Gå til innhold

Leif Flo

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Leif Flo

  1. Følgt med litt her i tråden at Power/Expert kjører DNB-kampanje med 20%. Slo til på dette ved forrige salg den 28.-30. juni og kjøpte MACBOOK PRO MPTR2H/A 15" 256GB S GREY TB. Ser nå som TMNT linker til at Macbook-ene får oppdatert både prosessor, ram og tastatur. Den nye prosessoren monner vist, godt, ut fra det jeg har lest. Sitter nå litt på kanten om jeg burde returnere den. Skal vell ikke være noe problem med 30 dagers åpent kjøp, uansett om den ble kjøpt på "tilbud"?

     

    Da er i så fall det store spørsmålet når disse nye maskinene kommer på lager hos de større kjedene, og når neste tilbud hos DNB/Power kommer. Fra tidligere år ser det ut til å komme ett nytt tilbud i August, men dette blir jo bare synsing. Burde egentlig hatt en masking klar til slutten av August hvertfall, for studier. Noen tanker om hva jeg burde gjøre?

  2. Liten oppdatering til det jeg spurte om på forrige side. Jeg monterte på den nye strømforsyningen, og overraskende nok startet den opp normalt. Ting fungere bra, frem til jeg startet "Auto Leveling Bed -> Measure Z Pos". Den jobber i 10 sekunder før det kommer en lyd av "tvang". Høres litt ut som en motor som "skurer" eller blir dratt en plass den ikke vil, i løpet av 1-2 sekunder. Deretter fortsetter den i rundt 10 nye sekunder, før den sporer av. Noen tanker eller tips?

     

    post-486392-0-93983700-1529748528_thumb.jpg

  3. Har fulgt denne tråden en stund, og slo til på «Anycubic kossel tilbudet» det var mye snakk om her i Desember. Monterte den i midten av Januar, og fikk fint kalibrert den. Problemet oppstod derimot når jeg skulle prøve meg på "testprint". Gikk ikke mange sekundene før det smalt fra strømforsyningen, kom litt røyk og sikringen i huset slo ut.

     

    Ærlig sak at det nok var min feil, da strømledningen ikke var helt inne i strømforsyningen. Det gikk tydeligvis fint, frem til den måtte trekke mye strøm antar jeg. Den medfølgende strømforsyningen hadde egen sikring, prøvde å bytte denne. Den nye sikringen smalt så fort jeg skrudde på strømmen igjen.

     

    La hele prosjektet på is og antok alt var dødt. Men bestilte nylig en ny strømforsyning, for å se om det kanskje bare var strømforsyningen som ble grillet.

     

    Tenkte å prøve å skru den sammen med den nye strømforsyningen snart, er det noe spesielt jeg burde tenke på? Er dette en «lost cause», der alt mest sannsynlig er grillet? Aner virkelig ikke hva jeg kan forvente.

×
×
  • Opprett ny...