Gå til innhold

Grimlock87

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grimlock87

  1. Siden det kommer opp nyhet om Playstation Stars, som dere har lagt et artikle om det. 

    https://www.gamer.no/artikler/playstation-stars-er-en-ny-ordning-som-lar-spillere-tjene-poeng-og-digitale-samlegjenstander/515132

    Vi finner fort ut at Norge er ikke med på list som får program PS Stars. Vi forsøker å finne fram fått forklar om hvorfor er Norge ikke fått bli med, men får ingen info om det. 

    Håper at dere kan finne på noe eller undersøk om hva er årsak at hvorfor er Norge ikke med PS Stars.

    • Liker 1
  2. RamGuy skrev:

    Mange ting som gjør meg skeptisk her, dessverre. For det første så ser videon temmelig røff ut. Ustabil bildeflyt og rent visuelt så varierte det veldig fra temmelig laber grafikk, til temmelig god grafikk. Både Bethesda og Microsoft vet at dette er det største spillet de kommer til å slippe på temmelig lang tid. Microsoft tullet det til med fremvisningen av Halo Infinite så man skulle jo tro at de gikk all-in for å vise noe skikkelig bra fra Starfield. Synes ikke de får det helt til her, og jeg hadde lave forventninger.

    Er flere elementer som skuffer meg litt her. Det virker å være veldig gunplay fokusert? Er det noe Bethesda selv ikke får til så er det jo gunplay, og det som vises her ser jo ikke ut til å forandre noe på det. Hvorfor får de ikke inn folk fra iD Software til å hjelpe til med gunplay som det skal være en stor del av spillet? Var forsiktig optimistisk når det så ut til å være et nokså nøkternt og kompakt solsystem, men når Todd sier 1000 planeter så forsvant optimismen veldig fort. Det høres ut som det blir veldig mye tilfeldig generert innhold og det blir sjeldent bra og er heller ikke noe Bethesda har fått til spesielt bra tidligere. Karaktermodeller, måten dialog fremdeles skjer igjennom "Zoomsamtaler" hvor vi zoomer inn på ansikter osv. Alt dette føles veldig gammeldags i 2022/2023.

    Personlig så håpet jeg dette skulle dra litt inspirasjon fra Outer Wilds og handle mer om det Bethesda er gode på. Nemlig det å håndlage store, gode og interessante verdner med intressante elementer og karakterer som jeg kan utforske. Her virker det dessverre som skyting, action og det å skulle ha flest mulige planeter tar all fokus.

    "Outer Wilds". Du mener kanskje "The Outer Worlds" fra Obsidian?
  3. Mala skrev:
    MrCuddles skrev (42 minutter siden):
    Mala skrev (1 time siden):

    Mange som ikke får oppgradert fra PS4 disc versjonen, dersom man har disc CUSA--16579. Er visst en region lockout fuckup her. Meg inkludert :p

     

    Vis sitat  

    Eg hadde også problemer med dette heile kvelden i går, men eg fekk det til no for ein time siden ca.

     Du hadde samme disc CUSA? Får prøve igjen senere :)

    Jeg har samme disc CUSA--16579. Det kommer opp gratis oppgradert og laste ned nå. Det ser ut hele i orden.
  4. Jeg var i køen hos Elkjøp, men ble kaste tilbake til den håpløs slagsiden. Veldig skuffe.

    "Det var en enorm kø ved lansering av PlayStation 5 i dag, hvor 60 000 mennesker var inne på siden vår. Vi hadde et meget lavt antall PS5 tilgjengelig for salg"

    "Meget lavt antall PS5"? Da det ser ut som kanskje 1000 stk PS5 i lansering. Så jeg er enig med DoffyDJ at idag er fiasko.

  5. Bethesda har allerede gi bort GRATIS fint tøy ryggsekk til folk som intervju på Fallout 76 under QuakeCon 2018.

     

    Jeg synes det er merkelig at de sier de har ikke råd tøyvesken til folk som betalte nesten 2000kr.

     

    https://www.oneangrygamer.net/2018/11/bethesda-gave-youtubers-the-fallout-76-canvas-bag-even-though-they-claimed-it-was-unavailable/72705/

  6. Til alle: Kan hende Grimlock87 har noe problemer med hørselen og han/hun trenger tekster?

     

    Riktig, jeg har problem med hørselen, er avhengig av undertekst.

     

    Jeg husker da jeg spilte mange spillene uten undertekst da jeg var liten. Mange spillene jeg skjønner ikke hva de handler om. Resident Evil, StarCraft, Metal Gear Solid, osv.

     

    Men de legger til undertekst da de laget remaster. Jeg synes det er god jobb de gjør. Jeg var glad at jeg får endelig bli med inne historie deres.

     

    Derfor jeg tror jeg får sjansen til Spyro som jeg hadde aldri spille før (kun hos venn som hadde). Etter de får sååå mye positivt på anmeldelsen. Jeg tror det var endelig at de legger til undertekst, men nei.

×
×
  • Opprett ny...