Gå til innhold

Skurtnilsen

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skurtnilsen

  1. 20 hours ago, Iki said:

    Hvorfor ikke? Fordi du fikk vite mer om karakterene? 

    Anakin var snill, i begynnelsen, men Vader var "slem" så da var det greit?

    Den eneste grunnen til at "ingen" tenker slik er på grunn av konteksten til handlingene.

     

    Så da får du vennligst vente å se hvordan det ferdige spillet blir, slik at du faktisk kan gjøre deg opp en mening.

     

    Når den første star wars filmen kom ut, episode 4, så visste vi mer eller mindre ingenting om Vaders forhistorie som Anakin.

    Når det gjelder temaet for denne tråden, TLOU2, så kan det hende Naughty Dog lykkes i å skrive en historie som fremstiller Abby på en sympatisk måte. Eller så kan det hende at det er meningen at vi skal mislike henne, og at vi får ta rotta på henne i rollen som Ellie ved spillets slutt. Det blir spennende å se, men ut ifra det jeg har sett av lekkasjene så har jeg mine tvil.

     

    14 hours ago, Kenny Bones said:

    Det er jo et spørsmål om perspektiv. Det ble aldri fremstilt at Luke er the bad guy. I tillegg ble Darth Vader spesifikt lagd for å både se ut som, og fremstå som en villain. Det var ikke før vi fikk backstoryen hans at man kunne sympatisere til en viss grad med han. Dette er jo klassisk effektiv storytelling. 

    Det var ikke jeg som sådde tvil om Luke egentlig var en good guy, det var Iki.

     

    9 hours ago, Iki said:

    Jepp, sammenligningen med en stormtrooper var ganske tåpelig.

    "Imagine if one of the random stormtroopers that died on the Death Star has a daughter that finds Luke years later and smashes his head in with a golf club. Then the rest of the movie is about her trying to track down Leia to kill her and her friends. That’s basically the plot of tlou 2."

    "Imagine if one of the random Firefly surgeons that died during the end of TLOU1 had a daughter that finds Joel years later and smashes his head in with a golf club. Then the rest of the movie is about her trying to track down Ellie to kill her and her friends. That’s basically the plot of tlou 2."

    Same shit, different wrapping.

  2. Joel og Ellie var ikke bare skinn og bein nei, men de så heller ikke ut som bodybuildere. Det er en stor forskjell på funksjonell styrketrening og bodybuilding hvor man bygger gigantiske muskler for estetikkens skyld.

     

    Vi vet at Abbys hovedmotiv er hevn. Faren hennes var den inkompetente

     Firefly doktoren som dro frem en skalpell mot Joel for å forsvare sin rett til å kutte opp huet til Ellie.

    "Imagine if one of the random stormtroopers that died on the Death Star has a daughter that finds Luke years later and smashes his head in with a golf club. Then the rest of the movie is about her trying to track down Leia to kill her and her friends. That’s basically the plot of tlou 2."


     

    • Liker 3
  3. Jeg har ikke et problem med at hun tar hevn. Jeg har derimot et problem med at hun fremstilles som en sympatisk karakter pga. barndomstraumer rett etter hun har pissa på hovedkarakteren fra det første spillet, og at man deretter må spille resten av spillet som henne i jakten på Ellie.

    Jeg synes også det er ganske sært at hun har fysikken til en bodybuilder flere tiår etter at apokalypsen ødela all sivilisasjon.

    Aner du hvor mye trening og hva slags kosthold som kreves for å få slik fysikk? Spesielt for en kvinne.
    Disse folka må kjempe hver dag for å overleve, men på mystisk vis har Abby tiden og ressursene til å få kroppen til en profesjonell bodybuilder? Yikes.
    uHIcSAqe3dAgRbCe9CkEbAsq6hfbKAhNHsoEUYhJ

    • Liker 1
  4. 1 hour ago, Iki said:

    Ja, det har jeg.

    Med tanke på karakterene i deres tidligere spill, historien i tlou 1, og dlc pakken til det, osv. Så ser jeg ikke noe som helst problem for noen som er fan av det første spillet.

    Du ser ikke noe problem med at man blir tvunget til å spille den siste halvdelen av TLOU2 som en she-Hulk ved navn Abby? Eller at man bruker denne delen av spillet på å jakte etter Ellie? Hva med at Abby dreper Joel med en golfkølle som en kjøter? Og at de forsøker å rettferdiggjøre dette ved å få oss til å sympatisere med Abby ved å vise oss flashbacks til da Joel drepte faren hennes; en av de inkompetente Firefly-doktorene som skulle drepe og forske på Ellie ved slutten av TLOU1, og som truet Joel med en skalpell når han forsøkte å hindre han i å kutte opp Ellie uten hennes samtykke. Du ser virkelig ikke problemet med noe av dette?

    • Liker 3
  5. Hvorfor skulle de hatt opptak av hele spillet fra start til slutt liggende tilgjengelig i videoformat, eller enda verre, all kildekoden til hele spillet, på de samme online serverne som Playstation spillere bruker for online gaming? Det gir null mening. Jeg tror heller dette har en sammenheng med misfornøyde ansatte pga. den nye ledelsen og alt for mye bruk av crunch, eller overtid som vi kaller det på godt norsk.

    Har du forresten faktisk sett hva som har lekket? Siden du er så sikker på at det ikke er så ille... jeg kunne ihvertfall aldri i mine villeste drømmer forestilt meg at de ville skrive den historien de har gjort. Den pisser på karakterene fra orginalspillet.

    • Liker 1
  6. Dette høres ut som damage control, om de innrømmer at lekkasjen kommer fra innsiden så innrømmer de samtidig at de har behandlet sine ansatte såpass dårlig at det førte til mytteri. Det gir absolutt null mening at de lagrer prosjektfilene til TLOU2 på en online server som hvem som helst med en PS4 og Uncharted 4 kan komme seg inn på og på magisk vis finne de største spoilerne fra et 10-15 timer langt spill.

    Anbefaler forresten fans av originalspillet å ta en titt på lekkasjene. Jeg var en stor fan av originalspillet, mye pga. karakterene, men jeg kommer ikke til å kjøpe dette. Ihvertfall ikke før det kommer på billigsalg. De har fucka det opp noe jææævlig, blanda inn politikk i produktet (nei, jeg snakker ikke om at Ellie er lesbisk, det er null stress) og laget det motsatte av hva fansen ønsker.

    • Liker 2
  7. Kjøper du VR utstyr vil du garantert ende opp med å spille mer enn bare Half Life Alyx. At det ikke finnes et bra utvalg VR spill er et meme som ble utdatert allerede i 2017. Nå er det kommet til det punktet hvor jeg har bygd opp en svær backlog med good shit jeg ikke har fått tid til å spille enda.

    Men du har rett i at det krever en del plass, med mindre du kun skal spille bilspill, flysimulatorer og andre typer spill som har støtte for "seated mode". Minecraft VR f. eks. passer ypperlig for seated mode, Blade & Sorcery, not so much

    • Liker 1
  8. 17 minutes ago, Omnia vincit amor said:

    Så jææævelig bra ut. Men blir ikke å kjøpe VR for det. Kommer det på konsoller montro?

    Nei, dette spillet er utviklet kun for VR. Kanskje det kommer en port til PS5 senere om neste generasjon PSVR får kontrollere med joysticks.

    4 minutes ago, Gunfreak said:

    Så VR teknologien har ikke kommet langt nok til at man har armer.  Fremdles bare løse hender. 

    Nå har ikke jeg prøvd VR enda.  Men det må da ødlegge innlevelsen.

    Ærlig talt, nei. Det ødelegger ikke innlevelsen i det hele tatt. Det plager meg ikke med fullt modellerte kropper i Zero Caliber, Blade & Sorcery eller Lone Echo, men det gjør meg heller ingenting om det mangler. Gameplay, atmosfære og level design er langt viktigere. 

  9. Fuck Bethesda

    Denne nyheten overrasker meg dessverre ikke i det hele tatt, Bethesda er og blir et drittselskap drevet av inkompetente og grådige kjøtere. 

     

    De bruker fortsatt den samme janky spillmotoren som de har brukt siden Morrowind.

    De selger VR porter av Skyrim og Fallout 4, to eldgamle spill, til 600 kroner på Steam! Og dette er ikke bra VR porter engang! Anstendige utviklere med respekt for kundene sine legger til VR-støtte til spillene sine via gratis oppdateringer, f. eks. The Forest, Everspace, Hellblade, Redout & No Man's Sky.

     

    Og nå dette! Basic funksjonalitet som muligheten til å spille med bare venner + litt valuta til en overpriset ingame store og noen kosmetiske gjenstander skal de liksom selge for 150kr/mnd. Det er helt vilt overpriset mtp. at man får Xbox Game Pass for 100kr/mnd (50kr på PC) og PS+ for 100kr/mnd. XB Game Pass gir deg fri tilgang til over 100 nye spill så lenge man abonnerer og PS+ gir deg 2 nye spill hver måned - for 50 kroner mindre enn Bethesda skal ha for en slikk og ingenting.

    • Liker 7
  10. Tipper noiz tenkte på den svært merkbare input lagen på over 10 frames. Jeg er uenig i at det gjorde RDR2 uspillbart, men det var definitivt en ripe i lakken på et ellers fantastisk spill. Siktingen i RDR2 var så jævlig sirupstreig at det var nesten umulig å spille det uten å misbruke autoaim knappen. Det skal bli utrolig deilig å spille dette mesterverket på nytt i ekte 4k + HDR og 60 fps med trådløst mus og tastatur sittende i sofaen.

     

    Kilde:

    https://www.gamereactor.eu/red-dead-redemption-2s-heavy-input-lag-measured/

  11. Jeg har da spilt VR, og kan kan ikke si meg enig i at dette er "ledende spillteknologi". For meg virker det som om VR er noe folk forsvarer fordi de ønsker å forsvare den latterlige mengden penger de har brukt på en umoden teknologi. For mange vil en VR løsning som både er billig nok og ta liten nok plass gi en så elendig opplevelse i forhold til kostnaden, at en enkel gaming PC ville gjort langt mer nytte. Spesielt etter at jeg fikk prøvd litt mer high end VR i Tokyo, innså jeg hvor dødfødt "hjemme VR" er for den gjengse gameren.

    Du aner åpenbart ikke hva du snakker om. Påstandene dine om pris og plass hadde kanskje vært riktige i 2016 men ikke nå lenger. Oculus Rift S og Oculus Quest koster litt over 4000 kroner, det er såvidt dyrere enn en PS4 Pro. Om dette er latterlige mengder med penger for deg så bør du ordne opp i privatøkonomien din lol. Disse VR headsetene bruker dessuten inside out tracking og er ikke avhengig av sensorbokser montert i veggen - og kan dermed brukes hvor som helst. Du kan bokstavelig talt skru på headsettet, sette deg i sofaen eller stelle deg på stuegulvet og begynne å game uten noe stress.

     

    Og om du ikke ser at VR er ledende spillteknologi så er du blind.

    • Liker 4
  12. Gjenopplive blir vel litt å ta i når de skal låse seg til VR. Er vel ikke der man drar for å selge mest..

    Om målet var å selge mest mulig kopier fremfor å lage et innovativt produkt så ville de satset på iphone og Android. Jeg er bare glad de har valgt å bruke den ledende spillteknologien på markedet for å lage spillet så bra som mulig fremfor å appellere til the lowest common denominator.

     

    Det er fascinerende hvor mye sour grapes mentalitet det er ute blant folk som ikke har mulighet til å spille VR enda. Det minner om den bitre konsollkrigen fra gamle dager.

    post-486735-0-05842900-1569521189_thumb.jpg

    • Liker 1
  13. for de 10 personene som kommer til å kjøpe det er det sikkert fint :p

    lol... jeg har 6 venner med enten Vive eller Rift. Inkludert meg så er vi oppe i 7 salg allerede. Det ble solgt omtrent 5.5 millioner VR headsets i 2018 og det forventes å selges 7 millioner nye headsets i år. Tror dette spillet kommer til å selge litt mer enn bare 10 kopier  :tease:

     

    https://www.tomshardware.com/news/vr-ar-market-sales-research-idc,39755.html

    • Liker 2
  14. Gleder meg helt vanvittig mye til dette spillet, det ser knallbra ut! I følge Tested så har de jobbet med dette spillet i over 3 år og singleplayer kampanjen skal visstnok vare mellom 10-12 timer.

     

    Ser ut som en oppskrift på spysyken.

    Om dette er ditt første VR-spill med smooth locomotion så vil det nok være kvalmende i begynnelsen ja. Om man derimot har noen titalls timers erfaring med VR (eller flere hundre slik som jeg og flere av vennene mine har) så er smooth locomotion null problem.

  15. Må jeg virkelig forklare deg forskjellen på lavpannet og nigger? OK.

     

    Igjen oppfordrer jeg deg til å ta diskusjonen på PM

    Jeg venter fortsatt på at du skal forklare meg hvorfor du kan kalle meg en lavpannet idiot mens pewdiepie aldri bør si nigger og fortsatt fortjener å få pes for den ene tabben sin over 3 år senere. Nå er jeg spent på hva slags unnskyldning du dikter opp.

     

     

    "Gjesp, her var det mye tull som vanlig.

     

    Trenger jeg virkelig å forklare forskjellen på lavpannede og negere? Ok. Det var dere som begynte, jeg bare forsvarte meg selv. 2+2=4. Det er ganske selvforklarende. Du er dum og jeg er smart. Pewdiepie må tenke på alle barna som følger han. Glem det at 72% av dem er 18-35 år. Fakta er for rasister!

     

    Innlegget ditt er ironisk og alle argumentene dine er kun personlige meninger. Ha! Vi trenger ikke diskutere disse argumentene noe mer. Jeg sa de kun var deres meninger og da vant jeg. Sjakk matt. Fy faen jeg er klok.

     

    Tenk på alle barna!!"

    /s

     

    Og nei, jeg er ikke interessert i å være pennevennen din.

    • Liker 1
  16. Nei. Er derfor jeg påpeker at det ikke er vinnere og tapere i en diskusjon. Nå må du følge med.

    Høres ut som noe en taper ville ha sagt.

     

    Jeg mener problemet er at Pewdiepie bruker rasistiske uttrykk, ikke at folk reagerer på at han gjør det.

    Og du bruker ableistiske uttrykk. Hvorfor er det noe som helst bedre å bruke "lavpannet" som fornærmelse fremfor "nigger"? Er det mindre synd på utviklings- og funksjonshemmede enn det er synd på afroamerikanere?

     

    Ja, jeg oppfordret deg til å ta diskusjonen på PM, ettersom en diskusjon om meg og deg ikke er relevant for denne tråden. Oppfordrer deg fortsatt til å gjøre det.

     

    LOL! Ikke forsøk å vri deg unna. Jeg er ikke interessert i å diskutere med deg på PM.

    Dude, jeg leste hele det innlegget du skrev i fullt raseri natt til i dag  *før* du endret hele innholdet. Jeg så du kalte meg lavpannet (for andre gang), idiot, psykopat og ironisk nok impulsiv - minutter senere så endret du hele innlegget. Det var nok smart av deg, hvis ikke ville du nok fått en liten ferie.

     

    Ordbruken din er høyst relevant for trådens tema, som er nettopp ordbruken til pewdiepie!

    Han kalte noen i et online dataspill for nigger.

    Du kalte flere folk på et nettforum for lavpannede + mye annet.

     

    Pewdiepie hadde ihvertfall anstendighet til å legge seg flat og si unnskyld etter han dreit seg ut.

    Jeg kan dessverre ikke si det samme om deg...

     

    Nei. Ikke med mindre noen i kommentarfeltet her tok det som et angrep på dem personlig. Når man snakker om personangrep mener man strengt tatt i retning den man diskuterer med, ikke den som er temaet og ikke engang deltar i diskusjonen. Fint forsøk, men prøv igjen.

    "Det er greit å bruke stygge skjellsord for minoriteter som fornærmelse på internett så lenge det er jeg som gjør det"

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...