Gå til innhold

MathiAs12356

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MathiAs12356

  1. Vent til den 20. mulig du kan redde inn 500.

    Anmeld uansett etterpå, du skal ha tilbake 3000, ikke 500.

    Anmelder du får du neppe noe igjen i det hele tatt.

     

    Jeg ville gjort det slik ihvertfall, for å ha en sjanse til å få igjen litt, selv om det antagelig ikke kommer inn 500 engang.

    Ja prøver det han sier at han skal betale resten etter han har betalt 500 da får jeg ihvertfall sjekket om han faktiskt betaler det. Jeg har ikke noe å tape på å vente.

  2. Han skal betale deg tilbake senere, men du kan få en annen telefon om han får 1000kr til?

    Høres ut som et flott eksemplar av arten taper dette ja. Synd slike ikke blir bura inne i noen år.

    Ja ganske trist hvordan de ikke skjer noe og hvor dårlig politiet er i Norge.

  3. Han svarer fortsatt på meldinger så jeg tror jeg venter til 20 siden politiet gjør sikkert ikke en ting uansett som er ganske trist. Så jeg tror hadde han ikke ville betalt hadde han ikke svart på meldinger og telefoner lengre.

  4. Hei, jeg ble svindlet på finn.no for 3000 kroner. Jeg skulle kjøpe en telefon på finn for 6000 og jeg skulle forhånds betale 3000 kroner vi avtalte. Jeg betalte selgeren skulle sende den neste dag når han "får tid". Det skjedde ikke da kom neste dag da han skulle til post kontoret og sende den da han sier at han kom opp i en krangel på veien og knuste telefonen. Som er jo bare tull da jeg fant ut at han selgte samme telefonen på facebook for noen uker siden. Jeg har navn og addresse osv. Jeg har prøvd å kontakte finn, men ikke mye til hjelp. Han sier at han skal betale 500 tilbake den 20. juni og så betale resten senere , som jeg bare tror er tull. Han prøver å selge meg en annen telefonen også bare den er helt strøken bare jeg sender en 1000 lapp til. Jeg har halt bevis materiale av meldinger osv. Hva burde jeg gjøre? Mvh Mathias 

×
×
  • Opprett ny...