Gå til innhold

Zulu445

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zulu445

  1. Jeg har søkt alle skolene selv, men eneste stedet jeg har mulighet til å komme inn vil nok være Bodø.

    Fortalte ikke PHS i en e-post til en av dere på forumet at alle ble innkalt i år også? Det jeg har fått med meg.

    Slik jeg forsto det ble alle som bestod grunnleggende krav kalt inn til fysiske osv i år. Altså at de ikke har selektert på snitt før nå pga færre søkere.
  2. Jeg tror ikke det har noe å si. Det er ikke slik at man konkurrerer med andre søkere når man blir vurdert. egnethet blir vurdert helt uavhengig antall fysiske tester.

    Beklager dårlig formulering. Ja klar over det. Tenke vel mer på hvordan prosentandelen er av folk som ryker på egnethet...akkurat slik som at noen ikke består fysisk :)
  3. Det er også verdt og bite seg merke i at utregningen tar det for gitt at det vil være en lineær økning, og at det nok er en del søkere som har regnet med og komme inn med et snitt like over hva som ga skoleplass i år.

    En slik utregning tar heller ikke høyde for antall søkere og i teorien skal det jo være slik at færre søkere = lavere grense med konkurransepoeng for skoleplass.

    Jeg sitter bare spent og venter på svar på siste eksamen nå og håper det holder til skoleplass hvertfall.

    Ja. Det er nok som du sier mange som har ordnet et snitt som ligger rett over hva poenggrensene var i fjord. Nettopp det som er så kjipt med en så rask/uventet evt. økning i snitt. Jeg har søkt alle skolene og håper at mine 51 studiepoeng holder. Men nå kan det jo faktisk være på grensen.

  4. Ifølge mine beregninger om poenggrenser for Oslo, Stavern og Bodø i 2018, vil det se slikt ut:

     

    2 utfall:

     

    1. (Pga færre søkere i år)

    Oslo havner på 51.3

    Stavern = 50.2

    Bodø = 49

     

    2. (Matematisk beregninger)

    Oslo - 52.4

    Stavern - 51.3

    Bodø - 50.5

    Hvordan har du regnet deg frem til dette? Derimot veldig gøy at det er folk som regner ut hvordan snittet kan komme til å se ut! 

×
×
  • Opprett ny...