Gå til innhold

Ola D Unk

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ola D Unk

  1. Det bør ikke være noen form for gebyrer på nettkjøp fra utlandet. Postens inntjening er jo på forsendelsen i seg selv. Jeg bor for tiden nede i Nederland og benytter Amazon.de mye og det finnes ikke noe form for gebyrer da Amazon tar betalt MVA iht til bestillingsland. Tyskland har 19% og Nederland 21% og prisene justeres ift mottakerland. Amazon betaler MVA til de ulike landene. Helt elementært og enkelt.

     

    Det er ingen seriøse aktører i markedet som sender smugler varer og dermed trenger ikke tollvesenet å blande seg inn i disse forsendelsene og dermed inget behov for gebyrer.

     

    Det blir helt sikkert flere som handler fra utlandet, hvert fall frem til norske aktører har fornuftige priser.

    • Liker 1
  2. Wtf???

    119 kroner i måneden - Gir deg YouTube Premium, som inkluderer både annonsefri YouTube, tilgang til YouTubes betalinnhold og YouTube Music.

     

    Det vil si, at for 99kr mnd, så må eg tåle det jævla pakket av annonser?

     

    Vet du ka, stapp tilbudet der det kom fra, eg kjører allerede youtube reklamefritt på mobilen med kun en enkelt app installert. Eg kan også bare laste ned hele videoen på min iphone, og se den senere. Alt dette til en pris av 0kr.

    Lovlig statsborger er en ku som blir melket

     

    Selvfølgelig er er Youtube music annonsefri når man betaler 99, poenget er at du også kan få tilgang til vanlig Youtube uten annonser om du betaler 20 ekstra.

    Må være rimelig dum for ikke å forstå det....kommentaren din gir vel også det inntrykket.....at du ikke er den mest oppvakte her...

    • Liker 9
×
×
  • Opprett ny...