Gå til innhold

Saltnesen

Medlemmer
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Saltnesen

  1. Startet et crew for oss som spiller PS3.

     

    Send meg en PM her eller på Social Club om det kunne vært interessert. Har to som er interesserte i å bli med, forhåpentligvis hopper vi opp ennå mer når online-biten starter.

     

    Det blir for det meste å gjøre heists, oppdrag og ellers ha det gøy online!

     

    http://socialclub.rockstargames.com/crew/norways_finest

     

    PSN Tag: Saltnesen

     

    Håper å høre fra dere som har lyst å ha det gøy online :)

  2. Rimelig latterlig at noen bestiller fra Elkjøp for noen dager siden og hos de står det på min side at spillet er sendt, mens andre (meg) står fortsatt "Ordre under behandling" og jeg bestilte i juni! Burde vel være sånn at de som bestiller først, bør bli sendt ut først? Skjønner at de som bor litt mer utbys får tilsendt spillet før, men nå bør vel de fleste ha lært seg at sending av post tar 1 dag, maks 3 dager rundt om i Norge. Dermed står jeg ved det første jeg sa. Dritfaen....

  3. Hallo folkens. Nå har jeg omsider fått fikset pcen, da har jeg et annet problem. Jeg har Belkin 54g. Som vil si at jeg skal ha en hastighet på Trådløse nettverket på 54mbps. Men jeg får bare 5.5! Dette problemet hadde jeg ikke før, men kom nå etter at jeg fikk ny pc.. Noen som har lyst å prøve å hjelpe meg?

  4. Hallo folkens.

     

    Jeg har et problem med pcen min. Etter at en kompis satt hos meg og skulle se på noen av Neon Lysene inni pcen min, dro han ut kabinett døren, og der henger det en vifte med ledning, så har han da klart å få dratt ut noe eller ødelagt noe, for de 2 første gangene jeg prøvde å skru på pcen etterpå, så ville den på, og kom til da den skal laste inn Windows, men da "frøys" den der. Den bare loadet og loadet i evigheter.

     

    Så prøvde jeg å skru på pcen etterpå, da kom den på i 2 sekunder, før den slo seg av, av seg selv. Neste gang fikk jeg ikke noe kontakt, den ville ikke på, så tok jeg ut kontakten fra støpselet i veggen, før jeg dyttet den inn igjen, da gikk den på. Samme drillen igjen, 2 sekunder så slo den seg av. Men nå vil den ikke på i det heletatt, noen som har noe peiling på hva som isåfall er ødelagt, og hva som kan være grunn til at den ikke vil på? Jeg har tatt ut og inn RAM-brikkene, har tatt ut og inn de fleste kabelene til hovedkortet. Og tatt ut og inn kabler til CD-ROM og Harddisker. Utrolig irriterende, i og med at jeg bruker pcen ofte.

     

    Håper ikke dette ble for rotete. Takk for svar på forhånd, håper virkelig noen snille sjeler der ute kan ta seg tid til å hjelpe en fortvilet 16 åring uten pcen sin.

×
×
  • Opprett ny...