Gå til innhold

Rupal

Medlemmer
  • Innlegg

    222
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rupal

  1. Jeg kjøpte meg nylig en Asus RT-AC66U, og er fornøyd med den.

     

    Har satt opp FTP funksjonen som følger med ruteren, og den ser ut til å fungere utenom en ting jeg ikke klarer å styre: det virker som en bruker jeg gir tilgang til får listet opp alle mappene, selv om jeg har satt ingen lese- og skriverettigheter på mappene. Er det mulig å styre dette?

     

    Skjønner at det antageligvis er begrensninger i hvor mye avanserte tilganger man kan gi ved å bruke en slik FTP-løsning, men hadde vært kjekt å vite om noen med samme oppsett har klart å løse denne utfordringen.

  2. Jeg fikk meg denne ruteren for ikke så lenge siden, og jeg har et veldig irriterende problem. Jeg har koblet til et par eksterne harddisker, slik at jeg kan streame og aksessere innholdet fra andre enheter. Blant annet har jeg WDTV live og Raspberry PI.

     

    Når jeg prøver å aksessere dette som nettverksressurs fra WDTV eller Raspberry PI, så får jeg det rett og slett ikke opp.

     

    Fra pcen får jeg tar i filene dersom jeg går via \\MyDisk

     

    Er det noen som vet hva dette kan skyldes?

    Trengs det noen flere opplysninger så kommer jeg gjenre med dem..

  3. Jeg kan ihvertfall melde om at jeg har Canon 450d sammen med kit-objektivog Canon 50mm f/1,8, dvs. et veldig likt oppsett som du vurderer (bare litt eldre kamera).

     

    Kan bare si at for pengene gir 50mm mye, og er godt fornøyd med det. Anbefales.

     

    Jeg syntes det var uvant med fastobjektiv i starten, for det krever at du må flytte på deg og finne gode utsnitt, men det kommer som regel fort..

  4. Klarer du deg med 24mm som vidvinkel, ta ditt nåværende objektiv å sett det på 24mm bruk det en stund for og se om det er godt nok, 24-105 og 24-70 er gode objektiver beregnet for fullformat, objektiver til fullformat er generelt dyrere en objektiver beregnet til cropkameraer.

     

    Mener du kitobjektivet?

    Ja, objektivene du nevner er jo dyrere, så det en ulempe med å kjøpe FF objektiver til crop kamera.

  5. Jeg har et "gammelt" Canon 450d, og trenger noe innspill angående objektiver.

     

    Egentlig vil jeg ha et fullformatskamera, kanskje 5d mark III, men det har jeg ikke råd til i skrivende stund. Men har som et mål at jeg skal få det til engang i framtiden.

     

    Men inntil da så har jeg vurdert dithen at det lureste er å kjøpe et bedre objektiv.

     

    Jeg har kit-linsa, samt Canon 1,8 50mm. Jeg har begynt med litt amatør studiofotografering av barn og baby, og tenker at jeg trenger et objektiv som klarer den jobben samtidig som den er litt allsidig.

     

    Har fått innspill av en bekjent at jeg bør kjøpe fullformat nå, hvis jeg vurderer 5D i fremtiden, men usikkert på hva dette vil si (vet at det blir crop på kantene..)

     

    Noen forslag og innspill?

  6. Netcom tilbyr jo 25 gratis sms hver måned, men dette får jeg aldri brukt fordi det er litt tungvint å måtte logge seg inn hver gang. Jeg tenkte at det må jo gå an å lage et lite C# script som du kan bruke på pcen for å få sendt sms.

     

    Garantert tatt opp av noen andre, men er det noen som faktisk har fått det til? Jeg begynte så vidt å kode, men med mine programmeringskunnskaper kommer jeg ikke så langt :(

×
×
  • Opprett ny...