Gå til innhold

AndreasI

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AndreasI

  1. Hei,

     

    Jeg har en Elitegroup med ATI mobility radeon 9600... Jeg burde være i stand til å kjøre dette spillet (klarer HL2 og Far Cry etc), men det henger seg hele tiden. Får beskjed om at det oppstår konflikter, og et vindu kommer opp i Windows som ber meg om å sende e-post til Ati for å melde fra om feilen.

     

    post-48633-1158868709_thumb.jpg

    Beklager dårlig størrelse på bildet. Vennligst klikk for større versjon.

     

    Noen tips om hva jeg kan gjøre for at dette skal gå? Er det umulig? Jeg skal kjøpe en Dell D620 med nVidia Quadro NVS 110M snart.. Vil denne klare spillet?

     

    Takk for svar.

     

    Andreas

  2. Hei,

     

    Jeg har en Epson Stylus C-82, og den har sluttet å fungere. Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre for å fikse det, og håpte dere kunne hjelpe meg litt.

     

    Lampen som lyser er "blekk-lampen". Jeg har skiftet ut den svarte patronen da den så ut til å være tom, men det hjalp ikke (Surt å ha brukt 400 kr på en patron som ikke hjalp). Når jeg prøver å skrive ut, reagerer ikke printeren i det hele tatt. En annen ting er at når jeg går på "vedlikehold"-tab'en på utskriftsinstillinger-menyen, er det øverste og nederste valget ikke tilgjengelig (Status monitor og Utskifting av blekkpatron). De andre valgene gir ingen reaksjon. Jeg får altså ikke printeren til å reagere uansett hva jeg gjør på datamaskinen.

     

    Om noen har noen tanker om hva som kan gjøres, hadde jeg satt stor pris på det.

     

     

    Mvh

     

    Andreas

  3. Leste en annen tråd hvor denne testen ble nevnt:

    http://www.hardware.no/tester/baerbar_pc/d...de_d820/23979/1

     

    Dette er riktignok en annen maskin, men den har i grunnen de samme specs som D620 som nevnt i Statoil-pakken ikke sant? D620 som blir diskutert har også 2GB ram i stedet for 512 MB.

     

    Så også i testen at Quadro NVS110M i grunnen er som GeForce GO 7300, hvilket er rangert som bedre enn mitt nåværende Radeon 9600 (såvidt). Virker i grunnen lovende...

  4. Er det noen som har noen formening om hvilke spill som kan og ikke kan kjøres på D620 med spesifikasjonene listet lenger oppe her? Er skjermkortet noe tess, eller er det baer å glemme alt som heter 3D? Vil f.eks CS gå bra? Hva med HL2? Jeg har en 2 år gammel laptop med Radeon mobility 9600, og Half Life2 kan kjøres glatt.. Siden min nåværende er såpass gammel hadde jeg et (forsvinnende) lite håp om at D620 kanskje kunne måle seg i ytelse...

     

    På forhånd takk for svar.

     

     

    mvh

     

    Andreas

  5. Hei.

     

    Jeg har fått tilsendt noen filmer some er tatt med webcam fra noen venner. Problemet er at jeg ikke får spilt dem av. Media player sier at den mangler codec, og spiller bare av lyden. Når jeg holder musa over filen i windows står det "videoklipp" i stedet for "filmklipp" som det står ved vanlige filmer.

     

    Trenger jeg en spesiel codec, og hvor finner jeg i så fall den? Kan det hende at den som laget filen har gjort noe galt?

  6. Hei.. Jeg har nå oppdatert firmware og har versjon 2.08 fra 3. aug 2005. Jeg har fortsatt det samme problemet. Oppdateringen lastet jeg ned fra: http://www.dlink.no/?go=gNTyP9Cip9RLIC4ASt...q4sNJwhMa5n6jss

     

    Jeg installerte bare den første oppdateringen siden den lignet på den jeg hadde. Vet ikke hva HW/A-oppdateringen gjør. Trenger jeg denne også?

     

     

    mvh

     

    Andreas

     

     

    (Beklager svaret som kom over. Serveren var overbelastet og ødela litt)

  7. Hei.

     

    Jeg har kjøpt x-box med trådløs nettverksadapter. Jeg tenkte å spile hjemme i julen ved å koble meg til det trådløse nettverket i huset. Jeg finner nettverket og taster inn riktig kode, men når jeg tar "test media connection" står det "not connected" bak wireless network.

     

    Jeg har en DI-624+ D-link ruter..

     

    Kan noen redde julen min?

     

     

    mvh

     

    Andreas

    5318924[/snapback]

     

     

    har selv den routeren, måtte oppgradere firmware. Gjør det først hvis du ikke har gjort det :)

    5319339[/snapback]

  8. Hei.

     

    Jeg har kjøpt x-box med trådløs nettverksadapter. Jeg tenkte å spile hjemme i julen ved å koble meg til det trådløse nettverket i huset. Jeg finner nettverket og taster inn riktig kode, men når jeg tar "test media connection" står det "not connected" bak wireless network.

     

    Jeg har en DI-624+ D-link ruter..

     

    Kan noen redde julen min?

     

     

    mvh

     

    Andreas

  9. Jeg har hatt min G556 et par mnd naa, og har allerede mistet 2 skruer fra topplokket. Skruene er veldig smaa og holder paa plass rammen rundt skjermen.

     

    En kompis av meg har samme maskin og samme problem. Noen andre?

     

    Lurte vel egentlig paa om slike skruer selges overalt, eller om jeg skal be Multicom om nye. Synes skruene burde holde seg paa plass en stund!

     

     

    Andreas

  10. Datamaskinene paa datasalen er koblet til internett via nettverskabel. Jeg faar ike koblet den baerbare til nettverkskablene her pga at det ikke er lov og de har passord og saant som man ikke faar utdelt. Jeg vil bare bruke laptopen som en slags ekstern harddisk slik at jeg ikke trenger aa kjoepe en usb-stick. Kablene som ble nevnt over her, virker bra.. Skal kjoepe meg en slik en!

     

     

    Takk for hjelpa!

     

    Andreas

  11. Jeg vil gjerne koble meg til datamaskiner på skolen med min bærbare. Jeg lurer på om jeg kan gjøre dette med en usb-usb-kabel og koble meg på slik man bruker en usb-stick?

     

    Hvis dette ikke går, har dere andre forslag? nettverkskabel går ikke, da denne porten er opptatt på maskinene på skolen. Kan firewire være et alternativ? Vet ikke om maskinene har dette, men kunne kanskje vært mulig?

  12. Tmeese:

     

    Prøv å installere nye drivere til touch-pad'en. Hadde et lignende problem selv. Det jeg gjorde var å sende feilmelding til microsoft, og opp spratt et vindu hvor det sto at det sikkert var mus-driverne som var dårlige. Jeg lastet ned drivere på hjemmesiden til synaptics, men det er kanskje lurest å laste dem ned fra siden til Multicom eller leverandørene deres.

     

    Gi gjerne tilbakemelding på om dette funket.

     

     

    mvh

     

    Andreas

  13. Er det noen som vet hvor lang garanti det er på disse maskinene fra Multicom?

     

    Fra Multicom sine sider:

    Det er ett års omleveringsgaranti på de aller fleste varer. Dette er en garanti som går ut over kjøpslovens reklamasjonsrett som i utgangspunktet gir rett til reparasjon av den samme varen. Med vår omleveringsgaranti får du garantert ny vare ved feil. På MultiCom PC series er det tre års garanti.

     

    Er bærbare en del av MultiCom PC series?

     

     

    Andreas

×
×
  • Opprett ny...