Gå til innhold

AnBjerke

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AnBjerke

  1. Kan slenge inn så mye kryptering du bare vil, men dersom du kan låse opp telefonen med ett bilde, video eller til og med min søster så vet jeg ikke helt om det er det en bør skryte mest av...

     

    https://www.androidpolice.com/2019/03/09/samsung-galaxy-s10-face-unlock-can-be-fooled-by-a-photo-video-or-even-your-sister/

     

    Ut i fra bildet i artikkelen fremkommer det ganske tydelig at Samsung advarer brukere om at ansiktsgjenkjenning kan lures ved bruk av av bilde eller film. Som artikkelen også sier, ansiktsgjenkjenning støttes i nye Samsung-telefoner, men det er fingeravtrykk som er den garantert sikre metoden. Selv brukere av 3D ansiktsgjenkjenning har opplevd at telefonen har vært låst opp av barn eller søsken.

     

    Dette er jo et valg man som bruker må ta. Om man skal gå for maks sikkerhet eller bekvemmelighet. I disse tider er det hvertfall positivt at sikkerhet er i fokus. Mer skeptisk til overvåking og datainnsamling fra ulike selskaper og nasjoner....

    • Liker 4
  2. Konklusjon: Kjøp iPhone..

     

    Vel...det føles litt katta i sekken å kjøpe en iPhone bare for å få 3D ansiktslås. På bekostning av alt annet. Det er nok ikke slik at et selskap som Samsung ikke kan putte en 3D ansiktslås i telefonene sine om deres brukerundersøkelser forteller dem at det er et must for brukerne. Er nok tatt et valg om en vakker fullstrakt skjerm, så kan brukerne velge den sikkerheten de ønsker i ulike nivåer. Alt fra kode, mønster, 2D ansikt eller ultrasonisk fingeravtrykksleser. Synes artikkelen er gammelt nytt og vært tatt opp hvert år siden 2D ansiktslås kom for noen år siden, men den gir sikkert klikk. Noe som fremstår mer viktig for Tek.no etter VG sitt inntog.

    • Liker 5
  3. "Når skjermen er av kan vi se noen små ujevnheter i den, samt at vi også ser en svak slitasje der skjermen brettes."

     

    Og det på et mer eller mindre ubrukt produkt, 22000 blir jo som lommerusk å regne for noe slik.

     

    Virker som en meget sårbar løsning, selv om det ser bra ut. Til over 20.000 kroner virker dette som risikosport.. Kanskje lurere om skjermen hadde vært på innsiden, også brettes den ut?

    • Liker 3
  4. Forstår ikke helt hvorfor folk synes nattmodus på Huawei er så bra. Ja det blir klare bilder med mye detaljer, men det er jo ikke sånn det ser ut når du ser med egne øyne! Når jeg tar bilder,så vil jeg at det skal se ut som det jeg ser med egne øyne, og ikke MYE lysere! Stemningen i bilde blir jo borte i mange tilfeller med.f.eks nattmodus på mate 20pro.

    Enig. Huawei-bildet ser kunstig ut. Mister stemningen og blir unaturlig.

     

    Hvordan fungerer de to kameraene på forsiden av S10+?

    • Liker 2
  5. Hvordan er Note9 på video? Har en P20 Pro i dag, men video blir ganske crap på f.eks. Snap, som jeg bruker daglig. Videoen er shaky og det hakker når man zoomer. Lydopptak på video er også fryktelig dårlig. Konsertlyd og musikkopptak på video generelt høres helt sprengt ut, og er forferdelig å høre på. Opplever der ikke slik fra f.eks. Samsung- eller Iphone-brukere. P20 Pro er en grei telefon som tar ålreite bilder, men bruker mer og mer video på Insta og Snap. Vurderer derfor S9+ eller Note9. Føler at batteriet på Note9 frister.

×
×
  • Opprett ny...