Gå til innhold

kritikkblikk

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kritikkblikk

  1. Synes dere i Tek.no burde ha fokus på muligheter for batteribytter på denne typen enheter i tester. Det nevnes som regel ikke med ETT ord, og enhetene blir ubrukelige etter bare et par års bruk. Batteriene er små og slites derfor ut fortere enn i større dingser. Det må være lov å tenke litt på bærekraft og miljø selv om man er veldig opptatt av nye dingser.

  2. Og spillere har igjen satt verdensrekord i å fremstå som den mest barnslige av alle kundegrupper... Hadde de brukt lommebøkene til å stemme istedenfor å hyle på nett ville kanskje ting endret seg, for sånt som dette fungerer jo bare som ren reklame. Selv om det kan defineres som "dårlig PR" (finnes det egentlig?) så er resultatet enda en artikkel om et firma som dermed får bekreftet eksistensen sin, om det er på godt eller vondt tror jeg er underordnet. Spesielt når man ser på salgstall. Dette er vel egentlig et resultat av at det fortsatt er mest barn (uavhengig av alder) som kjøper og diskuterer spill.

    • Liker 1
  3. Veldig enig i anmeldelsen. Utålelige karakterer og dialog, alt for mye "gå sakte og prat"-eksposisjon (tydelig at de har spilt RDR2), og for tungt fokus på en dårlig skrevet, lite spennende eller smart historie. Åpen verden og nye fiendetyper passer ikke inn i universet og ødelegger mer enn de forbedrer gameplayopplevelsen. Spillet bærer preg av fokusgruppeutvikling på sitt verste. Selve game-/gunplayet er okei innimellom, men det er jo mindre av det her enn i eneren, som jeg for øvrig synes var ganske ålreit. Personlig ville jeg gitt dette spillet 3/10.

     

    Synes forøvrig at Gamer.no er modige som tør å gå mot strømmen. Hvis du vil lese en bekreftelse på at ditt siste kjøp er verdt det finnes det nok av utenlandske sider som har interrailbillett til alle hype-tog som går. Og jeg digget BoTW.

    • Liker 4
  4. Regner med at Niantic fortsetter inntjeningsmodellen fra Pokemon Go ved at ulike bedrifter betaler dem for hotspots (gyms) for eksponering. Det så allerede ganske teit ut med hønseflokkene som stirra ned i skjermen omkring. Når man i tillegg er klar over at de utsettes for reklame uten å vite det selv blir det bare direkte komisk. Det virker da hvertfall som de har klart å legge til litt gameplay i "spillet" denne gangen.

     

    https://insights.dice.com/2017/06/02/pokemon-go-money-sponsor/

  5. Er det egentlig noen andre enn utgiverne og publikasjoner som tjener på dette reklamejippoet? Nå er ikke jeg typen som engang setter CGI-trailere i sammenheng med selve spillopplevelsen. Etter de siste åras utvikling har jeg blitt immun mot hype og begynt å kjøpe spill etter omtrent ett år, når de er ferdig utviklet. Ikke F om jeg betaler 4-500++ for å betateste. Innenfor én konsollgenerasjon er det som regel begrenset med nyvinning rent grafisk, og de gode flerspillerspillene har fortsatt nok befolkede servere, men til 1/5 av prisen og med minst 80 % mindre bugs og balanse-/optimaliseringsproblemer.

    • Liker 2
  6. Liker egentlig ikke slike lister.

    De medfører ofte til at det blir produsert mer av det "alle" ser på og enkelte sjangere (som f.eks Altered Carbon, fantastisk scfi serie og filmen The Ballad Of Buster Scruggs, flott Cohen film med ett skråblikk på hvordan pioner tida i USA romantiseres) blir nedprioritert.

    Kultur bør ikke følge markedet for etterspørsel.

     

     

    Det er ikke listene som fører til denne effekten, men det faktum at strømmetjenester henter utrolig mye data fra kundene sine. Ikke uten grunn at det meste egenproduserte fra Netflix er så dårlig, de gir folk akkurat det de forventer istedenfor å utfordre dem.

  7. Det hadde vært interessant om dere også testet noen semi-proffe "klassikere" opp mot disse nymotens blåtann-greiene som er fulle av batterier og andre ting som potensielt kan gå i stykker. En sammenligning av lydkvalitet ville vært spennende, da disse er relativt solide (spesielt HD 25) og billige. Dere skriver for lite om byggekvalitet. Ting som føles premium er ofte mer utsatt for å gå i stykker pga. høy vekt.

     

    Audio Technica M50x

    Sennheiser HD 280 / HD 25

    • Liker 1
  8. Jeg er lite overrasket over denne utviklingen, som er omtrent lik den nylige innenfor strømmemarkedet for film, tv-serier og musikk. Eksklusivitet er nesten normen her. Aksjeeiere forventer utbytte, så hva ellers er nytt? Hylekor rundt småpirk fremstiller stadig gamere som krampaktige, uelegante og barnslige. Det er noe gutteromsaktig rundt hele retorikken deres. Ingen bryr seg om en marginal og høylytt minoritet på internett, det eneste som er viktig er lommebøkene. Dette er den reelle påvirkningskraften man har som forbruker. Og utifra salgstall så virker det ikke som folk akkurat stemmer med hodet.

    • Liker 4
  9. Som motstander av alle øyeblikk i spill med unødvendige statiske animasjoner ser dette faktisk utrolig treigt og kjedelig ut. Skinning og looting ville jeg veldig raskt gått lei. Gåing/subbing i camp. At ting går sakte og ikke kan avbrytes er ikke synonymt med realisme, mer som visuell polering, fordi gud forby at det ikke finnes en animasjon for absolutt alt. Noe det fort blir mange timer av i et såpass langt spill. Nå skal det sies at jeg også ble irritert av Glory Kills i Doom 2016, selv om de går relativt raskt så låses man i repetive filmsekvenser mens fiendene rundt flytter på seg. Dette fremstår som et GTA:V-reskin i en kjedeligere verden, med typisk middelmådig historie og elendig Rockstar-karakterstyring, mens de egentlig bruker ressurser på en ny spillmotor til neste GTA / generasjon konsoller. Avventer enkelt kjøp av dette til de unødvendige animasjoner kan slås av via patching og spillet er på salg til 299,-. Og såpass middelmådig skytefølelse i et western-spill er ganske krise. "Men det er jo så stort og fint å se på!" tuter hype-toget som vanlig... Synd et firma som lager så gjennomførte verdener effektivt stenger meg ute fordi alt skal se smoothest mulig ut og derfor går treigt. Spilt nok GTA til å ha gått lei svakhetene i RAGE rett og slett.

×
×
  • Opprett ny...