Gå til innhold

z0ppz

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av z0ppz

  1. Hva kan ulike grunner være for å få praksisplass der man ønsker? Jeg har feks leilighet i Oslo og to deltidsjobber her.. Vil dette kunne være avgjørende?

    Det finnes mulighet for få tildelt praksisplass på særskilt grunnlag. Da er det snakk om samboer, barn, og andre spesielle grunner til at du må ha praksisplass innenfor 1 time fra det du bor. Leilighet og jobb er dessverre ikke grunn til å få praksisplass på særskilt grunnlag. Du kan være heldig å få praksisplass i Oslo hvis du har det som førstevalg hvis du ikke søker særskilt også :)

  2. Nå er det slik at suppleringsopptaket er over. Jeg står fortsatt uten noen tilbud om studieplass. Merkelig at det ikke er tatt inn noen fra venteliste. Er løpet helt kjørt eller er det god mulighet fra 4 august?

    Kan jo hende at noen har takket ja til en annen skoleplass i suppleringsopptaket og at du kan være heldig å få plass 4. August, men man vet jo aldri.. Lykke til!

  3. Ta det med ro folkens. Vent til søndag. Da vet dere 110% om dere er egnet eller ikke. Jeg er utrolig spent selv, men det er ikke annet å gjøre enn å vente. Stay frosty

    Sikker på at at man kan regne seg som egnet på søndag? Hun som intervjuet meg sa at innen 10. Juli skulle alle avslag ha blitt sendt ut..

×
×
  • Opprett ny...