Gå til innhold

Bloatlord

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bloatlord

  1. Tror aldri jeg har hørt så mye skrotmusikk i sosiale sammenhenger som når jeg var student så det stemmer sikkert. De fleste er jo ferdig utdannet når de er 28år. Hører mye ny musikk jeg men ser jo mange som ikke har noen interesse for musikk også. Nå som radioen slutter å funke ender nok mange opp med å ikke høre noe ny musikk. DAB i bilen skurrer verre enn verst hopper inn og ut helt ubrukelig utenfor sentrum

    • Liker 7
  2. Hvor sinnsykt dyrt det har blitt for synsundersøkelse, og hvor mye tid det tar, med masse dill og dall. Jeg trenger ikke å sjekke fargesyn, samsyn, sidesyn, trykk, osv... Jeg går til øyelege regelmessig.

     

    Det skulle vært en butikk som BARE tilbød synsundersøkelse på 15 minutter. Ikke briller, ikke noe annet, bare en liten kiosk.

    Jeg synes det har blitt verre siste 10årene, pleide aldri å sjekke alt det før

  3. Oslo til svinesund er 234 km til sammen, tur retur. Koster noen kroner pr kilometer med bil, så det er en kostnad. Samme med bompenger.

    I tillegg tar kjøringen til sammen tre timer.

    Har gjort det før for turens skyld, men hvis man gjør det for å spare penger må man handle stort og ha bra med tid å avse.

    Ja det blir 1-2 turer i året litt for turens skyld men har en del bra der syns jeg

    Bacon billig

    Stor gulost billig

    Roastbeef billig

    Er jo bare å se seg rundt hva som er på tilbud av kjøttvarer

    Tobakk og sprit billig

    Enormt bedre utvalg på drikkevarer og godteri

    Pwo som ofte ikke er tilgjengelig i Norge

    Butikker vi ikke har i Norge med mye varer jeg tester ut

  4. Bare å kjøre på! Tenke positivt og holde god flyt så når vi målet sammen! Folk betaler for å fryse ned hele kroppen sin så det å få fryst ned noen beger med jævelunger er vel ikke noe å bruke årevis på å tenke over her er det bare å peise på og få det fryst ned! Du kan jo bare adoptere hvis det skulle gå galt det er jo best for samfunnet uansett masse unger uten foreldre

×
×
  • Opprett ny...