Gå til innhold

Jebenodobro

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jebenodobro

  1. On 6/22/2021 at 8:19 AM, PHS-21 said:

    Hvordan er treningsmulighetene ved politihøgskolen i Bodø? Burde man ha medlemskap på treningssenter?

    PHS har eget treningsrom så mulighetene er gode, personlig så meldte jeg meg heller inn på treningssenter. I nærheten av PHS så har man treningssenter som feel24 Mørkved og Family Mørkved. 

  2. 18 minutes ago, Bæbu said:

    Fikk avslaget tilsendt for ca. 3 timer siden. Må ringe inn 8.Juli for å få utvidet begrunnelse, men tror uansett jeg blir å sende inn en klage. 

    Noen som har erfaring på hvor lang tid de bruker på å behandle klagene? 

    "Klagen vil bli behandlet i Arbeidsutvalget 19. august 2019."

    Dette var fra da jeg sendte inn klage i fjor.

  3. Hei!

    Jeg har noen spørsmål rundt det med ansettelser i politiet. Per nå er det jo ikke slik at det kastes jobber etter nyutdannede og sånn jeg forstår det så forsvinner våpengodkjennelsen etter 1.5 år(?) correct me if i am wrong. Hvordan vil mulighetene for jobb være om dette skulle skje?

    Og er det virkelig slik at det er klin umulig og få jobb, eller løser det seg som regel om man har ålreite karakterer, er litt frempå og er ekstremt flyttevillig?

    Har pratet med en som har jobbet som pb1 i et par år og en helt fersk pb1 som gikk ut av phs i år.

    Den ene pb1 gikk uten arbeid i 5 mnd etter endt utdanning, deretter fikk han jobb på tinghuset (vakthold?) for å så få seg fast jobb. Han sa også at så lenge en har gjort et godt inntrykk under praksisperioden i b2 så var ikke karakterene så «viktig».

     

    Den ferske pb1 som gikk ut i år etterlot seg et så godt inntrykk der han var utplassert at han hadde fått seg et vikariat allerede før han hadde gått ut av phs. Så han møtte opp på jobb rett etter skoleslutt.

     

    Man får seg jobb, men det kan ta tid.

    • Liker 1
  4. https://www.politiforum.no/artikler/stadig-mindre-til-nyansettelser/448119

     

    Ser i forslaget til nytt statsbudsjett at det aldri har blitt bevilget så lite penger til nyansettelser. Hvordan vil dette påvirke et nedtrekk, men ikke minst ansettelser når man er nyutdannet? Utifra hvordan jeg forstår dette så vil i underkant av 1/5 ha mulighet for jobb etter endt utdanning?

    Kan det komme et yttligere nedtrekk i antall studenter som tas opp til phs i løpet av vinter/vår?

  5. Hei! 

    Dette er mitt første innlegg her, jeg fulgte med på tråden for opptak til phs 2018 å kommer til å følge denne også. Jeg har lenge vurdert å søke meg til politihøgskolen, men til høst så starter jeg på medisinstudiet noe jeg er veldig fornøyd med, men til tider lurer jeg på om jeg skulle valgt å søke meg til phs. Jeg skal fullføre første året på medisin så får jeg se hvorvidt jeg vil fortsette med utdanningen min eller søke PHS. Må uansett ta opp fag da snittet mitt ligger på 47,3. Gleder meg til å følge tråden og ønsker alle lykke til :) 

×
×
  • Opprett ny...