Gå til innhold

Kjetil Hansen

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjetil Hansen

  1. Rart? Det er ikke rart i det heletatt for folk som skjønner at alle disse store selskapene (Apple, Google, Microsoft, Steam, Nintendo for å nevne noen) ikke lager plattformer som når ut til milliarder av mennesker gratis. Sliter du med å forstå det?

    ALLE tar en cut. Og slik jeg forstår det så er Apple og Google de eneste som reduserer denne cutten til 15% etter det første året.

    Den nyeste videoen til LTT som kom ut i morges så forteller han om Twitch og Youtube som tar hele 50% av det du får i subsribers hos Twitch og 50% annonser hos Youtube.

    Så kommer Epic og slår seg på brystet "Vi tar bare 12%, sånn det bør være" mens de sitter på et av de største spilla i verden så de får 100% av. OG, når de tilbyr utviklere disse 12% så krever de at du er Epic exclusive i et år!

    Så det er ikke mye rart at de med litt vett oppi huet støtter disse gigantene. Men you be you å støtt Epics grådige kamp du :)

    • Liker 4
  2. Kan også se på det på en annen måte.. Både Apple og Google bruker mye penger og tid på å lage operativsystemene. Deretter har de en app store som gjør at sånne små folk som meg enkelt kan lage en app som når ut til millioner av mennesker så jeg kan selge. Den blir lagret hos enten Apple eller Google og jeg kan bare sette meg tilbake å se pengene renne inn. Klart både Apple og Google fortjener en bit av kaka...

    • Liker 1
  3. Sykt flaks dette ikke kom før. Var nettopp dette jeg gjorde da jeg bestilla Valve Index VR brillene. Satte penger inn i Steam Wallet, skrudde på VPN, satt landet til Sverige, fikk sjefen min sin Svenske adresse, bestilte brillene til han og fikk de levert. Ser at dette nå ikke er mulig lengre... Nå skal det sies at det var uaktuelt å kjøpe spill på den måneden jeg hadde svensk konto siden du risikerer ban med å kjøpe spill på den måten, så jeg brukte min 2 Steam konto til å kjøpe spilla som jeg ville ha og bare gifta de over til min main account mens denne var svensk.

  4.  

    Helt ærlig så ser jeg ikke på dette som et veldig problem. De som kjøper apple produkter føler jeg selv ikke er så "hardware" frelst at de føler de kan ta i fra hverandre en iPhone og leverer den heller inn. Jeg personlig som er en slik frelst person og som også har iPhone lodder den chippen og bytter batteri selv. Men klart ja, - det er enklere å bare bytte batteri på de eldre telefonene

    Det er jo et problem i den form av at Apple (som allerede er det verste firmaet på reparasjoner) nå fortsetter enda lengre i denne retningen. Jeg hadde heller sett det at de gikk andre veien.

    Ja men alt fungerer som normalt. Eneste forskjellen er hvis du går inn på batteristatus så står det en beskjed at Apple ikke kan garantere at batteriet er genuint. Du vil fortsatt kunne lade og alt det. Dette gjør at hvis du vil ha en Apple garanti på batteriet så må du levere det inn til Apple. Hvis Apple garantien ikke er viktig for deg så bytter du enten selv eller lar en batterisjappe som ligger i en bakgård fikse det for deg.

  5. Helt ærlig så ser jeg ikke på dette som et veldig problem. De som kjøper apple produkter føler jeg selv ikke er så "hardware" frelst at de føler de kan ta i fra hverandre en iPhone og leverer den heller inn. Jeg personlig som er en slik frelst person og som også har iPhone lodder den chippen og bytter batteri selv. Men klart ja, - det er enklere å bare bytte batteri på de eldre telefonene

    • Liker 1
  6. Sørgelig at vi ikke satser mer på kjernekraft.. Siden vi har så mye vannkraft så trenger vi ikke bruke kjernekraft selv, men i og med Norge hele tiden skal redde verden så burde vi bidratt mer med forskning på kjernekraft slik land som fyrer med kull og olje har bedre teknologi til å heller satse på kjernekraft som er rent. Frem til stavenene skal kastes da. Men ja, som en ovenfor sa, bygg det inn i fjell, helst under havet, evig tilgang på kjøling, fjerner stråling opp til overflaten og du kan bygge så mye du vil nedover...

  7. Jeg har et stort problem, jeg har absolutt ikke anelse hva det kan komme av, kanskje noen har tips?

     

    Jeg har en server som plutselig sluttet og fungerer. Prøvde å koble meg til den med remote desktop, men 1-2 sekunder etter jeg er tilkoblet så forsvinner bildet. Får ikke se noe skrivebord eller noe, kun sort skjerm. 

     

     

    Jeg prøvde da og koble til en vanlig monitor ettersom Google sa at remote desktop sin oppførsel skyldes en update. Men da jeg koblet til monitor så får ikke skjermen signal. 

     

     

    Supert, skjermkortet er ødelagt, feil funnet? 

     

     

    Men nei, satt 1080 kortet mitt som står i min vanlige pc inn i serveren, og den funka! (hadde tatt ut HDD så fikk bare en boot feil, men fikk bilde) 

     

    Satt så inn et gammelt kort som jeg hadde (da 1080 i en server er liiitt overkill) og dette funket heller ikke

     

    Så av 3 kort som alle fungerer i min hovedpc så fungerer kun 1080 i server. 

    Har prøvd å koble ut alle rambrikkene, og kun sette inn en og en samt bytte mellom de

    Har koblet ut alle HDD for å vertfall få bios

    Har sjekket spenning på batteriet i pcen, det er litt over 3V

     

     

     

     

    Jeg er totalt blå her.. 

×
×
  • Opprett ny...