Gå til innhold

dansve

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dansve

  1. Om du har kabinett med vindu så anbefaler jeg ikke Noctua-kjølere, stygt.

     

    Jeg ville nok gått for H110, nyere og forbedret utgave enn dem andre. Om du tenker penger og ikke skal drive så all verdens mye med overklokking så funker H60 lenge. Om du velger H110 så ville jeg anbefalt å bytte de viftene som følger med, de bråker som bare det (værtfall dem som følgte med H100). Kjøp heller noen gode Noctua-vifter om du ikke har kabinett med vindu.

     

    Edit:

     

     

     

    Det var jammen meg et godt tips. Ville byttet de viftene med noen Corsair SP-vifter og kanskje kjørt Push/Pull, spørs bare hvor mye man er villig til å bruke.

     

    Oki! takk for svar!

     

    Med push/pull mener du at en av de 2 viftene på radiatoren står omvendt vei enn den andre vifta??

  2. Du kan spare litt ved å velge Vapor X 7970GHz, AX760 strømforsyning, billigere rambrikker og hovedkort.

     

    Oki.

     

    Hvilke rambrikker anbefaler du?

     

    Og hvilket hovedkort?

     

    Strømforsyning velger jeg å kjøpe litt dyr slik den holder til oppgradering ved en senere anledning. Bedre å kjøpe kvalitet en gang hvor en kan bruke et par deler om igjen enn å kjøpe mediocre hvor ting begynner å ryke.. koster mer i lengden å kjøpe billig. Men ja. Det hadde nok holdt med AX760 :) hovedkort er det enten pro eller deluxe og da betaler jeg lett 200 kroner ekstra for mange fler usb innganger etc.

  3. Trenger hjelp til å kjøpe en god pc. 12-14 K uten skjerm.

     

    Dette er hva jeg tenker:

     

    Kabinett: Fractal Design R4, trenger jeg mer vifter?

     

    Hovedkort: Need help

     

    PSU: Need help

     

    CPU: i7 3770K

     

    CPU Vifte: Tips?

     

    SSD: Samsung PRO 256 GB

     

    HDD: Seagate Barracuda 3TB 7200 rpm 64 mb cache

     

    Skjermkort: GTX 670, GTX680 eller ASUS RADEON HD7970 MATRIX PLATINUM 3GB?? Vil hvertfall kunne koble 2, helst 3 skjermer til pcen da jeg har projektor or 2 pc skjermer.

     

    Strømforsyning: Gold certified. Noen tips til hvor kraftig PSU jeg trenger?

     

    Minne: 16 GB (2x8GB). 1600mhz eller 1866? Verdt 100kr for 1866 mhz over 1600?

     

    Takker på forhånd for hjelpsomme svar med gode råd:)

  4. Hei! har tenkt til å bygge en stasjonær pc til spilling. Jeg har OS, skjerm, mus og tastatur. PC'en vil bli brukt til å spille wow (noe jeg har lyst til å dra på ultra uten problemer) og diablo 2 foreløpig. Har lyst til å bruke så lite penger som mulig, men PC'en må være brukbar god :)

    Noen som har forslag til et oppsett? setter pris på alle svar =)

     

    Diablo 3 håper jeg du mener? ;)

  5.  

    8GB minne er helt flott med dagens priser men det finnes like raske minnesett på 8GB til under kr 400. Se Prisjakt.no

     

     

    Minnen jeg valgte koster under 400 kroner for 8gb. Men har valgt 2 sett med 8 gb :) hehe

     

    Synes du har ett ganske så perfekt oppsett jeg, bare å kjøre på! :fun:

     

    Takk for det olestokk :) Bestiller så snart som mulig! Må nok spørre dere om mer hjelp når jeg skal bygge. Er litt usikker på hvor mye kjølepasta som skal være på f.eks :p

  6. Som nevnt, det er mulig å gjøre ting litt billigere uten å nødvendigvis miste ytelse. Mine pc-kunnskaper er vel middelmådige, men utifra erfaringer fra forumet her og diverse Tech-nettsteder, så er oppsettet ditt bunnsolid kvalitet over hele linja. Det er faktisk identisk med hva jeg selv ville valgt om jeg hadde satt av midler til en ny pc i dag. :)

     

    Oj, det lover jo bra! :D hehe. Tror jeg går for det oppsettet. Pengene har ikke så mye å si, men vil ha en pc som holder noen år i tillegg tenker jeg at når jeg først kjøper pc kan jeg putte i noen % ekstra penger i kvalitet som også holder lenger :)

  7. Dette er noe:

     

    post-227710-0-20804400-1338323043_thumb.png

    Oppsettet er bare ett bilde så du må søke opp delene. Det er fra Dustin.no

     

    Her har jeg ikke tatt med overklokking som en står mulighet, å legge på 250kr til en Cooler Master Hyper 212 Evo vil gjøre så du får rom til grei nok overklokk.

     

    Ser kjempeflott ut! Bare lurer, men hvor mye bedre er denne enn den i20 gamer premium pcen? hehe. Bare litt kult å vite hvor mye det er å spare på å bygge selv og om delene er av høyere kvalitet enn de delene som settes i ferdig pcer? :)

     

    I grafisk ytelse er det snakk om ~25% bedre på den jeg satt opp.

     

    I tillegg er det ett støydempet kabinett, bedre kjølt skjermkort som lager mindre lyd, flere funksjoner og utvidelsesmuligheter på hovedkortet og en strømforsyning som gjør det mulig å rydde kablene bedre (det å rydde kablene skikkelig er noe som fører til økt luftgjennomstrømning i kabinettet. Økt luftgjennomstrømning fører til at viftene på skjermkort og prosessor må jobbe mindre for å få nok lufting, som ingen fører til lavere støyproduksjon).

     

    Høres helt fantastisk ut!! :) Jeg og en kompis bestilte i20 idag.. me bare litt modding.. Men angret sjappt.. Skal nok bygge selv nå ja! Eller, det SKAL jeg! tusen hjertelig takk for svar! Dersom jeg vil ha et litt dyrere alternativ kan jeg ta kontakt? :)

  8. Dette er noe:

     

    post-227710-0-20804400-1338323043_thumb.png

    Oppsettet er bare ett bilde så du må søke opp delene. Det er fra Dustin.no

     

    Her har jeg ikke tatt med overklokking som en står mulighet, å legge på 250kr til en Cooler Master Hyper 212 Evo vil gjøre så du får rom til grei nok overklokk.

     

    Ser kjempeflott ut! Bare lurer, men hvor mye bedre er denne enn den i20 gamer premium pcen? hehe. Bare litt kult å vite hvor mye det er å spare på å bygge selv og om delene er av høyere kvalitet enn de delene som settes i ferdig pcer? :)

  9. Jeg kunne skrevet en stil om hvor det er bedre å bygge selv, men jeg velger å ikke gjøre det her fordi jeg har brekt armen min og skriver med kun venstrehånda, og det er slitsomt. Det jeg mener med det er at det er en god del grunner til å bygge selv.

     

    Hvis du setter opp ett budsjett og ting du trenger og ting du ikke trenger kan jeg eller eventuelle andre gledelig hjelpe deg med den perfekte PCen for deg.

     

    Den største forskjellen på de to PCene der er at man kan velge en prosessor som er ett bedre valg for penga til gaming på i35. Jeg ville sett litt på i35 og konfigurert litt på den hvis du absolutt ikke vil bygge den selv.

     

    Tusen takk for svar! Skrev svar til deg posten under den posten du skrev til meg :) håper på flere svar fra deg!

×
×
  • Opprett ny...