Gå til innhold

everex

Medlemmer
  • Innlegg

    138
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av everex

  1. Hei. Jeg og guttegjengen er i år russ, og i den anledningen har vi planer om å anskaffe fett anlegg. Det skal være pioneer, i og med at vi får bra deal fra dem.

     

    Vi har planer om å få byens feteste russebilanlegg, men til det trenger vi litt hjelp. Derfor spør jeg dere her på forumet om dere har ideer til hva vi bør velge.

     

    Bruk Pioneer til hjelp og sett sammen det dere mener er det optimale russebilanlegget fra Pioneer.

     

    På forhånd takk, Everex

  2. Jeg har nettopp formatert maskina mi, og jeg har installert Azureus, og annen programvare som jeg hadde før jeg formaterte.

    Slik som emnetittelen sier så restartes maskina hver eneste gang jeg bruker Azureus.

     

    Før jeg formaterte funket azureus helt uten problemer, og det vil jeg at det skal gjøre nå også.

     

    Hvis det er noen som vet noe om dette så vil jeg gjerne ha hjelp til dette, for det er forbanna irriterende at dette skjer :hrm:

  3. Jeg skal ha engelsk tentamen, og vi har fått utdelt et hefte som vi skal øve på. Det står at det er "Final exam 10th grade 2002". Det står også Booklet og Animals utpå heftet. Det er utgitt av læringssenteret tror jeg.

     

    I følge lærerne skal vi få oppgaver ut i fra heftet. Og er det noen her på forumet som kan hjelpe meg med å finne de oppgavene?

  4. Når jeg spiller CS 1.6, så er det hele tiden smålagg. Det er veldig irriterende, for jeg skal ha mer enn god nok maskin til å kjøre CS. Det har heller ikke noe med internetten å gjøre, tror jeg.

     

    Dette er maskina mi:

     

    - AMD Athlon 64 4000+

    - DFI Lanparty NF4 SLI-DR

    - 3 GB RAM

    - PoV GeForce 7800 GT

     

    Jeg har også 4Mbit linje fra Telenor.

     

    Håper noen kan hjelpe meg, for problemet er VELDIG irriterende :(

  5. Unødvendig å skrive så mye da... Han kan jo bare laste ned AMXmodX eller bare den litt eldre AMXmoden. Så er det bare å følge instruksene som står i help-fila. Men husk at du må ha med metamod. Men det skal være med når du laster ned fra hjemmesida deres. www.amxmodx.org

     

    Lykke til!

×
×
  • Opprett ny...