Gå til innhold

Alej0hio

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Alej0hio

  1. Hadde akkurat dette problemet med min blå kontroller. Fikk Nintendo Switch i julegave i 2017. Helt fra starten av hadde jeg problemer med at plutselig kunne joysticken henge seg opp og på spillet gikk karakteren min til høyre. Denne skjedde bare av og til i starten, men etter ca et år skjedde det veldig ofte. Hadde forsøkt diverse tiltak som kalibrering o.s.v. Da det ikke gjorde noen forskjell bestemte jeg meg for å reklamere i starten av januar 2019.

     

    Dro til Power der den ble kjøpt for å levere den inn. Da sa de at kontrollene kun hadde 6 måneder garanti fordi de ble regnet som fjernkontroller. Jeg fikk likevel levert den inn og de skulle sjekke den. De sa jeg bare fikk dekt det om det var en produksjonsfeil som var årsaken, altså ikke slitasje. Jeg sa jo at den var slik fra starten av, men jeg kunne jo ikke bevise det.

     

    Da den kom tilbake så fikk jeg beskjed om at de ikke kunne finne noen feil på den og de anbefalte meg å kjøpe pro controller. Da jeg kom hjem og pakket den opp var joysticken helt knekt av. Dro tilbake til butikken og klagde. De sendte den inn og fikk byttet joysticken. Aldri vært plaget med at den lever sitt eget liv siden. :)

     

    Hvordan i det huleste var analogstikken helt knekt av, i boks? Sikkert noe med frakt eller en drittunge som tok boksen og kasta den på bakken og noen putta det på plass... Power har masse problemer. Har bare kjøpt 2 ting fra dem, det er bare hvis jeg må. Splatoon 2 og Pro Controller. Hadde hellers kjøpt fra elkjøp, men de hadde ikke spillet.
×
×
  • Opprett ny...