Gå til innhold

Svin

Medlemmer
  • Innlegg

    477
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Svin

  1. Helt klart den beste platen siden Mysteriis etter min mening. Litt uforståelig etter første gjennomhøring, men er en plate som vokser voldsomt.

    Partier som minner litt om Runemagick, men fortsatt den gjenkjennelige Mayhem-lyden. Heldigvis litt mindre polert lyd en Chimera. En fet plate som jeg vil anbefale til alle metall-fans.

  2. Men jeg har et spørsmål til!!

    Hvordan recharger man våpen??

    Har brukt opp chargen på et katana, og vil gjerne recharge

    7781366[/snapback]

    Tre metoder:

    - Varla stones (se i aleidruiner) recharger alle magiske gjenstander du har i inventory.

    - Betal penger i en eller annen mages guild (finnes som regel en enchanter i hver)

    - Bruk soul gems med souls (skaff deg Azuras Star for å gjøre dette lettere)

     

    Forøvrig mener jeg dette er godt beskrevet i spillmanualen ;)

  3. Ulempen med dette er at hvis du begynner å bruke magi i level 20, så vil du kun ha tilgang til dårlige spells, og de gjør ikke akkurat så mye skade på fiendene du sloss mot da.

     

    Sant, men alle magic skills (foruten alchemy) går det raskt å øke til 50 (eller mer). Finn en spell som koster lite magicka (evt. lag en selv i Arcane Uni.) og bruk den mens du beveger deg rundt i Tamriel.

  4. En ren hack'n slash karakter er klart enklest å spille, men vil nok etterhvert bli kjedelig. Forøvrig er det ingenting i veien for gradvis å benytte mer spells for en kriger. Det er det som er så fint med Oblivion... Ønsker du å bruke mer magi etterhvert er det fullt mulig (selv om valg av stjernetegn ofte kan begrense bruk av de mest kraftfulle spells mtp. magicka).

  5. anbefaler og ikke ta det questet, da azuras star er en  evig soulgem.

    ta heller et annet shrine-quest

    6245632[/snapback]

     

    Hvorfor vil du ikke anbefale det? Azuras Star er nok en av de tingene jeg bruker hyppigst i Oblivion. Veldig anvendelig gem (Eneste ulempe er at den ikke kan bli en svart gem). Du bør jo fortsatt gjøre de andre shrine-oppdragene, da de fleste gir relativt gode belønninger.

  6. Man kan ikke gi mer enn en av bonusene til hver enkel attribute. Du får ikke lov å øke Luck med 3, du får heller ikke øke Speed med +3x5=15, selv om det kanskje ikke er noen andre steder for plassering av disse bonusene.

    6220036[/snapback]

    Hvis jeg forstår deg riktig, vil jeg altså fortsatt kunne gå opp i level selv om jeg kun har muligheten til å øke luck. Alle de andre atributtene er snart 100, og det hadde vært kjedelig å stå fast omkring lvl 30.

  7. Det vil si at jeg bør øke 3 skills med 10 hver, eller 6 skills med 5 hver, så kan jeg så plukke ut "5 + 5 +5" !? (så sant de går til hver sin atributt?!)

    Ja. F.eks +5 i destruction og restoration (+5 willpower), +5 i armorer og heavy armor (+5 endurance) og +5 i athletics og light armor (+5 speed)

     

     

    Vet ikke helt hva du spør etter her, men jeg har 98 i speed, og fortsatt er både light armor skill og athletics skill ganske lave, så det er nok fullt mulig å få attributes over 100. Men skills er begrenset til 100.

    Du kan ikke øke atributtene til mer enn 100 (untatt med fortify attribute). Det jeg lurte

    på var hvorvidt det er mulig å gå opp i level hvis en ikke kan øke atributtene sine.

    Som et eksempel kan jeg ta min Breton som totalt har 280 atributtpoeng (-luck) ved start (dvs. mangler 420 poeng for å få 100). Ved å øke med 15 poeng/level vil jeg ha maks på alle untatt luck ved level 29. Vil jeg da kunne øke luck med +3/level, eller vil jeg ikke kunne gå opp?

     

    Forøvrig har en utbytte av å øke både athletics og acrobatics over 100 (med fortify skill vel å merke).

×
×
  • Opprett ny...