Gå til innhold

Invisigoth

Medlemmer
  • Innlegg

    211
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Invisigoth

  1. Har nå hatt spillet et par ukers tid. Ikke fått tid til å spille så mye som jeg hadde ønsket grunnet tidsklemma. Men må si jeg synes det er veldig bra. Kommer fort i gang med noe som høres ut som musikk. Lært ganske mye synes jeg.

     

    Har planer om å bruke rocksmith sammen med http://www.justinguitar.com/ for å lære meg å spille litt gitar. Det virker i alle fall for meg som en plausibel løsning.

     

    Kjøpte bundel med spill og gitar hos 4sound og synes Epi´en som er med der er ganske god å spille på. Ikke det at jeg har noe grunnlag for å si så mye om kvaliteten på gitaren. Den virker for meg som om den er lett spilt. Så har ikke noe problem med å anbefale den pakken.

  2. Hei

    Ville tatt en titt på IEEE-829dette er stander formen for test dokumentasjon.

    Så ville jeg tatt en titt på Iso-9126. Se gjerne på kvalitets modellen her. Den inneholder alle egenskapene det er vanlig å teste på (Funksjonalitet, pålitelighet, brukbarhet, ytelse, vedlikeholdbarhet og flyttbarhet).

     

    Det som er viktig er at du dokumenterer det du har tenkt å gjøre (testplan) utfører dette i henhold til det du planlegger, hvis det er mulig. Og rapportere på utfallet (testrapport).

     

    Har du en kravspec? Dette er jo den du bør teste etter. Se at det har blitt utviklet i henhold til spec. Testcases bør/skal skrives ut i fra akseptansekriteriene til specen.

  3. Bumper tråd som trenger liv! ;-)

     

    Noen som spiller online for tiden? Åpnet nettop min gamle mtgo konto igjen.

     

    Innistrad block er en ganske artig expansion. Spiller for tiden en blå-grønn milling deck. Med splinter fright eller hva den heter, som game winner.

  4. Produsentleddet tjener i snitt 88 544 dollar, mens programmerere raker inn 85 733 dollar. Nederst på stigen finner vi kvalitetskontroll, ironisk nok. De som har denne jobben tjener i snitt 49 009 dollar, eller rundt 270 000 kroner.

    Hva er ironisk med det? QA-folkene sitter og spiller hele dagen, en jobb som hvem som helst kan gjøre. Akkurat som anmeldere.

     

    Programmering, derimot, er en tidkrevende, vanskelig og ofte dørgende kjedelig jobb.

     

    Jobber selv som tester og testleder, dog ikke innenfor spillbransjen, og kan fortelle deg at QA er mer en bare å sitte å spille hele dagen. Det er nok en del av jobben å faktisk spille. Men testing er utrolig mye mer en det. Blandt annet programering, scripting etc.

  5. Finnes utrolig mye bra hip-hop. Gjelder vel kanskje bare å finne sin sub-sjanger innenfor hip-hop.

    Et par artister jeg synes er bra og bør sjekkes ut er:

    Mf Doom (gjort vanvittig mye bra, kanskje litt sært men vært en lytt)

    The left: gas mask (fjord årets beste album imho. Tittel sporet gas mask må høres)

    Stig of the dump (uk artist, homless michrophist ep er vært å høre)

    The pharcyde (90 talls westcoast. Mange artige tekster på albumet bizzar ride to the pharcyde)

    K-Os (har mye bra)

     

    Pluss mye mer, poster fra mobilen så kan fylle på hvis noe av dette faller i smak :-)

    • Liker 1
  6. Forza 3 har jo assist på konstant(nei ikke den du kan skru av)

    Feil. Men jeg mener å ha sett en video på youtube av biler i GT5 som svinger på stive hjul. Er det den assisten du mener ikke kan slåes av? I så fall burde du skrevet GT5 ;)

     

     

     

    Feil. Du har kanskje sett en video på youtube av biler i GT5 Prologue som svinger på stive hjul. Er det den videoen du snakker om? I såfall burde du skrevet GT5 Prologue ;)

     

    Ta en titt på denne tråden. Active steering blir slått av når du kobler opp et ratt i forza. "You do realise the "active steering" you speak of is turned off as soon as forza recognises a steering wheel (fanatec or M$ wireless wheel) is plugged in instead of a control pad."

     

    Og de videoen du linker til, der sier han ingenting om hvilke oppsett han har på bilen i forza.

  7. Forza 3 har jo assist på konstant(nei ikke den du kan skru av) så er ikke rart du synes det er umulig å kjøre på GT5. Kjøper man bilspill på grunn av kjørefølelsen så kjøper man GT5. Det er de fleste anmeldere enige i. Kjøper du det for å dekorere bilene dine med hallo kitty logoer eller for å kunne kjøre rundt banen nesten uten å gjøre noe så kjøper du Forza 3.

     

    Slik, nå er tonen satt slik trådstarter ønsker det :p

     

    Hvilke assist er det du ikke kan slå av i Forza? Vil gjerne se noen kilder på det.

  8. Personlig mener jeg live er bedre, selv om det koster noen kroner i året. Det er en langt mer gjenomført online opplevelse enn psn. Bedre oversikt over venner, cross game party chat etc. Psn føles litt mer "isolert" på en måte, vanskelig å forklare. Så ja live er definetivt vært pengene du betaler i året for det. Dog kunne jeg tenkt meg flere services som de har i Usa, give indie games please! :)

  9. Jeg lurer egentlig litt på hvordan de som liker tegneserier ser på manga og anime? Det virker som om noen i hvert fall ligger litt i gråsonen, som f. eks. "Cowboy Bob" som sannsynligvis har navnet sitt fra anime-serien Cowboy Bebop. :)

     

    Hos oss på den andre siden hersker det et noe feilinformert (?) inntrykk av at tegneserier har lite potensial og slagkraft utenom komistriper (Pondus, Sitz, Tommy & Tigern osv.). Disse leser de fleste av oss i avisen med stor glede, men det er altså ikke noe man utøver videre oppmerksomhet mot. Videre er det mange som har et litt bittert forhold til tegneserier fordi de føler at det gnir over på folks inntrykk av manga / anime. Du skjønner, sistnevnte har nesten samme kulturverdi som romaner og filmdramaer i Japan (også blant fans i vesten), mens tegneserier kanskje retter seg mer mot et yngre publikum med sine "muskuløse superhelter i kondomdrakter". Ikke at manga har en akutt mangel på liknende serier, men det representerer bare et lite spekter av litteraturformen. Vi har shounen for typiske gutter, shoujo tilsvarende for jenter, seinen for ungdom og josei for voksne. Finnes det en lignende fordeling blant tegneserier?

     

    Det finnes vel ikke den fordelingen som manga har i de vestlige tegneserier. I usa har du forskjellige utgivere for forskjellige alders grupper. Typisk marvel og dc for ungdommer. Så har du f.eks Vertigo som har et mer modent tema for sine serier. Sandman, hellblazer og 100 bullets er eksempler på slike serier. Finnes en haug med utgivere over there og serier for en hver smak. :)

×
×
  • Opprett ny...