Gå til innhold

BrAM

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BrAM

  1.  

    Typisk brukere av Appledingser! Hver gang Apple kommer med ett eller annet nytt dilldall, så forlanges det at markedet skal implementere og tilby tjenesten, selv om det bare er 15% av mobilbrukerne som kan benytte seg av det. Hva med de 85 prosentene som bruker Android? Skal ikke vi få Android Pay?

     

    Vel, i Norge så har iOS godt over 50% markedsandel. Så det er absolutt fornuftig av bankene å implementere Apple Pay.

    http://gs.statcounter.com/vendor-market-share/mobile/norway

     

    Android/Samsung Pay kommer sikkert etter hvert det også. Kunne ønske folk sluttet med denne fanboi idiotien. Flere valgmuligheter er bedre for alle, punktum. Det er jo ikke slik at når Apple Pay kommer så ekskluderes andre tjenester. God dag mann økseskaft.

    I stand corrected! Vet ikke hvordan de lager denne statistikken. De har også en statistikk som går på OS http://gs.statcounte...e/mobile/norway

    De 15% jeg refererte til var nok på verdensbasis

  2.  

     

     

    Jeg sliter skikkelig med å se nytten i dette. 

     

    Bankkortet mitt gjør jo akkurat det samme - med unntak av trådløs biten. Er det virkelig en så stor forbedring med den trådløse biten? Eller er det noe jeg ikke har fått med meg her?

     

    Da slipper du å i det hele tatt ha med deg bankkortet?

    ..men du må ha med deg en telefon til 10000

    Er det overraskende at den dyreste iPhonemodellen er dyr? En iPhone SE koster 3000kr.

    Du refererer til en til tilårskommen telefon. Kom på markedet i 2016 og baserer seg på 5-6 år gammel teknologi (blant annet skjerm) . I tillegg er det ikke alle som liker en liten telefon. For samme pris som en iPhone SE (3000,-) kan du velge og vrake i Androidmobiler med nyere teknologi og størrelsevarianter. Men det er ikke poenget, poenget er at de tjenestene vi er med å betale for gagner de fleste av oss og ikke kun 15% (ca andel av iPhone brukere)

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...