Gå til innhold

Vakta

Medlemmer
  • Innlegg

    138
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vakta

  1. Hei

    Er litt usikker på om dette er rette plass men prøver :dontgetit:

    Har skifte Hdd på denne PC-en pga havari, eieren har ikke annet enn XP cd

    Finner ikke ut av div ting på denne PC-en.

    1. hvilket skjemkort er det på denne

    2. Lydkort

    3. Modem

    4 Hk

     

    Runar

  2. Hei

    Har fått fjernet w32.virut.A viruset fra win 2000, men det har gått utover oset. Får ikke startet en del programmer får melding om " ikke gyldig Win32 program"

    Er det noe mulighet til å få win opp å kjøre igjen, uten ny innsatallasjon. Det er en del programvare her som er til snø anlegg, som det ikke er så for å få tak i.

     

    Runar

  3. Hei

    Har en Dell Stasjonær pc. Denne har ikke hvert i bruk på en stund, nå skulle jeg ta denne i bruk igjen så har han som brukte denne siste satt inn noe passordbeskyttelse under oppstart. Jeg har prøvd å ta ut cmos batteriet, men dette hjelper ikke. Hva kan jeg gjøre nå.

    Kommer ikke inn i bios heller.

     

    Mvh

    Runar

  4. Merceds c200 1998 er en kjempe bra bil, det med rust gjelder kun E klassen! bare så det er klart en c200 har 136 hk i en bil som veier ca 1400-1500 kg bensinforbruket ligger på ca 0.75-0.8 ved blandet kjøring dette avhenger av dekk, type gir og om klima/ ac står på. ellers en ufatteliog god bil ikke kjøp delene på merkeverksted kjøp de heller på andre dele butikker som lever av å selge deler der får du delene mye bedre. Jeg kan mercedes ut og inn så hvet et par ting om disse modellene. Pass på hvis du skal kjøpe med auto kasse at du får den gamle 4 trinns kassa, fordi den nye 5 trinns kassa helt til 1999 hadde en feil som gjorde at hele kassa kunne havarere dette har ingen ting med km stand å gjøre dette bare skjer.

     

    Må barte tilføye at pappa har en c 200 auto som har gått 363000 km uten en eneste feil. bare bytta slite deler, men stabilisator stag har vært et problem da disse kan slites ut fort.

    6657395[/snapback]

     

    Takker for svar.

     

    danfuruvarp. dette er en manuell girkasse, kan få denne for 95 000 har gått 100000 Km, så dette er kansje en ok bil da :p

     

    RS

  5. Hei

    Lurer på å kjøpe en Mercedes C klasse 200 98 model.

    Kona kommer til i hovedsak å bruke den mest, kjøre til jobb ca 13 km en vei. Noen her som har erfaringer med en sånn bil, bensinforbruk, rust, ol. og slitedeler er det dyrt?

    Jeg synes dette er en fin bil så den står høyt på lista :innocent:

     

    RS

  6. Hei

    Har en maskin her som sliter med blåskjerm.

    En HP Pavilion t.350 no med XP home

    Jeg tok og av instalerte skjermkortet (FX 5200), rensket alt av drivere.

    Når jeg har installerer kortet igjen starter jeg opp maskinen, kommer inn i windows installerer nvida driver (81,85). Restarter maskinen kommer så inn i windows igjen, ny maskin vare oppdaget skjermkort Nvida FX 5200 går greit, men når den skal installere Video Capture så kommer blåskjermen :hmm:

     

    Er dette skjermkort som er gåent eller er det driver konflikt.

    Hva begynner jeg med.

  7.  

    Takker for tipset, Alastor :)

     

    Men hvordan er denne maskinens brukervennlighet da? Og er ikke Fujitsu Siemens kjent for å ha svak konstruksjon? Det viktigste med maskinen jeg skal kjøpe er at den skal være god å skrive på...

    5738751[/snapback]

     

    Vi har kjøpt 6 stk Fujitsu Simens (V2040) på jobb de siste 6 mnd, hadde noe tull med at de fjusket litt på tastaturet. Dette ordnet seg raskt, etter en telf med FS support det var bare en bios oppdatering så funket alt helt supert. Jeg jobbet litt på noen skoler i fjor der kjøpte vi 12 stk FS de har virket 100 % :w00t:

     

    Så jeg kommer til å kjøpe flere FS bærbare :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...