Gå til innhold

AndreaNord

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AndreaNord

  1. Noen her som har erfaring Frank Walton solbriller?

    Norsk merke, produsert i Italia. Ikke så gale priser egentlig.

    Er jo forsåvidt "kopier" av Oliver Peoples & Garrett Leight, men de koster jo over 2500kr, noe som er mye mtp at jeg bruker å miste solbrillene :D

    Har vært innom butikkene og tittet og absolutt ikke dårlig. Kvalitet og design (selvfølgelig subjektivt). 

    Men når det kommer til pris, er det et have av kjente merkevarer man kan få for langt under 2500kr. Gucci, Tom Ford, Carerra, Chloe, og egentlig nesten alle andre designer merker der ute! :D Jeg ville anbefalt deg til å sjekke mer ut nettbutikker mer stort utvalg, fremover kun direkte gå til ett merke. Jeg liker å bruke denne siden, men nedsatte priser på kvalitetsbriller. Bedre utvalg, priser og kvalitet, i motsetning til Frank Walton :) Etter min mening..

  2. Zalando, Asos, Careofcarl og Yme bruker jeg, men handler oftest i butikk pga det PatSharpX sa. 

     

    Så kjøper jeg billige solbriller fra feks bensinstasjoner som jeg bruker til festival eller andre ting hvor det er sannsynlig at jeg mister brillene... 

    Okey, ja har også sjekket ut Zalando og Asos, men føler ikke at de har et tilstrekkelig utvalg. Da har jo for eksempel de fysiske butikkene mer briller og solbriller! Sjekket ut otticanet.com, ser for så vidt veldig bra ut  :) 

    Så også smartbuyglasses.no når jeg søkte rundt forrige gang, hadde ekstremt mange designerbriller og billig. Og stoler mer på .no sidene må jeg innrømme! 

     

    Siktet ikke direkte til bensinstasjonene haha. Men takk for tips

  3. God dag!

     

     

    Har siste årene, som mange andre vil jeg tro, gått mer over til netthandel. Både klær, accessories (smykker, briller etc). Og er veldig fornøyd! Spesielt klær er enkelt å få oversikt over syns jeg, hvor man finner hva og hvor det er billigere. 
    Men designer briller og solbriller har jeg ikke helt fått oversikten over enda! Det er så mange, norske og utenlandske! 

     

    Hvor kjøper dere designer solbriller online??

     

     

×
×
  • Opprett ny...