Gå til innhold

Erling Midttun

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Erling Midttun

  1. kjøp heller et sett brukte logitech z623 eller evt z906/z5500 om du kan betale 200 mer. da får du mye bedre bass og sikkert klarere lyd også. du kan også få z623 for 890 på netonnet nå btw ? https://www.netonnet.no/art/lyd-bilde/hoyttaler/pc-hoyttalere/logitech-z623/184441.11027/?utm_source=prisguide&utm_medium=cpc&utm_term=184441%2B- Logitech Z623&utm_campaign=prospecting_conversion_prisguide-prisjamforelse_no&dclid=CJi4vf-v0-YCFRuKsgodGY4FSg

  2. ser etter dempematter for å dekke dørene til bilen min, har sett at ground zero lager dempematter som er en tusenlapp billigere enn dynamat sine, men finner ingen særlige anmeldelser på dem. lurer derfor på om noen har erfaring med dem og om jeg trygt kan installere disse uten å ende opp med en gugge på innsiden av dørene etter noen mnd. 

     

    dette er de jeg har sett på: https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/montering-tilbehor/stoydemping/stoydemping/gzdm-1900ml-gold

  3. Er snakk om 2 etasjer i en ikke alt for stor leilighet så burde egentlig være ganske overkommelig med en ruter som faktisk bruker antenner og prisklasse er vel helst rundt 1000 lappen men gjerne billigere også. Er redd det er litt vanskelig å gjøre så mye med antennene siden de ikke sitter utenpå ruteren men er liksom bygget inn i den om det gir mening. 

    ruteren som er i bruk nå er en zyxel p8702n

  4. har en stund hatt problemer med å få god rekkevidde på wifien med den originale ac ruteren fra canal digital og har funnet ut at den beste løsningen hadde vært å bare oppgradere den. Men det jeg da lurer på er om jeg burde kjøpe en ruter med litt ordentlige antenner på, eller bare bruke den samme mengden penger på et aksesspunkt?

×
×
  • Opprett ny...