Gå til innhold

Learning To Fly

Medlemmer
  • Innlegg

    292
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Learning To Fly

  1. Jeg har selfølgelig vurdert å gå rett på Gentoo, men har så langt funnet det for vanskelig. Kanskje jeg burde revurdere dette igjen? Youtube har ett par videoer om hvordan installere Gentoo, har sett dem, men fikk ikke akkurat noen aha-opplevelser av dem. Har du noen tips om hvor skal jeg begynne for å forstå Gentoo?

     

    Mvh Kay

    Gentoo sin handbook har blitt mye bedre siden jeg installerte første gangen, men selv brukte jeg denne guiden.

    Kjernekonfigurasjonen, som jeg aldri hadde prøvd før, var vel det største hinderet, men er mulig å unngå med genkernel.

  2. Tommelen opp for Debian.

    Jeg gikk selv fra Arch både på min bærbare og stasjonære PC, siden jeg ble lei av mange oppdateringer og har hatt problemer ved oppdateringer tidligere (raskt løsbare riktignok).

    Jeg valgte Debian på den bærbare for lett Netflix-klargjøring, samt rolling release uten bleeding edge (Catalyst legacy-kort), og kommer nok til å holde meg der lenge.

     

    På den stasjonære har jeg Slackware, siden jeg ønsket Gnome 3.6 (Dropline), samt å prøve det igjen for første gang på rundt 8 år.

    Har ikke sett meg tilbake enda, selv om det har blitt en del kompilering (som jeg riktignok noen ganger har valgt over rpm2txz).

  3. Vi fikk om rekker, trigonometriske likninger, integrasjon, polarkoordinater og sannsynlighetsfordeling forrige onsdag, vil tro vektorer som avRack nevner er greitt å kunne også; med andre ord er ikke min post så hjelpsom, og det er greitt å kunne det meste.

  4. Leter etter en sang som går sånn i refrenget: "Far away, far from here, cross the river on the other side". Resten husker jeg ikke. Har prøvd google, youtube etc men finner ikke noe, så jeg håper det er noen som veit hvilken sang det er :)

     

    EDIT: glemte å skrive at det er metal.

    Nocturnal Rites - The Sinner's Cross.

  5. Odd i kvaliken. Vet ikke om jeg skal smile eller gråte.

    Først smilte jeg, så husket jeg at Bodø/Glimt kom på kvalikkplass i 1. divisjon, og jeg må så si jeg håper mest på B/G, så Odd G kunne egentlig havnet hvor som helst.

     

    HAHAHA, Årst som gikk fra Tromsø til taperlaget Start, fy faen at det går ann. Hvordan var egentlig statusen når overgangen skjedde?

  6. Hmm, en del overraskelser her. For eksempel at Facebook er over Google. Var sikker på sistnevnte var en klar vinner her. Joda, er klar over hvor stort facebook har blitt, men google er liksom....Google. :p

    Syns også det er rart at VG Nett havnet såpass langt nede.

    Google er jo både på 2. og 6. plass, med henholdsvis .no og .com. Hadde det vært samlet, så hadde det kanskje sett litt annerledes ut.

  7. For å hjelpe deg litt med nynorsken så er det sjå, ikke se, noe som ødelegger refrenget på forslaget litt. Og en feil som ofte blir gjort, er å konstant bruke a i presens på verb.

    A skal bare brukes om verbet slutter med a i preteritum (svakt verb), f.eks sykla - syklar. Dvs. likte - liker (sterkt verb). Noen få unntak.

     

    :-) :-P

  8. Rart at ingen her kom innom oss altså, det var en evig størm med nordmenn, svensker og dansker som kom for å synge med på RBK-sanger :p Det hele toppet seg når nabocampen hadde en fyr som kunne Mini sin rap på den ene sangen, trodde jeg skulle falle av stolen av latter.

    9046866[/snapback]

    Ahh. Det ble veldig mye RBK-synging hos oss, og jeg og en kamerat gikk rundt i RBK-troeyer, men vi fikk ikke saa mye respons fra folk paa P.

    Traff dog paa noen soete Trondheimsjenter onsdag eller noe saant, og sang for full hals med de.

     

    Onsdagen var den foerste dagen vaar der, saa det var passe fullt de fleste steder naar vi kom. Paa grunn av veldig manglende forstaaelse av dansk, ble det til at vi kastet av utstyret vaart ved west og gikk hele gjoermete og lange veien over til P, og attpaatil forbi H istedenfor G.

     

    Regnvaeret fikk oss til aa drite i alt av konserter torsdag, men med billig oel, hustelt og en lokal gjeng paa 12 ble da dagen grei likevel.

    Heldigvis holdt vaeret seg greitt paa de fleste vi var paa, sett bort i fra at himmelen aapnet seg fullstendig paa tur til Hayseed Dixie, og jeg ble staaende i shorts og t-skjorte og fryse noe jaevlig.

    Soendag var heldigvis baade Muse og vaeret knall, men krampe i foettene oedela bittelitt.

     

    Keema pita og pasta bolognese var foroevrig veldig godt, og jeg beklager bruken av ae, oe, og aa.

×
×
  • Opprett ny...