Gå til innhold

giggs11

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av giggs11

  1. Jeg får ikke flyttet meg en meter når jeg skal starte på Broken Steel. Har installert siste patch uten at dette hjalp. Noen som vet hva jeg bør/kan gjøre ? :cry:

     

    Dette svaret inneholder spoilers om hovedquesten i fallout 3:

     

     

    Står du still etter at purifier er ødelagt? Dvs når du ligger i sykehussenga og ikke får reist deg? For min del løste dette seg ved å loade en litt eldre save etter at jeg oppdaterte til 1.5

     

     

     

    Takk, da prøver jeg det. Har patch 1.7, men det burde jo ikke gjøre noe

  2. Går fint å spille uten windows live. Hos meg så funker ikke windows live i F03 så jeg måtte flytte alle datafilene for Broken Steel til F03 katalogen.

     

     

    I denne forbindelse: Kan en kjøpe Broken Steel andre steder enn via G4WL ? Sliter med en XP hotfix som må installeres før jeg kan benytte G4WL klienten :dontgetit:

    dersom du tenker på den oppdateringa som ber om å bli installert når du skal kjøpe DLC pakkene, så trenger du ikke den. jeg har samme problemet, men svarer bare nei når den vil oppdatere, og da går den videre til DL screen.

     

    Takk, da skal det prøves :)

  3. Er nødt til å oppgradere min etterhvert utdaterte PC. Tenker da på CPU, HK, Skjermkort & Ram.

     

    Har satt opp disse komponentene

     

    https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=13091

     

    Asus P5Q Pro

    HIS Radeon HD 4870

    Intel Core 2 Duo E8400

    OCZ Gold XTC 4096 MB DDR2 PC6400

     

    Er dette en bra kombinasjon ?

     

    Vil jeg kunne benytte eksisterende PSU (MIST 500W= samt kabinett (Cooler Master Wave)

     

    Takknemlig for innspill :)

  4. Jeg får ikke logget meg inn på EU-Store fra min PS3. Selv ikke 'secret question' klarer jeg å skrive inn når jeg har glemt passordet mitt. Har prøvd å emaile support for hjelp men til ingen nytte (får ikke svar). Må jeg resette min PS3 og registrere meg på nytt?

     

    Veldig takknemlig for tips

    Kan du ikke skrive inn secret question uten passord? Jeg trodde det var nettopp for å få tilbake passordet at det er der? :hmm:

     

     

    Det er passordet jeg har glemt ja, men når jeg skal svare på hvilken by jeg er født i (secret question) får jeg beskjed om at dette ikke er riktig. Utrolig klønete å ikke ha mulighet til å sende en email med beskjed om problemet. Så spørsmålet er om eneste løsning er å registrere ny bruker ?

  5. Jeg får ikke logget meg inn på EU-Store fra min PS3. Selv ikke 'secret question' klarer jeg å skrive inn når jeg har glemt passordet mitt. Har prøvd å emaile support for hjelp men til ingen nytte (får ikke svar). Må jeg resette min PS3 og registrere meg på nytt?

     

    Veldig takknemlig for tips

  6. Ville heller gått for GTX nå og overklokket 939 systemet. Så kan du oppgradere hk, cpu og minne på nyåret når både Penryn (INTEL) og Phenom (AMD) med nye hovedkort er kommet på markedet. Da kan du bruke GTX kortet med det nye oppsettet. :)

    9617438[/snapback]

     

    Takk for svar. Det er alltid en hodepine, og et prisspørsmål, å vite hva som skal oppgraderes og når. Ikke umulig at jeg da går for et GTX kort allikevel, så fort de begynner å falle litt mer i pris.

  7. Burde kanskje heller kjøpe et 2900XT/8800GTS 640mb.. Og oppgradere CPU og Hovedkort, samt Ram, hvis det er 939 du sitter på : )) Det blir bedre ytelse enn hvis du kjøper et 8800GTX kort nå, da resten av maskinen din vil holde igjen kortet.. xP

    9614170[/snapback]

     

    Takk. Da blir det å bytte HK & CPU også.

  8. Vurderer å oppgradere maskinen med et 8800 GTX kort i forbindelse med lansering av Crysis. Sitter med AMD 64X2 4600 CPU (se forøvrig signatur).

     

    Spørsmålet er om jeg også burde oppgradere HK og CPU i samme slengen. Dette blir selvfølgelig mer kostbart. Noen som har noen synspunkter ?

  9. Svar på drage drepinga:
    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

    Først lokker du litt på dragen, skyter litt på den med pil og bue osv (tviler på at det har effect), så løper du med porten til venstre. Da følger dragen forhåpentligvis etter deg og så stikker den hodet inn i porten, da slipper du porten ned over halsen hans (er en "switch" på innsida av porten"), så dauer han, easy as dell.. Hu dama forklarer det jo :p.

     

    Svar på spider temple:

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    For å komme inn den "spider døra" må du legge alle krystallene på edderkoppen. Desse finner du rundt om i det tempelet. Er bare å leite godt.. Er vanskelig å forklare hvor hver enkelt ligger. Men Xana sier når du nærmer/beveger deg bort fra hver enkelt krystall. Når du har alle 4, så åpner edderkoppen opp den edderkopp døra... :)

     

    Håper dette var litt til hjelp.. :)

    7174190[/snapback]

     

    Takk for svar :thumbup: . Satser på å komme meg videre nå

  10. jeg har lest på diverse forum i dag og det ser ut til at mange sliter med spillet. Grafikk og lydproblemer plager selv det med en "state of the art pc".

    Jeg slet selv noe helt forferdelig, helt til jeg satt Texture kvalitet til medium.

    Da ble loading tida redusert med 70%. lyd og grafikk problemene forsvant også.

     

    Nå er det jo ikke sikkert at dette hjelper alle...

    7165246[/snapback]

     

     

    Verifiser game files (Steam) så løste alle problemer seg for meg. Det er forøvrig drøssevis av hjelp til tekniske problemer på ubi.com/us sidene

  11. Jeg sliter md å få USB 2.0 til å virke med webcam, printer o.a. på dette hovedkortet. Har Win XP med SP2. I device manager står det at jeg har USB 2.0 enhanced controller i tillegg til standard usb controller. Det er ikke noe feil med de iflg. windows. Er det noen som vet hva som må gjøres for å få USB 2.0 hastighet til å virke?  :cry:

    6622985[/snapback]

    Se i BIOS om der er noe å legge til ...

    Etter at du har lagt til SP2 (går vel i ett med din utgave) må du klikke på usb ikonene i "enhetsbehandling og oppdatere driverne .... Bruk "automatisk" , så finner WinXP de nye driverne i SP2-installasjonen.

    Så må du bruke USB2 ledninger.

     

    (Rediger: Er webcam og printer helt sikkert USB-kompatible??)

    6623259[/snapback]

     

    Takk for svar. Skal prøve det du nevnte. Webcam & printer er USB 2.0 kompatible ja.

  12. Jeg sliter md å få USB 2.0 til å virke med webcam, printer o.a. på dette hovedkortet. Har Win XP med SP2. I device manager står det at jeg har USB 2.0 enhanced controller i tillegg til standard usb controller. Det er ikke noe feil med de iflg. windows. Er det noen som vet hva som må gjøres for å få USB 2.0 hastighet til å virke? :cry:

  13. Har sett his både sierra, vivendi og på whatisfear.com men ikke noe spesifikt om den saken. Men ser at ingame updatern automatisk laster ned US engelsk... har funnet 1.03, så får jeg  lete med lys og lykter etter 1.03 til 1.04 og deretter 1.04 til 1.05. Ikke akkurat brukervennlig og ikke ha en full patch for andre en US og download versjonen...

     

    Har akkurat bitt neglene mine av gjennom spillet med gåsehud og ståpels... vil spille MP nå...

     

    EDIT: v1.03 fungerer heller ikke. Samme feilmelding. Utrolig at det skal være så vanskelig å finne en full patch til spillet. Finnes en, men den er US

     

     

    )#"=)#U"=RNO IN"=I)=!)=)("!U)EHN  :mad:

    6456691[/snapback]

     

    Hjemmesiden til Sierra stinker. Klarer ikke å finne andre patcher enn 1.06, må ha 1.05 først. Sendte de en mail med spørsmål. Helt utrolig at det går an å lage en så lite brukervennlig side.

    6456886[/snapback]

     

    Men får du updater'en til å funke?

    6457847[/snapback]

     

    Nei desverre.

×
×
  • Opprett ny...