Gå til innhold

-¤Zen¤-

Medlemmer
  • Innlegg

    494
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -¤Zen¤-

  1. "Og får du problemer (noe du garantert vil) er det bare å glemme alle de andre spillene som krever Steam." - Du mener om du får VAC-ban fordi du jukser online? Noe som også skjer om du cheater på Xbox/PS3? Isåfall kvalifiserer ikke det som et svar på spørsmålet.

    Har had steam i 7år, og bortsett fra at det tok litt mye av mine daværende 256mb SD-RAM, og at jeg ikke lengre fikk spilt CS.1.5 med piratnøkkel, så har jeg aldri had problem med det.

     

    Grunnen til at ting kommer på steam er fordi det er lettvint og billig for skaperne. For Indy-spill kan det bety forskjellen på spill vs 0spill. Skulle det være noe problemer med nedlasting eller betaling så tar Steam seg av det for utviklerne. De færreste spillene(ingen?) krever at steam kjører for at du skal kunne spille dem.

     

    Jeg undrer virkelig på hvilke problemer du har med steam, men jeg tipper det er brukerfeil. Høres mest ut som den gammle "jeg liker ikke gullerøtter fordi jeg smakte det en gang før"

  2. Noen som kan si meg sånn ca hvor langt tid played det tar å nå 220? altså på nivå 1?

    Ja, ca 15-30 /played, da og med litt tulling på vei. Hvor lang tid du bruker på å få så mye /played er opp til deg, men tipper en vanlig spiller med expansions bruker ca. 3-8måneder. Kjappeste jeg har sett uten exploit tror jeg var i underkant av 1måned.

  3. @Gavekort: "bare som et spørsmål, hva er det egentlig en PC kan gjøre som en Mac ikke kan? (Greit, om vi ser bort i fra to områder, som spill, der Mac fremdeles ligger relativt langt etter, og kanskje DAK/DAP)."

     

    Høyreklikke.

    Har sittet på MAC 5dager i uka de siste 3årene, og kan ikke fordra det. Ikke påstå at det er virusfritt og mer stabilt, dritn kræsjer annenvær uke. Maya og Headus kræsjer på OSX flere ganger for dag(det positive er jo at jeg har fått fine rutiner på å lagre hvert 5.min) Til sammenligning har PCn min (Win 7) kræsjet 2 ganger på 1 år (en av gangene var det bare lyden som hang seg opp etter Alt+Tab). Det eneste driverproblemet som går igjen er de forb. mobiltbredbåndspennene til Telenor.

    • Liker 1
  4. Gratulerer med BOC Sayid!

     

    Jeg husker før i tiden så var det vanlig å bruke mange månder for å få BOC. Jeg måtte samle opp i 1 år +++ men har hørt beast raid har blitt instanced?

     

    Jeg logga inn for 1 dager siden etter 3 ukers ferie og så en liten kar på lvl 160+ elns med BOC i social O.O det var sykt.

    En av grunnene til at jeg slutta. Er bare TL5 som er noe spes. morsomt atm. Før kunne man bli god uansett om du hadde mye hjelp, eller om du hang deg med i raids, og man hadde faktisk fordel om man spilte mye på en toon. Nå har det blitt mer. "-WTS BoC lootright" eller "-Can i join? -No, org only" eller "3mill/lvl"

    Ble litt irritert da jeg leste på AO forumet at det var 1person som syns det tok for lang tid å farme de nye tingene til sine 3x 220 toons. Alle hans toons bør jo ikke være like gode som en toon som fått like mye tid som 3 tilsammen, mener jeg ivertfall.

    Sente inn bilde til Screenshot konkuransen btw, men glemte å skrive bekreftelse på at det var mine screenshots selvfølgelig...

     

    Amund: Du får en hjelm som er delvis OK. Hovedstoryn i AO er grovt sett:

    Menneskene forlater Jorden og kommer til Rubi-Ka. De lever der en stund, deler seg i Omni og Clan (Empire og rebels). Åpner en portal til en annen dimensjon (shadowlands). Blir angrepet av Aliens, og noe rykter om at shadowlands mobs og Aliens har noe felles.

     

  5. Jau, da vart pande instanced. Kva synst derre om dette?

    Jeg vurderer å fryse konton min, og håper Funcom brenner i helv....

    Har tatt meg år og dag for å skaffe det jeg har av utstyr og alien lvls. Nå om dagen tar det 1uke å gjøre det jeg brukte 3-4måneder på, og i å med at jeg foretrekker PVP så er det ikke akkurat en fordel at motstanderne få utstyr. Har 40k+ alien kills og er AI27. Ser folk med 30k kills med AI30 om dagen. Er snart ikke noe mål for de som spiller MYE lengre, AI30 og 300symbs er iferd med å bli vanlig. Liker heller ikke å sitte LFT for instances, lete etter team er noe av det verste jeg vet.

  6. ...Nokon som veit om det går an å få på Dreadloch Balanced Freedom Arms på lvl 150? Har ein org m8 som har sagt at eg kan låne 225 cc set for å twinke den på.

     

    Blir å gjere s10 for axp og gjere bs for ein god stund før eg lvler videre.

    Lykke til med å få på 225CC og 1700Pistol på lvl150. Tror du skal slite godt da.

    165+twink så kan det nok gå. Tror ikke Thatsthat klarte å få på Sparkling Scimitar of Spetses på lvl172. Og den er vel 1600 1HE, men mulig det var noe med Multi Melee han fikk problem med. 1700 er vel ca. det 174Soldier twinks har i AR. Men nå syns jeg du skal invitere med til det heck teamet ditt istede for å traine SH :p

  7. Jeg som er en gammel wow gamer tenkte og starte på dette spille og lurer på hva som er mest noob venlig?

    Breed: Solitus (mest balansert)

    Profession: Adventurer

    Adventurers gjør bra med damage, er den som kommer nærmest doctor i heals, og er fortsatt spillbar selv du har drit dårlig utstyr. Med bra utstyr så er advys temmelig seige å ta livet av. (anbefaler at du bruker 1HE weps, sverd)

    Er vel en slags Ranger.

  8. Er det verdt å skaffe seg miner som Agent? Og hvilke gadgets er kjekt å ha? (Skaffa meg nightvision googles bare for morroskyld).

    Regner med det kanskje var "mimer"/"false profession" du mente?

    False profession er bra når du blir litt høyere level, men på lav level så er det bare bra til Twinking grunnet lite nano og nano init. (Meta heal pet kan være greit)

    Mente du faktisk miner så vet jeg faktisk ikke hva du sikter til, men jeg er 100% sikker på at jeg ikke hadde bryd meg om dem.

     

    EDIT: Bruker du nightvision googles frivillig? Jeg bruker "Advanced Scent sensor" på min trader for å få nok Sense, og den har samme visual effect. Holder på å få annfall av det :S

  9. Er ikke sikker, laster bestandig på enklest mulig måte :p

     

    Solitus Adventurer er en grei plass å starte. De er forhånsvis enkle å spille, selv om du totalt har missforstått hvordan du skal gjøre det. Og de gjør det bra endgame også.

    Eller så har du Agent da, som lar deg prøve litt forskjellig, men som er endel vanskeligere, spesielt i starten.

     

    Hold deg unna Nano-Technician(du bør ha expansion for dem)

    Doctor og Enforcer er heller ikke å anbefale når du er ny da du risikerer å få endel kjeft i teams om du tabber deg ut. (Enforcer = tank, altså holde agro ifra mobs.)

    Angående breed så vil jeg ikke anbefale Nanomage, med mindre du vet hva du driver med.

  10. Funcom har fikset loot table på newbie island, så nå dropper AI våpen igjen.

    De har også lagt til ringer med stats, fixer armor og slikt. Bossene spawner også veldig kjapt nå!

     

    Driver å farmer litt items, for å se hva som finnes.

    Div rings. MA robes. noen nanos... Samme loot som fantes på dem før. Rings og sånt ble fjernet ifra Shuttleport i 2006 engang tror jeg.

    Litt synd at man starter på Beach også. Men FC mistet vist mange nye spillere fordi de ikke klarte å komme seg ifra entrance hall eller noe sånt.

     

    Consept screenshot av Opifex head for den nye engine ligger under community corner i AO forumet btw.

    Ikke klag på at AO har dårlig grafikk da det eneste som skal til for å få det opp på nivå med alle de andre er å hive på en mengde med gloom og HDR.

     

    RK2 er forøvring ganske tom i den tiden Amerikanerne vanligvis spiller. Og både Omni og Clan har rene Svensk/Norsk/Danske orgs. (Valhall Guardians / Rabbagast)

     

    EDIT: "[Team Loot Messages] Mythking looted Burden of Competence from Remains of The Beast." På tide

    -Mythking

  11. Zoomet litt ut og gåd nærmere kanskje? Savner litt mer dybde følelse, men funker sånn også.

    Lys og farger funker veldig bra.

     

    Edit: er nok de trærne i bakgrunnen som blir for tett, men er vel ikke så my du kan gjøre med det vil jeg tro.

×
×
  • Opprett ny...