Gå til innhold

Littleolle

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Littleolle

  1. Rart at dere som er så «flink» å søke opp alt mulig ikke klarer å se MyWorld inne på motogp sin offisielle internettside. Men gidder ikke diskutere mer med ignorante uvitende barn som tror de vet hva de snakker om. Snakkes???

    Använt miniräknaren än? ???

    Motogp, Roma, Inter är ju en del av dom där molnprogrammen där försäljning ska ligga till grund för molnköparnas utdelning.

    Har du fått ta del av försäljningssiffror från molnhärvan? Eller är dom fortfarande "företagshemligheter" ???

    När ett bolag kallar försäljningssiffror för företagshemligheter så e de nå galet!!

    De lär du iaf inte behöva miniräknaren till att förstå ?

  2. Også forventer dere at jeg skal gi dere bevis mens dere KUN skal sitte å rakke ned. Faen meg begynne å tenke dere litt om før dere skriver

    Cbw blev stor i Italien innan dom fick böter för att bedriva pyramidspel så det kan mycket väl vara så att Roma sitter fast i ett skitavtal dom ej vill vara en del av.

    Men tar vi motogp som ett exempel så kan du kanske filosofera lite över varför dom varje år måste köpa reklamen med ett nytt bolag och namn? När man knappt får köpa reklam så är det nog snart game over!

  3. PS: ingen har tapt penger så familien din kan slappe helt av:) gjelder ha litt tolmodighet, slik som de garantert har blitt fortalt når de brukte disse pengene sine. Penger vokser ikke over natten.

    Flertalet domstolsbeslut vittnar om att ditt påstående är lika korrekt som att mlm skulle vara världens största business ;)

  4. Som sagt så har jeg lest hele rapporten fra tilsynet, og dommen fra retten. Jeg er ikke på toppen selv og lever ikke av kun dette ennå. Men jeg har satt meg inn i kompensasjonsplanen og dette er noe ALLE som går inn med cash også bør gjøre. Jeg vet at 99% ikke gjør det, og det er no faen ikke selskapet sin feil vell?

     

    Littleolle:

    Send Link på påstandene dine da? Samme planet som deg regner jeg med. Eller mener du jeg er tjukk i hodet og kommer fra mars eller noe?

     

    Dere klarer ikke svare uten å være spydige. Er jo null og niks fakta på bordet når dere avviser ting. Nei, er det rart det er krig i verden sier bare jeg. Myworld er kommet for å bli:) heldigvis har ikke dere noe dere skulle ha sagt i den saken.

    Googla Worlds biggest mlm och Worlds biggest companies så får du fram listor

    Och kan du använda en miniräknare så kommer du inse att mlm inte är i närheten av världens största business sätt till omsättning.

     

    Kompplanen har inte ändrats nämnvärt sedan starten och det är samma kompplan som ligger till grund för domarna som finns ute i Europa.

    • Liker 2
  5. Merker dere ikke det selv? Uansett hva man skriver så er det kritikk og antagelser. Den med TV serier viser jo hvor langt ut på viddene dere her inne er i egen kunnskap om MLM. Er det ikke rart at verdens rikeste mann, Gates, har gått offentlig ut med at Network Marketing er verdens beste business? At han hadde gjort det om han skulle gjort business på nytt idag.

     

    Dodger86: trist høre at mlm ikke funket for deg! Regner med du ikke hadde kommentert slik om du ikke hadde egen erfaring.

     

    Hvor er MLM verdens største business OM det ikke er levedyktig? Og JO det er verdens største business uavhengig av hva dere ønsker. Forhold dere no til fakta når dere kommer med utspill.

    Om vi ska hålla oss till fakta så kan du inte kalla mlm för världens största business. Vilken planet lever du på?

    Klumpa ihop dom 100 största mlm företagens omsättning och dom kommer ändå inte in på topp 100 av världens största bolag.

     

    Lyoness har flyttat över medlemmarna till ett nytt orgnr och vips så jublar du.

    Du kan sminka grisen hur mycket du vill men det är fortfarande en gris!

    • Liker 3
  6. Hei Malvado

     

    Jeg stilte dette spørsmålet til Lostkasse, har du ikke oppdragelse nok til ikke å blande deg inn i andres samtaler? :)

    Regnet ikke med det heller her inne.

     

    Hvor er dokumentasjonen på det du skriver her??? Fortsatt bare løse påstander og feilinformasjon som vanlig.

     

    1 Hva er er ren rekruttering av tidligere ( og nåværende )medlemmer? Kan du dokumentere dette?

     

    2 Det er store lovnader om avkastninger, fordeler osv.

    Regner med du kan dokumentere disse påstandene tatt ut ifra regelverket til både det gamle og det nye selskapet.??

     

    3 Du skriver: Gi meg en god forklaring på hvorfor jeg skal kjøpe varer som ligger 200-300 kr over konkurrentene og selv med 3% cashback fortsatt er 100-200 kr dyrere og trolig senere ( gratis akkurat nå )må inkludere transportkostnader.

     

    Hvordan kan du påstå at varer koster 200 -300 kr over konkurenten? Gjør denne det? 2019-08-11_2327.png

    Har ikke sjekket hva den koster andre steder, men din påstand er jo at varene koster 200 - 300 kroner over konkurentene.

    Hvodan får du den påstanden til å gå opp her??????

    Ser mange produkter som ligger fra 115 - 350 gjelder det samme for de varene?

     

    4 Kopier inn her hvor du finner at myWorld lover at ALLE produkter skal være absolutt billigst i forhold til konkurentene siden du er så opptatt av at de ikke er rimligst, men dyrere enn konkurentene så er det vel det du mener???

     

     

    5. Du skriver: selv med 3% cashback fortsatt er 100-200 kr dyrere og trolig senere ( gratis akkurat nå )må inkludere transportkostnader.

    Hvorfor tar du ikke med at det er 2SP pr kr 800 som også er en del av hvert kjøp??? Forstår du ikke den delen????

     

    6. Hvis meg det nettselskapet som har 100% gratis frakt på absolutt ALL handel?

    Jeg har handlet en del på nett, men aldri sett det.

    2. Det finns bara ett sällskap.

    Man byter namn och bolag lite titt som tätt, man gör om ToC men det är likförbaskat samma kompplan som ibland byggs på med extra lull lull. Moln, easy shop plus, ecredits mm. Mm.

     

    Är man på rätt sida av lagen i Norge om man bara kan köra vidare om man flyttar över verksamheten till ett nytt bolag så lär det bli en lagändring.

    Ett förbud är ett förbud, lyoness skiter i myndigheter och det säger en hel del om vilka svin som står bakom bolaget.

    • Liker 2
  7. Ja det tycker jag absolut om vi tar österrike som ett exempel.

     

    Kostade 14250 svenska

     

    Gav tillbaka ca 7500 svenska första dagen efter 2 års uppbyggnad. den 21 dec 2017

     

    Har sen dess gett ungefär 500 svenska varje månad.

     

    Ett moln finns i 6 år.

     

    Så om vi räknar bort 24 månader av 72 så har vi kvar 48 månader.

     

    48 x 500 = 24000 + dom 7500 som betalades ut för dom första 24 månaderna.

     

    Så en investering på 14250 ger i detta fallet 31500kr tillbaka, så ifall du inte har lyckats att handla så mycket så att du har fått tillbaka dina 14250 som du hade som rabattcheckar har du bara lyckats och dubbla pengarna på 6 år. Men om du gör som jag och har lyckats få tillbaka 70% av alla pengar så kommer du att göra 3 gånger pengarna.

     

    Nu ska vi ta i beaktning att österrike är ett ganska litet land.

     

    Men om vi däremot kollar på Italien molnet eller Polen molnet tror jag personligen det blir oerhört mycket bättre, men vi ska inte nämna norden molnet för det kommer bli fruktansvärt dåligt speciellt nu när Norge försvinner. Men det är så det är när man chansar på saker, ibland vinner man och ibland förlorar man. That's life, satsa aldrig pengar du inte har råd att förlora oavsett om det är aktier, moln eller en sketen trisslott.

    Får ni 2.5% av bolagens omsättning så betyder det att det att det Österrikiska molnet har en årlig handel på ca 120 miljarder sek. Om du har fått ut dina 7k.

    Vilket leder till att myworld Österrike iaf ska ha en omsättning på 12 miljarder.

    Kan du visa försäljningssiffrorna som styrker dina påståenden?

    Eller är det så enkelt att lyoness har betalat ut er vinst från nyare insättningar i moln som börjat senare?

    Det inte bara luktar utan det STINKER! ponzispel om molnen.

    Lottostifts siffror 9%-91% borde väl räcka som bevis för varje dödlig som inte är helt hjärntvättad i sekten?

  8. Skyen i Østerrike kunne man kjøpe 3 andeler av 12000 kr og jeg veit det ble utbetalt nesten 5 tusen i Desember 2017 hvis du hadde full pott kr 36000 her men siden har jeg ikke hørt noe mer skryt om utbetalinger.

    Sjekket nå og første utbetaling på sky var 21 desember 2017 og den skulle vist gi mer ettervært ! Har man kjøpt full pott i alle skyer samlet kr 480000 så skal man ha gode drømmer for gå i pluss.

    Har man kjøpt sky andeler i verdens skyen på toppen ligger det i kortene dette kan bli et jevla mareritt

    Intressant då i Sverige så påstår dom att dom fick tillbaka halva insatsen. Att dom inte ens klarar av den enkla matematiken att ge lika mycket till alla skyeandelar när dom kör ponzispel känns ganska så humoristiskt. :p

×
×
  • Opprett ny...