Gå til innhold

Ol'H

Medlemmer
  • Innlegg

    12 051
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ol'H

  1. Jeg har logget meg på her igjen, godt å se at de samme trynene fortsatt regjerer.

    Ihvertfall, ifølge gammel overtro vinner United ligaen så lenge Hyrlen er pålogget regelmessig. Forvent champagnefotball i United-leiren og skjørebuk i Chelsea-leiren.

    Sånn mer seriøst så er Rooney formsvak, ufarlig og crowder midtbanen. Ta fra han klippekortet og gi Adnan/Mata/Di Maria en rolle som tier.

    • Liker 1
  2. Er det noen som vet om "magic drop" har noen innvirkning når man skal identifisere rare's? Satt og så litt på streamingen til "Kungen", siden jeg alikevel aldri kommer inn.. og han hadde sikkert 50+ rares i stash kista si som han ikke hadde identifisert enda.. Så da tenkte jeg at han kanskje ventet til han hadde tatt på seg "magic drop" gearet sitt?

     

    Back to CTRL+V+Enter..

     

    Har lest i denne tråden et sted, at dersom man venter med å identifisere itemsa til man er høyere lvl så får man bedre stats. Men jeg vet ikke.

    Myten er vel at de blir bedre om du sjekker dem på høyere act så blir de bedre.

     

    Når det kommer til nedetid er selv jeg pisslei. Dette er for dårlig, særlig når de nettopp har hatt maintenance.

  3. Det går jo ann å gjøre en avtale med folk om at man får 2 mill SC gull for 1 mill HC gull, jeg regner med det trades ganske tett mellom de to. Blir som mellom ladder og non-ladder i D2

    Ja det er ikke så vanskelig å forstå, han får 3mill SC-gull for 1 mill HC-gull hos en trader. Han trenger to chars for å gjøre den transaksjonen.

     

     

    Ahh, så det er ingen måte å gjøre det "legit" på. For det hørtes jo flotters ut å farme gull i HC, for å så får mer igjen for det i SC. :p

    Hehe, ikke som jeg vet ihvertfall. Det ville isåfall underbygd alt HC skulle stå for :)

  4. Jeg lurte på en ting: Dersom man er feks. på slutten av Act2 og så velger "change quest" fra menyen og så velger kaptittel 1. Er det slik da at man mister progress slik at man må gjøre alle kapittel på nytt igjen for å komme seg til slutten av Act2?

    Jeg ble litt i tvil fordi man får en warning som sier at man vil overskrive current progress dersom man velger en ny quest.

    Du mister progress på kun det "kapittelet" du leaver fra. Så du må ikke gjøre hele act 2 på nytt nei :)

  5. Hvor mye res og HP har egentlig barbarfolket når de kommer til act 2? Har 400 res som minimum og 45k hp, fortsatt helt bitchy.

     

    Opp mot 9k armor buffet, 500-600 res all og 44k HP for øyeblikket. Har med mye banning tatt meg helt til magda, fikk drept også hun etter et par forsøk :)

    Ja buffed er alle res over 600, og samme armor verdi. Har gått over til relentless, det hjalp mye når man sto og ventet på at revenge skulle komme.

  6. Når jeg hadde dårlig gear gikk det fint å kite med barbarian imens jeg ventet på CD på ignore pain, valgte bare sprint isteden for en evt stun. Warcry og unforgiving gjorde at jeg kunne springe rundt i evigheter.

     

    btw Merko, hvordan du unnslipper teleport og vortex må du fortelle meg, for den gåten har jeg enda ikke løst :)

  7. Er det bare meg, eller staten "Level req reduced by blablabla" ganske så OP om man er f.eks Lvl 50 og kjøper et lvl60 item som reduserer req med 10? Man kan jo lett tredoble dps.

    Det gjelder kunn for det itemet som har "Levle req reduced by X". Om du har feks Level req reduced by 9" og Itemet er level 50, så er det egentlig level 59, men siden det er -9 så kan det equippes på lvl 50. Gjelder ikke andre items

    Det er da selvsagt. Balance går likvel rett ut vinduet når du bruker et våpen med f.eks 600dps kontra det på kanskje 200dps du egentlig skulle ha. Det er selvfølgelig opp til hver enkelt om man vil at Hell skal være en breeze eller ikke, tviler likevel på at det var slik Blizzard mente det skulle være.

  8. At de har nedetid en liten stund? Jeg tillater dem det når de har hatt servere oppe siden launch. Selv om det selvfølgelig kunne kommet på et bedre tidspunkt.

     

    Står du selvsagt fritt til å tillate. Det er bare det at jeg ikke synes påstanden "jeg ikke har hørt om problemer" ikke er særlig sterkt, når det ikke akkurat virker som du følger veldig nøye med på om det er problemer.

     

    AtW

    Du trekker den idiotiske slutningen utifra hva? At jeg er uenig med deg? Baserer meg på forum og vennekrets jeg som alle andre. Sammenlign denne launch med f.eks BF3 sin, eller alle andre spill med tilsvarende pågang. Denne har i stor grad vært problemfri. Og som Skurpuru sier, man vil alltid finne folk som klager på forum, å linke til tråder fra launchday er ikke en dokumentasjon på vedvarende problemer.

  9. Haha, jeg skulle akkurat svare "KTBFFH", men så gikk det opp for meg hvem det var.

     

    Gratulere folkens, tidenes ran i CL. Likevel, ser man over et perspektiv på flere år så er det jo absolutt ikke ufortjent. Lampard og Batman var ihvertfall menn som fortjente å løfte dette trofeet.

  10. Jeg har samme erfaring. Serverene har vært stabile, og oppe. Ikke mange unntak.

     

    De eneste som skriver på nettet er de som klager. Viktig å påpeke at mange ikke har noen problemer.

    Helt herlig launch ja, var selvfølgelig problemer med kapasitet på launch day, slik han løken over her fremlegger som et vedvarende problem. Men dette er da noe man ikke kan sette opp en permanent serverpark for. Det eneste jeg har hørt om er litt trøbbel med achivements, foruten det har det vært godt jobbet av blizzard.

     

    Har du ikke hørt om problemene som er feks i dette øyeblikk?

    At de har nedetid en liten stund? Jeg tillater dem det når de har hatt servere oppe siden launch. Selv om det selvfølgelig kunne kommet på et bedre tidspunkt.

  11. Jeg har samme erfaring. Serverene har vært stabile, og oppe. Ikke mange unntak.

     

    De eneste som skriver på nettet er de som klager. Viktig å påpeke at mange ikke har noen problemer.

    Helt herlig launch ja, var selvfølgelig problemer med kapasitet på launch day, slik han løken over her fremlegger som et vedvarende problem. Men dette er da noe man ikke kan sette opp en permanent serverpark for. Det eneste jeg har hørt om er litt trøbbel med achivements, foruten det har det vært godt jobbet av blizzard.

    • Liker 1
  12. Uproft? Han hadde jo fått klarsignal. At det ikke ble så diskret som ønsket er jo en sak, men grunnen til at denne saken nå er på linje med en skandale for molde er jo styret og Røkke sin feil ene og alene. Hadde de tatt dette internt hadde ikke Media-Norge fråtset i det.

     

    Dette er typisk Norsk. Navlebeskuende med storhetstanker. La alle spillere og trenere som har muligheten dra så billig som mulig til utlandet. Så kanskje vi faktisk kan utvikle oss som fotballnasjon, isteden for enda å drømme om "Drillotiden".

×
×
  • Opprett ny...