Gå til innhold

Sirasle

Medlemmer
 • Innlegg

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sirasle

 1. Idita skrev (11 timer siden):

  Jeg får ikke brukt kontrolleren i safe mode heller. Den bare blinker

  Klarte ikke å løse dette 100% men kjøpte uoriginale håndkontrollere på eBay med fast usb-ledning. Da fikk kidsa spille, men ikke trådløst

  ...også måtte jeg kjøpe ny maskin så de kunne spille trådløst 

 2. Hei vidor,

  Kontroller fungerer via USBkabel i safemode, men når jeg går ut av safemode og har oppdatert software, skal jeg trykke på «jeg aksepeterer» eller lignende ordlyd. Men da responderer ikke kontroller, heller ikke via kabel. Og nå er jeg stuck, kommer ikke tilbake i safe mode, selv om jeg tvinger maskina i kne og venter på nytt pip etter 7 sek

 3. Du har muligens en korrupsjon i filsystemet som du kan fikse hvis du følger KriZZ sin metode og velger opsjon 5 (Rebuild database)

   

  Edit: Sjekk at du ikke har noe som intefererer på 2,4 GHz som kontrollerene kommuniserer på. Dette er en frekvens som ofte har en del støy og inteferens. Regner med kontrollerene fungerer med kabel ?

 4. Da fikk jeg lånt en «frisk»kontroller av naboen, og den funka på min maskin helt til jeg hadde konfigurert, og så begynte den også å blinke hvitt. Når jeg restartet var den også blitt koblet ut, trykte på sp-knapp og ingen reaksjon, bare hvitt blinkende lys.

  Jeg sjekket også at mine kontrollere fungerte fint på naboens maskin, og de funket 100%

  Oppdaterte software, men når jeg må trykke «jeg aksepterer» for å komme videre, funker ikke kontrollen, så jeg er like langt.

  Nå har jeg ikke flere forslag, kidsa har fått beskjed om at de må spare til ny maskin, gråter sine tårer.

  Er det noe vits å legge denne drittmasina på Finn som delemaskin?

 5. Husk også at PS4 er veldig kresen på USB til Micro USB kabelen mellom PS4 og kontrollere, så det er lurt å sjekke at denne er kompatibel. Jeg var vel igjennom 4-5 stykker før jeg fant en som virket, og alle kablene var teknisk sett iorden og fungerte med de mobiltelefonene og dingsene de tilhørte. Rene ladekabler vil garantert ikke virke, de må ha data-lederene også.

 6. Hei, takk for svar. Gjorde som du sa, startet maskina i safe mode og koblet til kontroller via USB. Da fungerer den fint og jeg får bla nedover på safe mode-menyen. Jeg velger «restore default settings» og maskinen restarter automatisk. (Burde jeg gjort noe annet inne på safe mode-menyen? Har ikke oppdatert siftware siden masina var ny.)

  Uansett, etter restart ber konsollen meg om å koble til dualshock konsollen og trykke på PS-knappen, men damme problem. Kontrollen responderer ikke og blinker bare hvitt lys når jeg trykker på PS

 7. Nå er sønnene mine frustrert! Håndkontrollene sluttet å snakke med ps4 konsollen. Det stod «trykk på ps knappen for å koble...» men når vi gjør det, blinker bare lyset hvitt noen ganger i stedet for å koble seg på med eksempelvis konstant blått lys. Jeg har gjort følgende: forsøkt å resette kontrollene på undersiden, har fulladet kontrollene (ja, de tar til seg strøm), leste en plass at gjenopprett fabrikkinnstillingene kunne funke, har gjort det, men kommer ikke lenger da konsollen ber meg koble til kontroller via usb, men da kommer jeg ikke lenger da den ikke kobler seg til konsollen og blinker bare hvitt....

  Leverandør skal ha 1400kr for å reparerere da garanti er gått ut, det er jo helt uaktuelt! Noen som kan redde spillkvelden for gutta?

×
×
 • Opprett ny...