet noen om en webbrowser homebrew som funker bra? Jeg prøvde pspavisen sin men den funka dårlig for meg.

    Sjekk her: http://pspupdates.qj.net/2005_09_29_archive.html

     

    Se nederst på siden. Der er det en guide til programmering på PSP.

    Den guiden er til LUA programering, noe som er helt utmerket. Men for eksempel lua spilleren eller de ulike emulatorene og spill er programmert i enten c eller c++.

     

    Om du vil programmere i c eller c++ sjekk forumet på:

    http://forums.ps2dev.org/viewforum.php?f=1...3c5a78761f68365

  7. men har blitt litt spilling på MGA i det siste

    Jeg har også brukt en god del tid på MGA i det siste, utrolig bra spill som kan spilles leeenge. Anbefales.

     

    Gleder meg også vilt til GTA, blir konge. I alle fall om alt er like gjennomført som bildene og videoen de har vist, og selvfølgelig om de har fått til kontrollene...

  8. Har nettopp lagt til en funksjon for å vise nyhetene fra siden min på PSP. Størrelser er tilpasset PSP. For øyeblikket er det kun nyheter som er klart i dette formatet, men jeg skal få i stand forum og forbedret design innen kort tid.

     

    Bruk Go Portable knappen på toppen av siden eller gå til:

    http://psp.1989studio.com/modules.php?name=GoPortable

    (subdomene kommer snart...)

     

    Sjekk Norsk PSP Forum for nyheter fra PSPens verden!

×
×
  • Opprett ny...