Gå til innhold

munichmachine

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av munichmachine

  1. Huawei gjør det riktig og finner nisjene og utstyrer billigere modeller med teknologi andre ikke har. Men jeg stoler ikke på kinesisk teknologi. Bakdører og spionutstyr er nå så vanskelig å finne, at det skulle ikke forundre meg om det finnes i mobiler og master. Nesten usynlig teknologi som settes sammen til en enhet er ikke sci-fi lenger.

     

    Kineserne har stealth teknologi som matcher eller går forbi USA, og de har 6. generasjons jagerfly på trappene. USA er i ferd med å utplassere 5. generasjon. Det sies at Kina går forbi USA i 2030 som verden største militærmakt uansett gren. 6. generasjons jagerfly er droner som kan ta ned bl.a. satelitter. De har også våpensystemer som inkluderer laser og flere stridshoder med atomvåpen samt kjemiske. Kina er langt fremme på laser.

     

    Derfor stoler jeg ikke på kinesiske teknologivarer. Det er et mareritt hvis de får makten på markeder.

    • Liker 1
  2. Jeg er 59 år gammel og har selvfølgelig en stamme med favoritter fra 70/80/90 årene som jeg lytter mye til ennå. MEN jeg har hele tiden utvidet mitt reportoar med nye grupper og sjangre ettersom jeg blir eldre.

     

    I dag er det Rammstein og annen tysk metal, Armin van Buuren og annen electro, Scooter og annen tekno. Grupper som Deathstars og Nightwish er også noe.

     

    Mine gamle er YMO, Jean Michel Jarre, Kraftwerk, U2, Simple Minds, Depeche Mode, Giorgio Moroder og mye disco og tidlig  electronica. Hører på Jackson 5 og Moody Blues også.

     

    Youtube er en glimrende plattform for ny musikk og SoundCloud samt Soundclick.

     

    Jeg fornyer meg hele tiden med musikk.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...