Gå til innhold

idajorn

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av idajorn

  1. Bæbu skrev (På 29.6.2020 den 14.30):

    Godt å høre! Kan jeg spørre hva du fikk avslag på og hvordan du dokumenterte imot begrunnelsen? Har hatt så god tid på å overtenke at jeg har begynt å lete etter tjenesteuttalelse og attester her. 

    Jeg gikk noen runder med meg selv og skrev ned hvorfor jeg mente de tok feil på de områdene de mente jeg ikke hadde scoret høyt nok. Jeg la også ved en attest fra sjefen min som understreket poengene mine. Husker ikke helt hva de mente jeg kunne bli bedre i, men det spiller ingen rolle nå :) 

    • Liker 1
  2. Jeg fikk avslag 01.07 i fjor, men siden jeg hadde søkt året før og ikke kjente meg igjen i det de skrev i begrunnelsen til avslaget så valgte jeg å klage, og fikk etterhvert medhold i klagen slik at jeg kunne begynne i Oslo likevel. Dersom du får et avslag så skader det ikke å prøve å klage, du har ingenting å tape på det ?

    • Liker 2
  3. Pepsi19500 skrev (26 minutter siden):

    Det var synd. Svømming er noe jeg sliter med(psykisk), og tenkte at det ville vært mye lettere å klare det etter at jeg kommer inn på phs. Klarer ikke helt å gi opp drømmen om å bli politi

    Ta kontakt med din lokale svømmehall/klubb og hør om det hadde vært mulig å få en time eller to med en trener! Jeg brukte selv en trener for å trene opp mot opptaket i fjor, så det er verdt å prøve :) Lykke til! 

    • Liker 1
  4. Cake573 skrev (21 timer siden):

    Hei! 
     

    Ser at PHS har totalrenovert nettsiden sin. Noen som vet om det også er foretatt noen endringer i selve opptak/seleksjonsprossessen? Eller er det kun et lite designløft? ? Tenker også litt på studentkuttet på 150 elever i Oslo, og om dette evt. Påvirker annet enn en høyere poenggrense.. 
     

    Takker for svar ?

    Hei! Har ikke hørt om noen endringer, så vil tro det bare er designløft :)

  5. Noen som har gjort opp seg noen tanker om hvordan de tenker å bo under studiet? Tenker da spesielt i Stavern. Ønsker dere kollektiv, eller egen leilighet?

    tenker kollektiv, siden det er billigst og mest sosialt. Det hadde selvfølgelig ikke gjort noe med egen leilighet heller, men jeg har bodd alene før og da savnet jeg veldig det sosiale med kollektiv ☺️
  6. Hei!

    Har fulgt med på den tråden her en stund og jeg er såå taknemlig for alle som tar seg tid til å svare på spørsmål! Det har vært kjempegod hjelp til å få svar på spørsmål som man nødvendigvis ikke finner andre steder. Er så usikker på om jeg faktisk klarer å kapre en plass i år eller ikke, snittet mitt er på 47,8...Har søkt alle stedene og tar den plassen jeg får. Endelig skal barndomsdrømmen forhåpentligvis realiseres  :) Lykke til alle sammen, jeg heier på dere!

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...