Gå til innhold

XU

Medlemmer
  • Innlegg

    196
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av XU

  1. Flyskrekken skrev (7 timer siden):

    Hvis du finner en plass å kjøpe til 999 + maks 50 dollar i frakt så havner man der ja, helt korrekt. Men, hvis vi skal tro den prisen som dukka opp på Komplett, så vil kortene koste minimum 12.500 i Norge. Jeg tror uansett det blir mange måneder til det er realistisk å få tak på et slikt kort til verken 11.500 eller 12.500 kroner, med mindre man har skikkelig flaks. Akkurat nå finner jeg null butikker i USA som skiper disse kortene til Norge i det hele tatt, selv om de skulle hatt noen på lager. På Amazon dukker de ikke opp ved søk engang. Jeg er også bittelitt bekymret for at AMD skal kutte referansekortene igjen, eller at AIB-ene rett og slett driter i å lage disse selv om de får beskjed om at de kan.

    Jeg har en 5900X med optimus-vannblokk og cirka 1300 mm radiatorer som står og surrer nå med en luftkjølt RX 6800. Det er jo, mildt sagt, frustrerende. Enda verre ville det faktisk være å sette 6800-kortet i EK-blokka til 3000 kroner. Nei, føkk it, jeg kaster noen penger i do. Nå er kortet på vei med USPS, så jeg får nå i alle fall lekt meg med en 6900XT i romjula for pengene.

    Du kan bruke Jetcarrier, er et norsk firma. 

  2. Endte med en 65" q6 til stua oppe. Gikk for size og pris over kvalitet. ?

    Veldig fint dedign. Bilde ser generelt ganske ålreit ut. Veldig fint bilde på 4k HDR youtube. Godkjent på vanlig SDR og.

    Kjørte noen demoer på black levels som bedre enn jeg hadde forventet, men baklyskontroll/lokaldimming er den store svakheten og den er veldig tydelig så fort det er litt mørkere i rommet. Uansett i forhold til størrelse og pris så er førsteinntrykket godt.

    Gratulerer med ny TV. Må selv vente litt før jeg får min Sony. ;)

    • Liker 1
  3.  

    Mye av grunnen til spawne inn i lufta er vel for å unngå spawn rape og at det står 10 stk på rullebanen og krangler om fly.

     

    Vet ikke om du husker hva vi i Milorg gjorde mot dere i NPS på El Alamein? Vi tok vel raping av fly til et nytt nivå når vi plasserte tanks i hangaren for å ta ut flyene deres. :D Den gangen ble også tanksene reparert i hangaren, så de var jo ikke så lett å ta ut. :p

    Kampen ble jo også streamet, så jeg husker Delcasa fikk lettere sjokk når det gikk opp for han hva som skjedde på flystripen deres. :D

     

    Så ja, det kan være greit at man kan spawne i luften også. ;)

  4. Er det noen dato på Nivelle night map som skal komme nå i juni?

    Lest at Nivelle nights blir som Fort de Vaux med tanke på gameplay. Greit nok det :)

     

    Fant dette,

     

    "We don't have a hard release date set just yet, but based on the patch releases for the past few months, you can expect both the map and the patch to be released in the very last week of June."

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...