Gå til innhold

betty

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av betty

  1. Befalstesten trenger ikke nødvendigvis være 3000 m. Alternativer er roing, svømming, marsjering, gange og sykling. Jeg løp 11:10 på min befalstest.

    8162502[/snapback]

     

    Hva mener du? At man ikke nødvendigvis må løpe på opptaket? Er det alternativer som står der? Ikke sikker på om jeg forstod deg rett.

  2. det er bare å søke på frihet bla bla, eksamensoppgave, har ikke nettsiden her, men søk på ting fra heftet eller generelt eksamensoppgaver gitt i norsk, finnes en side som har så og si alt.. men ikke bruk det som en "hvilepute" til å ikke forberede deg, og ikke lås deg fast for mye i et syn, det er fort å ikke være så impulsiv når man skriver hvis man vet oppgavene lenge før. men lykke til :)

  3. Jeg trenger å få forbedret poengsummen min, og ser på forskjellige ting.

     

    Jeg vurderer å forsøke Vk2 bedøk som privatist. Har bedøk fra vk1, så er litt forbredt, har lest litt og tenker å ta 2sos.øk også. Får da også fordypningspoengene for bedøk, siden jeg bare har 2 fordypningspoeng fra før.

     

    Noen som har noe å si om å ta dette som privatist? Tips? advarsler? Noen som har det på skolen som har noe å si? Håper på tilbakemeldinger, eventuelt andre ideer :w00t:

  4. Jeg lurte akkurat på det samme, men falt til slutt på z750 (selvfølgelig kjøpt på nett, spart 1000,-)

    grunnen til at jeg valgte det fremfor de andre jeg så på, var at det ikke var alkaliske batterier, og at det har optisk søker. men tror det er blant de dyreste av de du har nevnt (vet ikke hvordan alle er, men antar). Som du selv sa, de er ganske like. Du bør finne ut hva du absolut vil ha, og velge et kamera ut i fra det (: lykke til

×
×
  • Opprett ny...